Probuzení (23.10 - 31.10.2019) Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

sopti
    Neměl by tedy na padátka na hřbitově působit i řádek "Veselé svátky" ?!?

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - ten nemáme potvrzený :sleepy:

Zmiňovala jsem ty dva, protože u nich to víme na 100%, ale je to docela možné

kaolín11 tohle ocenil(a).
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Takže když jsem dala nažrat nejdřív strašiprasátku, protože je takový malý a životný, neplatí to? Musím napřed probudit kameňáka? No stejně jsem do toho vrazila zatím svých pět celých lahviček, takže zívačka...

matlafous123 tohle ocenil(a).
  4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Přečetl jsem si diskuzi a rady celkem asi 4x a stejně vůbec netuším o jakou minihru se jedná.
    Na doporučení tady v diskuzi krmím jen toho prostředního ale něco dělám špatně, protože akorát čumí a já vůbec netuším o co jde.

Mohl by mi někdo fakt jako pro dementa vysvětlit jak se tato hra má plnit ?

Asi nemám takové ÍKVÉ jak mají ti integrálové v RT.

Odehráno her - 0

maribeja, pavca67 a davidson00 tohle ocenili.
  5. -pechfógl-

Já to pochopila, že musím otesat dohola démona vpravo nebo vlevo, podle toho, jestli chci hrát pexeso nebo kostky. Prasátko mi k tomu dává minci na otevření hry. Mince máš určitě nekde nahoře zobrazeny a chrlič jč hotov, když zmizí zelené plusko. Ale netvrdím, že to tak opravdu je, jen jak jsem to pochopila (dneska, včera ani předevšírem mi to nesepnulo vůbec).

6. davidson00

davidson00 Veterán fóra

Bezejmenný - má pravdu-pechfógl-, skali to také tak píše na stránce 8 v příspěvku 153. Já mám otesanýho levého démona, tak hraji pexeso, není na čas, tak to nevadí, jenom někdy mám míň beden. Již mám odehráno 14 her pexes.

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  7. kaolín11

Odehráno 20 her + 5 lektvarů na aktivaci pravého démona.:)
    Stonky jsou doma.Z beden akorát 1x doupě ďábelského psa.
    Teď ještě stonek co mi chybí odminula!

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

húb bolo tohto roku dosť aj muchotrávky, kde sa pozrieš, len prázdnych fľašiek sa nedostáva, žeby sme málo pili?:D
    ale už som tiež v polovici [​IMG]

kaolín11 a Y_n_O tohle ocenili.
  9. olčaML

olčaML Expert fóra

No jak to čtu , tak já bych to možná dodělala až tak na vánoce .Nekupuji koše ani nemám 20000ks super hnojiva , takže je to super ! ! !:sleepy:

10. raddre

raddre Baron fóra

olčaML, zoufalé to bylo včera do 14hod.než navýšily počet padátek, je na to ještě 150hod.takže se to zvládne, pokud máš aktivované všechny plochy v Houbovým lese a kromě strašikytky nemusíš nic extra používat a i ta se používá na urychlení růstu

11. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky,tak já jsem probudila pexesového démona, ale zatím jsem ho bohužel hrála jen jednou, tak mám alespoň tu nálepku.

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný Sleduj obrazek se mnou:
    Na leve strane je v kameni zarostla (zabalena v krabici) rohata potvora (hra pexeso) a pod sebou ma zelene plusko tzn. hra neni odemcena (je porad zabalena v krabici a se zabalenou hrou se hrat neda). Ty ji musis vybalit z krabice dodanim peti lektvaru tim zelenym pluskem co ma velka rohata potvora pod sebou. Az to udelas hra bude rozbalena (bude vypadat tak, jak ta na prave strane, kde mam vybalene kostky).
    krok 1: vezmi 5 lektvaru a rozbal si jednu hru dodanim peti lektvaru pres zelene plusko, pod jednou z tech velkych potvor (potvora vlevo je pexeso, potvora vpravo jsou kostky)
    krok 2: vezmi sesty lektvar a nacpi ho tomu mrnavymu fialovymi pidizvikovi uprostred (tim pluskem co ma pidizvik pod sebou). On ti da za lektvar fialovou minci
    krok 3: s fialovou minci uz muzes hrat minihru
    Pidizvikovi jsem prave nacpala jeden lektvar a on mi dal minci, abych si mohla zahrat kostky.

13. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

ahoj, vůbec mi to nepíše počet odehraných her - po dodání lektvarů - proč????

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Barbora: Kam je dodáváš? Nebo komu? Hru jsi odehrála? Pexeso nebo kostky? A kolik?
    Edit: oj, oj máš u příšery s pexesem plus nebo minci? Zřejmě nemáš tu sochu odhalenou otevřenou. Lektvarů mu musíš dát 5.Určitě si pexeso (odkrývání opravdové) nehrála ,-))).
    Čti výše.

Naposledy upraveno: 25/10/19
  15. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

4x pexeso a 1x prostřední úkol

16. kaolín11

Stejně nechápu naco je tam ten prostřední příšerák.Vždyť by úplně stačili ti dva postranách! Takhle je to zbytečně komplikované a spousta hráčů neví co má dělat!o_O Jako by nestačilo,že láhve padaj na krchově a akční plodina s osmihodinovou dobou zrání!:p

mirbel46 a matlafous123 tohle ocenili.
  17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

kaolín: vždyť je to jednoduché jako facka a jako, že jedna plus jedna jsou dvě ,-))))

Straší tam zbytečně, ale je tam, dej, dá.
    Ta kytka mně dělá vrásky, nakonec bude přelahvičkováno a akční málo (tedy u mě).

raddre tohle ocenil(a).
  18. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

Děkuji za odpověď, počkám až doplním 5.lektvar.

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  19. raddre

raddre Baron fóra

Pitrýsek47, jsem na tom stejně , už si sázím co potřebuji, protože flakony si vesele padají a kytka se táhne a ještě je ji z bídou na 2 flakony

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  20. -pechfógl-

Pitrýsku, ale jsi si jist, že jedna a jedna jsou vždycky dvě? Já teda ne, ale když mi to tvrděj, tak s nimi pro jistotu souhlasím.;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.