Problém s načtením farmy

Diskuze na fóru 'Technické a platební dotazy' zahájená uživatelem sopti, 29/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Nechce se mi načíst farma - používám prohlížeč chrome, zimní motiv jsem vypla. Animace mám vypnuté.

2. Meli8

Meli8 Rádoby autor

Mám ty samé problémy.Vypla jsem zimní dekorace trochu se zlepšilo ale dnes opět nejde načíst nebo to trvá strašně dlouho.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Meli8

Ještě než jsi napsala na fórum, jsem ti pročistil tvůj herní účet.
    A v nastavení jem snížil rozlišení grafiky a vypnul animace sklizně.
    Hraješ v prohlížeči ? a jakém ? nebo v klientovi ?
    Dokázala by jsi zjistit jaké máš hardware ve svém počítači ?

4. Meli8

Meli8 Rádoby autor

Jsem na prohlížeči EDGE.Bohužel neumím zjistit hardware omlouvám se

Naposledy upraveno moderátorem: 29/12/24
  5. pezt

Meli8

Návod jak zjistit hardware je tu Zjištění komponent ve vašem PC/NTB
    Návod na vyčištění prohlížeče najdeš tady Pročištění prohlížeče - Microsoft Edge

Zkus teda najít ten hardware a zkus pročistit prohlížeč. Prohlížeč Edge používáš i na prohlížení internetu nebo jen pro farmu a otevíráš v něm více herních účtů ?
    Doporučil bych si vyhradit jeden prohlížeč, který budeš používat jen pro svůj herní účet (jeden herní účet) a pro ostatní internet používat prohlížeč jiný.
    Ještě je možnost že bych se k tobě připojil na dálku přes program TeamViewer a zkontroloval tvůj PC takhle, a udělal nějaké kroky, aby to šlo lépe

6. Meli8

Meli8 Rádoby autor

To bych byla moc ráda kdybyste mi udělal pořádek a já v klidu mohla hrát moji oblíbenou farmu.moc děkuji

7. pezt

Meli8

Když se k tobě budu chtít připojit bude potřeba aby jsi si nainstalovala tento program TeamViewer, ten si stáhneš z této stránky

Screenshot_1.png

Klikneš na jednu z těchto dvou verzí

Pro lepší komunikaci budeme muset přejít jinam na příklad na skype nebo whatsaap, ale to by jsme se měli domluvit nejprve přes herní poštu, tady na fóru není úplně nejlepší zveřejňovat soukromé informace.