Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak to jsem ráda, že nejsem sama nespokojená - jak píše kaolín, tak slunečnicový vrch je asi jediné, kvůli čemu to prozatím má smysl. I když v mém levelu 31 je do otevření celého placu ještě dalších 19 levelů. Pokud mi každý bude trvat řekněme teoreticky 2 měsíce (zatím to líp nevypadá), tak to jsou jednoduché počty. Je to na roky.....:cry:

2. libakos

libakos Polobůh fóra

Na roky? To už budu na jiným vršku, takže má to vůbec smysl jet dál , asi bude lepší nechat i těch 10 fl (několikrát denně¨)na něco co mě bude zajimat.-.-

3. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Taky to čím dál víc flákám... už se ani moc nerozčiluji, když z recyklomatu nepadají body, už ani nekupuji cukrátka, začíná mi být celé Protěžové údolí tak nějak šumák :oops:

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

anvan
    Na rychlejší postup je potřeba pořídit asistenta výroby,jinak je to opravdu na roky!
    Ze stromů pěstuji buk(5ks),višeň(5ks) a meruňku(zbytek).Z rostlin prvosenku a nárazově houby (na odznak 2). Pokud chtěj trhovci něco jinýho,což je celkem zřídka(krom víkendové Ireny),tak mrknu kolik chtěj Fl a když je to kolem 10 FL,tak to většinou dám.Pokud chtěj více,tak čekám na další zakázku,občas vyměním za cukrátko. Naposledy,když chtěl Svištík 25 kousků jiné plodiny,tak sem ji v mezičase napěstoval. Důležitý je stihnout to do další zakázky Papušíka,bo reálně hrozí,že ji bude chtít také! A samozřejmě to co zbude, ihned hodit do popelnice!!
    Co se týče skladů,tak stěmi bojuji celkem úspěšně.Z přebytků plodů dělám odznaky a přebytky odznaků hážu do recyklace.Jedu jen recyklaci za 3x400 bodů!Všechny stromy a rostliny co nepěstuju,putují také do recyklace,aby nezabíraly místo ve skladu!Nechávám si jen houby.Na ty si pak vyčlením třeba dva dny a jak již sem psal,nárazově z nich udělám potřebné odznaky na rozšíření.Na houby pak používám všechny vychytávky co jsou ve hře(vyklíčkovače a synchronizovače).Normálně to moc nepoužívám,takže sklad spotřebního zboží je neustále plný.Většinou urychluji pouze buky,občas višně,jinak nic.
    Ono ani není důvod cokoliv urychlovat,navyšovat počty,vzhledem ke kapacitě skladů!:p Když už bych se do toho náhodou pustil kvůli rychlejšímu postupu,tak nato je toho ve skladu žalostně málo.V momentě by bylo všechno pryč!o_O Takže postupuji zhruba rychlostí 1 LV měsíčně a to mi stačí!8) Předpokládaný postup do LV 50: červen až srpen 2025!:wuerg: Snad,přece jen potřebné body na další postup se krapet navyšují!o_O Pokud nebude nějaké zpestření hry,tak to bude opravdu nudááááááááááá!:cry:

Jo a co jsem přišel na to, že počty plodin a padátek v zakázkách jsou navázány na počty rozšířených oblastí,tak nerozšiřuju!!!
    [​IMG] :)
    Není žádnej rozumnej důvod ,protože body za splnění zakázek jsou pořád stejný!:p Jen ti to zkomplikuje plnění,protože chtěj všeho víc.Neustále bojuju s nedostatkem diamantů a haluzí! Zato košíků a věnců mám obvykle celkem dost.

Naposledy upraveno: 4/11/24 v(e) 10:24 AM
  5. anvan

anvan Dozorce fóra

Ahojky kaolíne - díky za krásnou analýzu, dal sis práci. Ale když mně se nad tím už asi ani nechce přemýšlet, počítat, přidávat, vyhazovat...už je to moc strategické, a já to potřebujuj odklikat a moc nedumat. Na to mám kupu jiných aktivit. Farma je pro mě relax a musí mě pořád bavit. No a tydle nepovedené Alpy mě fakt nebaví...
    Ale jsi frajer, díky za snahu!;)

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jak se do toho dostaneš,tak už to jde samo!Je to pořád stejný,proto je to po čase děsná nuda!:wuerg:
    Achjó a žádný světýlko na konci tunelu!:cry: Jen ten vrch je hodně vysoko.o_O

Naposledy upraveno: 4/11/24 v(e) 12:22 PM
  7. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

trochu zlomyselne mi príde, že nová plocha je otvorená len pomocou dovršenia levelov v tomto údolí. Čo som to pôvodne nechcel hrať vôbec tak som nuteny kvôli efektivnosti na farme to začať tak či onak :/

Prepperka a kaolín11 tohle ocenili.
  8. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, plním samospádem, tedy když si vzpomenu, že nějaké Alpy vůbec jsou xD. Ale mám to podobně, je to nudaaa.

Ať vás síla provází na všech cestách

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No a proto já jen poprvé jela lanovkou a dál to ignoruju. Až dojde na to, že nebudu mít kam dát výnosné dekorace, asi budu muset na ty hory, abych získala další plochu. Ale je to nespravedlivé a nesportovní, jak by řekl Mirek Dušín. Když se mi něco nelíbí, měla by být alternativa, třeba v akcích, jako bonus v těžší úrovni...

Prepperka a kutilka70 tohle ocenili.
  10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Tady cítím samé negativní emoce :p
    Tak trochu tomu dejte a ono se to poddá ;)
    Spěchám do té padesátky, ať si můžu dát zase voraz :p

Tak pojďme do toho ;)

11. kocieva

kocieva Velmistr fóra

Pěkný večer všem. Nebudu oponovat, ale já jezdím do Alp ráda (prosím, bez komentářů), sednu si tam na lavičku a kochám se horskými scenériemi. Mám rozšířeno vše, sklízím a pěstuji vše, jantar i větve házím do košů po desítkách (ze stříbrné jedle a buků to padá jedna báseň), všechny sklady plné a mám vše připravené na další rozšíření (již brzy . . .).

lacrima, Prepperka a bačkora85 tohle ocenili.
  12. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

nejako sa do toho nehrniem. Ešte mi chýba posledných pár vylepšení hnojiska a keď to budem mať hotové tak až potom sa vrhnem na toto :D

Naposledy upraveno: 4/11/24 v(e) 5:38 PM
    lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

pezt, negativní emoce z mé strany jsou odsamprve, tož proto to nehraju. Možná mne to donutí se do hor vydat pro novou plochu, ale hrotit to nebudu.

lacrima, Prepperka a tronaldo55 tohle ocenili.
  14. karbar

karbar Vévoda fóra

Protěžové údolí? No pro mne katastrofa. LVL 22. Nevím co dávat do konvektoru. Cpu tam co mi padne pod ruku. Co vyrábět? No přeci to co mi dá možnosti co vypadlo z konvu. Je to dosti zdlouhavé. Snažím se na protěžové údolí lézt aspoň jednou denně.
    Moc mne také nenadchlo.