Probuzení (23.10 - 31.10.2019) Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, nemluvte přede mnou o huse, včera jsem měl pečenou kachnu s bramborovým knedlíkem a červeným a bílým zelím a co byste řekli? Celou jsem ji snědl ( napadá mě jiné slovo, ale tady jen slušně) a teď ležím v komoře, nožky mám nahoře, bříšku mám jak v pokojíčku, ale bolí mě - asi od přecpání. Jedno pivečko na zapití bylo evidentně málo, měl jsem si jich dát víc. A teď do toho někdo s husou.:) Probudíte ve mě démony a já se budu chtít překonat a dovedete si to představit - sníst na posezení celou husu?? Já tedy zatím ne.
    Hmm, jelítka, jitrnice a ovárek..... či jehněčí klobásky anebo jehněčí na česneku, s dušenou kapustou a novými brambory. Takové chutě před obědem, ale čistě mezi námi - dal bych si. ;)
    Expertní úkoly a expertní rostliny..... něco mi uteklo?? Nějaký zvláštní bonus či akcičky pro vyvolené?? Že já to hraju ještě postaru?
    Mno, hraběnko, tak mám pocit, že valná většina pohádek našeho mládí půjde do kytiček, protože jsou buďto takové anebo makové, ale rozhodně se vymykají současným módním trendům a duchu multi kulti a dalších vymyšleností té skvělé a všeobjímající instituce.xDxDxD Tak ještě 2 hodiny a 9 minut a může to vypuknout. A vůbec - bude státní svátek, tak by mohli přihodit nějaký ten bonus, třeba +3 k akční plodině a nějakou dlouhodobější děsivku, aby se nám to hrálo lépe a radostněji. ;):)xDxD
    EDIT: evoku57 - aha, tak to děkuji za objasnění. Já myslel, že to je nějaká zvláštní kategorie rostlin se zvláštním bonusem, třeba od levelu 200, kterou je třeba pěstovat zvlášť od ostatních, jen na vybraných plochách. Tak to jsem rád, že jsem nevybočil z řady a má nevědomost je tím pádem snadno omluvitelná, protože tohle se snadno přehlédne.

Naposledy upraveno: 23/10/19
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Druide :)- expertní plodiny jsou všechny asi od 96 lvl, jsou za ně dobré odměny, jen se plní trošku déle a farma je furt zasekaná akcema, tak není kdy, využívám k tomu každou volnou chvilku
    :p:music:

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Marně přemýšlím, jak chcete mít z položivé ovce jehněčí klobásy.
    Vždyť jehněčí je od slova jehně a to je jak známo mládě ovce a berana.
    Vy byste také sežrali všechno.
    Třeba husí krev na cibulce, to je jiná bašta.
    :DxD
    Přeji příjemné Probuzení.

4. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Otázočka pre vediacich: Minulé riadky do stonky sú vrátane dekorácií ?? Ak áno tak :D v opačnom prípade -.-8)

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

pepino1972
    Jéééje, jak juchá, ježibaba! "Jéminkote, jídlo!", ječí. Jazýček jí jede, jak jetel jalovici. Jedna jitrnička, ještě jelítko! Játra jednoznačně jásají, jedenáctý Jelcin jímají xD
    Jistě... jinde jen jalové jehněčí jídají -.-

6. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

zdravím ve spolek, tak já jsem už po obědě, tak mi chutě už nedělejte, zvířátka jsem taky nakrmila a přemýšlí jestli dklidit hlavní louku,
    kde mi dozrála dlouhodovka. V ofi je napsáno, že padátka jsou jen na děsivých políčkách.

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pteranodon - všechny řádky kupuješ bez dekorací - dekorace musíš koupit zvlášť
    ;)

------------------------------
    EDIT ve 14:39: Takže potvrzuji, že dekorace po sklizení zvířátka nepůlí ani jinak neporcují ale dají celé jedno zvíře ;)

Screenshot_1.png

8. ašada01

ašada01 Titán fóra

Ze dvou ploch osmihodinovek, dvou obrchlévů a asi 20 stromů mám 71 prázdných lahví. Tak nevím, jak se k těm 1.680 ks dohrabu. Tady žádné vychytávky na rychlosklizeň nefungují.

evainfo, anvan a matlafous123 tohle ocenili.
  9. Druid.Panoramix

ašada01 - mám to podobně - na jedné ploše ponurý květ a na druhé zařící plíseň, na každé ploše 16 stromů a dva chlévy a jsem na 72 prázdných lahvích na lektvar. Jsme teprve na začátku a tak není potřeba házet flintu do obilí. Ono to nějak dopadne, v 20:44 budeme ještě chytřejší.

evainfo, matlafous123 a ašada01 tohle ocenili.
  10. raddre

raddre Baron fóra

jsem na tom o malinko líp, když mě z celé plochy ponurých květin vypadlo 33 lahví, tak jsem viděla rudě, v houbovém lese mám kromě polí i obrchlévy, výrobny a stromy, tam mi jich vypadlo 44, ale taky to není žádný zázrak. Dala jsem 6.ti hodinovku a uvidím, zhodnotím až zítra touto dobou

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Noooo, to vam je tedy probuzeni po sklizni 2 ploch jecici tykve a pohledu na ukazatel... mam ty prazdne lahve fakt prazdne, zda se
    [​IMG] o_O:D:p

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

zajímavé - zdá se, že bude nedostatek prázdných lahví, běžně ovšem chybějí spíše ty plné xD

13. burds

burds Titán fóra

Jé já myslela že těch prázdnch láhví mám málo a ono to není tak zlé.Mám jich 107.Tedˇjen prozkoumám kolik mi jich poslali sousedé.7 jich bude asi z kouzelného stromu.

14. libakos

libakos Titán fóra

Z osmihodinovky 46 lahví a z tříhodinovky 14,budu sázet to co zrovna potřebuji . Co stihnu to bude;).....

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

45 lahviček. Nuže tedy nemá smysl se touto akcí nadále zabývat. Přepálené počty čehokoliv u akcí začíná RT tak přehánět, že mě farmaření bez těch akcí baví tak nějak víc :)
    Můžu si sem vlízt kdy chci a nemusím myslet na to abych někde něco dělal.

Jen mě dost sejří že pořád nejde nějak "odmizet" tu akční kytku, která se mi pořád cpe na první místo v tabulce.

herda21, evainfo a kiki2305 tohle ocenili.
  16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

82 lahvicek, no nevim, to je dost bida... tak uvidime kam dojdu, zatim nevim jak jsou ty ruzny mince a veci provazany, takze az bude co dat do mlyna, tak to nejspis bude jasny...

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já mám lahví 21, z toho je 14 dárků, jelikož a protože jsem sklerotik, na polích jsem měla ráno orchidej a pak jsem dopěstovávala plísňovou houbu do úkolu z družstva xD Tak budu dál odbourávat resty a co bude, bude... ;)

18. Druid.Panoramix

Potřebuji na úkoly v Družstvu krátkodobé rostlinky, takže Drákulova orchidej ( 3 hod) ze stejných ploch 24 prázdných lahví. V součtu 96 lahví.... kolik to vlastně potřebuji?? Aha, už vím. ;) Tak to by se RT mělo hodně pochlapit a uvolnit kohouty ´maximálně, protože tímto tempem to nepůjde, vážení. ;):)xDxD

19. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak k tejto akcii sa fakt hodi pomenovanie..PREBUDENIE..lebo ked tie flakony budu padat tak, ze za den cca150ks,,tak tu akciu mali predlzit do vianoc.. na 2880ks padatok..fakt prebudeniexDxDxD

Trepifajksl a Y_n_O tohle ocenili.
  20. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

po druhom zbere akčnej mám teraz (19:35) 100 prázdnych flaštičiek, takže asi pôjdem do pivnice pre tie moje odložené :p akcia ma neoslnila (kor ked staršie riadky sú bez dekorácií) ... čo bude to bude 8)

... a všimol si niekto, že dodávky u Baranoviča sú 10% toho čo mám v stodole??

evainfo a romanafa tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.