Probuzení (23.10 - 31.10.2019) Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O - Když je už ta Šimona řádně napapaná, tak ožije - je pěkně vybarvená a má i očíčka :D

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, už pracuju na nápravě a jak to napravím, můžu si dvakrát hodit, to už mám předplacené ;)

Skali: pozdě jsem se podívala do FAQ na zobrazení té potforky...

Pitrýsek47, evainfo a Skali tohle ocenili.
  3. ilonastefkova66

ilonastefkova66 Pisálek fóra

je to děs jestli budou tak bídně vypadávat lahvičky tak končím nemá cenu vůbec hrát

4. ašada01

ašada01 Titán fóra

Trochu už povolili, z jedné sklizně umelu tři lektvary. To by ty moje tři sklizně denně měly stačit.
    Z kostkových beden mi vypadly 2x ďábelští psi. Koupit už mi stačí jen červené.

5. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, jde to jak když to nejde, ale nemíním klesat na mysli. Včera jsem nakrmil Šimonu, takže je plně funkční a dnes dostává své krmné dávky Fluf, takže první dvě minihry - zůstanu u kostek je to rychlejší. :DZ bedny další bedny - no uznejte sami, není to na bednu??;) Dohromady 4 hvězdicové mince a 2x ďábelští psi a nálepka, pochopitelně. Zdá se mi, že povolili kohoutky, ale moc ne. Klasika, nepředají se. >:(
    Uvidím, jak to půjde, rád bych to dojel do 40 miniher (ale to asi každý) a na závěr oživit druhého chrliče kvůli Sezónní akci, tam jsem na 7.levelu, ale jedu jen splněné akce a jednou jsem splnil u všech zakázky a myslím, že jako reklama to stačilo. Takže ať se daří. ;):)xDxD

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

A já si tak trochu přestávám stěžovat, ne že by se mně to líbilo, ale určitě kohoutky na lahvičky popustili. Protože jsem pořídila v dílně 5 butiků na hůlky a tím jsem hodně snížila ve stodole zásoby mucholapky, tak pěstuji tu. A z celkem 340 políček (na zbytku je pak nějaký ten strom a nějaká ta dílnička) jsem získala 53 lahví. No, není to závratné číslo, ale když vezmu, že mně ta mucholapka vyroste s kyticí za 2 hodiny a pak přibude něco z chlívků a pár stromů .....

Jinak zatím odehrány 2 minihry a 11 lektvarů připraveno na minihry. Zatím jsem SH na děsivých plochách kvůli padátkům nepoužila, vyčkávám až jak to bude vypadat ke konci akce. Ale je fakt, že se sklízí asi bez nějakých velkých prostojů, tj, i pozdě večer a pak brzo ráno. [​IMG][​IMG][​IMG]

evainfo tohle ocenil(a).
  8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

sopti : ze by radek co ma BAHA u vlivu na padatka pusobil na desivku nejen na BZ? Ten druhy ani nemam...
    Takze 6* kostky, 132 minci, ale to je tedy -120 za hry a -12 od flufa dost slaby... z beden jen bedny na bednu (to je moje tvrzeni Druide :) )
    No z 200 dni prvniho vypoctu to ted vypada na tesne stihnuti :)

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Tassadar11 - taky i to bylo divné - ale tuto informaci mám i od RT potvrzenou - proto se o ni s vámi dělím ;)

ezzra tohle ocenil(a).
  10. satelit

satelit Hvězda fóra

Ještě 34 lektvarů a je hotovo. ;)

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Odehrano 7 her, na konte 166 minci (nejaka navic z beden), jinak jeden pes a fura beden na bednu, ale min. radek Probuzeni 1 bude do vecera doma. Zbylo mi 429 muchomurek, takze je jeste zkusim oset a zabojovat, i kdyz s nadchazejicim prodlouzenym vikendem a minimem casu, ktery budu mit na farmu si nejsem vubec jista kam se dohrabu. Nakonec mi bude jeste ta osmihodinovka, na kterou tak nadavam, dobra :oops::D

12. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Když to tady čtu, tak jsem ráda, že do akce jsem se nepustila,ale dám tu nějakou statistiku, koupila jsem si řádek mrazení v kostech, teď to roste jak blázen i s kyticí a tím druhým řádkem, 5 hod. roste 2 hod. 3 hod. roste 1,12 hod.a 6 hod. roste 2,10 ale ta byla i s hnojem, jiné jsem nezkoušela.
    Kdo se do akce pustil, ať se daří a hodně vám to padá.

Naposledy upraveno: 25/10/19
    marketka47, evainfo a satelit tohle ocenili.
  13. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Oproti včerejšku je to už veselejší, ze stejné ranní sklizně jsem měla včera 79 padátek, dnes 223.

edit: Tedy dnes jsem měla aktivní i ten řádek Tajemný labyrint. (Má dobu do aktivace 48h.)

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké probuzení :) jsem upustila trochu SH, padátka jsou už lepší, tak ať si taky zahraji a ještě jsem oživila i Šimonku, protože mě lákají víc kostky, než pexeso xD zítra mám celý pracovní den, tak asi jen v poledne sklidit na mobilu.
    No hned se líp hraje :p a držím palečky.

...........................[​IMG] [​IMG] [​IMG]

15. raddre

raddre Baron fóra

.macca., taky jsem včera koupila ten řádek a ponurá s vodou,hnojem,kyticí byla hotová za 2:38, takže jsem ji otočila 2x, pak už by došel hnůj, tak jsem točila 6ti hodinovku a najednou jsem měla hafo padátek a žádné muchomurky, takže doplňuji sklad a i ze samorostlíka mi za 58min. vypadlo 38 padátek,zítra pře polednem ho znovu aktivuji a zopakuji si to:D;)

Milka66, evainfo a satelit tohle ocenili.
  16. mikor2011

mikor2011 Pisálek fóra

Neviem či sa už niekto pýtal, ako spustím minihru? Vo FAQ sa píše, že treba 5 elixírov prebudenia. Treba to dať naraz? Lebo dávam postupne a minihra mi nejde spustiť?

17. raddre

raddre Baron fóra

mikor2011 je to tu napsané skoro na každé stránce naposledy příspěvek 153, ve stručnosti levý chrlič je na pexaso, pravý na kostky, musíš si vybrat (zatím) jeden, který chceš hrát a tomu dát 5 elixíru, můžeš postupně, pak Ti zmizí skála a +, objeví se obrázek mince dáš elixír té růžové potvůrce uprostřed a tá Ti dá minci a ty můžeš hrát, na každou hru to chce novou minci, tudíž elixír

18. Skali

mikor2011 - ahoj, koukni třeba TADY :)

raddre tohle ocenil(a).
  19. mikor2011

mikor2011 Pisálek fóra

Skali ďakujem, už to ide :)

Skali tohle ocenil(a).
  20. Skali

mikor2011 - za málo. Hlavně že už to ide ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.