Poraz horko (12.6. - 25.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kive, nie je za čo.

babina51, -Jara05- a Sheron11 tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Akce již běží poněkolikáté a snad za celou dobu nejsou schopní akci naprogramovat tak,aby bylo nemožné dostat se do situace,že by nešlo ukončit hru.To snad ani není normální!:cry: Sice by si hráči měli dávat krapet pozor,ale klidně se to může stát každýmu!
    K akci: položeno 974 záplat,vybrány všechny dekorace.Zbylo 496 mincí a přemýšlím zaco je utratit.Pěstovat už nebudu,protože na kompletní vybílení krámu bych musel napěstovat další bamilion akční plodiny!:wuerg:

Naposledy upraveno: 13/6/25
  3. libakos

libakos Titán fóra

Muzeum je naplněné a stonek odkliknu až ráno.Bonusy jsem použila z beden ,kolo dalo jen 3x +1 , SH i vrtule jsem použila ze zásob. Ještě použiji i zbytek plodin .Přeji hezký víkend všem.

4. Handy59

Handy59 Rádoby autor

Nevím, co dělám špatně (dříve se mi to nestávalo)? Některé dlaždice se okamžitě přilepí a nejde je už otočit i když se nabízí tečkované rámečky.

5. maribeja

maribeja Analytik fóra

Vando moc děkuji za radu

6. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Handy59 - ahoj, ono to poněkud zlobí. Pomohl mi trochu restart hry ;)

8. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

No, takže takto: Pestovanie akčnej a padátka to ide všetko v poriadku ale :D ta minihra :D

V živote som nehral horšiu akciu než je táto. Ešte aj tá posledná dobrá akcia čo kedy bola (veselé záplaty) musela byť dokazená aby nám náhodou nebolo ľúto:

Absolútne všetko zle:

Hitboxy na uchytenie dláždic sú minimálne o polovicu posunuté (ten čo to robil je evidentne slepý človek)
    Pravdepodobnosť, že Vám spadne dlaždica s pružkami pre ozubene mince je strašne malá (menej než 20%)
    Hra totálne seká
    Príliš dlhá animácia ktorá je absolutne zbytočná + seká a predlžuje načítavanie.

Tu je treba sadiť desaťtisíce akčnej aby sme získali zopár mincí. Moje najlepšie skore bolo 50ks a potom ostatné su, že 10 až 8ks za celu minihru a to naschval ešte vyberám všetky dlaždice aby náhodou padli tie jediné ktoré potrebujem.

Zatiaľ som položil 150/550 a mincí mam iba 120ks.

Celá akcia je robená podľa mňa len primárne za účelom aby si hráči vyminuli svoje zásoby a doslova za nič lebo Vám ani nepadnu tie dlaždice.

Najhoršia akcia. Beriem z obchodu len tie piccola a kašlem na všetko ostatné lebo ja sa tu nadtým rozčuľovať nebudem.

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dnes už mám toho dosť tak že končím.Zajtra už pôjdem iba s vodou a bobkami.Ale kedy prídeme z reál záhrady tak to je otázka pre starších:D:D:D.

10. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Akce se mi líbí, pěstování je v pohodě, padátek je též dostatek. Pěstuji na pohopolích na jedné ploše a na 2x2 na druhé zatím.
    Můj průběh hrou :
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

Edit:
    z pohopolí to teď dává 84 ks a z 2x2 31ks
    KŠ je štědré :)
    3 točky a 3 různé bonusy :)

Naposledy upraveno: 13/6/25
  11. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Takže stav po jednom dni s SH, hnoje, vodou a vrtulkami a bonusem z kola je 42k rostliny.

Hádám že ještě 7k napěstovat, abych došel až do konce, ale na poli už je hvězdnice kvůli padátkům, kterých mám kolem 400 (126 podložek)

Jelikož chci umlít až všechny na jednou (nevím jestli to tak udělám, protože už teď by byla výroba na půl hodiny).

Počkám na 49k rostliny - to by mělo být během zítřka hotovo a pak už jen dlouhodobky na padátka

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

U přetahování se mně částečně osvědčilo, že když se nějaká osuška vzpouzela, tak jsem vzala jinou, dala na na místo kam nešla uložit a když se vrátila zpátky do chlívečku, tak se vrátila k té původní. Ale co se děje pravidelně tak vlevo dole( no jo, já vím) tak jak tam přetáhnu osušku tak se uloží sama od sebe, aniž by mně dala výběr. Několikrát tím uzavřela cestu.

13. kocieva

kocieva Veterán fóra

Farma uvedena do původního stavu, 617 kup osušek, něco už odehráno, ale je to na nervy to pokládáni osušek.
    Včera kolo bylo opravdu štědré - 3x 100%, 1x 200%, několikrát +1 z pole, do diamantu jsem dala 200% a Jacky jsem nechala spát.
    Z jednoho komfortního pole jsem měla 146 rostlinek, ale musela jsem si dnes brzy ráno nařídit budík, abych sklidila, protože mi končil 200% bonus na 12 hodin, který jsem si vytočila včera večer kolem půl sedmé.

14. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak můj cíl splněn, z obchodu vybráno, co jsem chtěla a tímto akci ukončuji .... farma v původním stavu ;). Tentokrát mě skládání opravdu moc nenadchlo i když jsem si kolikrát poskládala pěkné odměny, ale i přesto adiós :).
    Všem přeji hezký víkend :)

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. hezké horké ráno všem :) tak dnes jsem se do toho pustila, na kolo 530 PL, s Jacky a zuzi bylo na pole 41ks akčního :p
    Už se to mele, ale pokračování bude během víkendu až bude čas, mám velké plány s dvouletým vnoučkem a moc se těším :D

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, za 197 osušek mám 239 mincí. Mno, za těch dalších X dnů se asi upěstuju a uklikám, osušky se občas uloží samospádem, ale na dekorace snad nastřádám.

17. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Bedny mi daly 63 osušek. Jakoby .... čekal jsem to lepší, ale mohlo být i hůř

Teď mi to vychází na napěstování ještě 10k rostliny, aby mohlo být hotovo a asi už něco začnu mlít, ať toho neni moc na jednou

18. stěby

stěby Hvězda fóra

Nefunguje mi žádné úložiště obrázků (ani mediadisk, ani 1iq -.-), takže jen suchá statistika:
    291 osušek - 502 mincí. Zatím nejvíc 83 mincí v jedné hře.
    Nebaví mě to ani trochu, a to jsem měl záplaty vždycky rád :sleepy:.

Naposledy upraveno: 14/6/25
  19. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj stěby,
    bohužel spousta uložišť je vypínána jejich provozovateli :(

20. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Takže položila jsem první dlaždici a skončila jsem, samozřejmě se mě otočila jak jsem nechtěla, na podporu určitě psát nebudu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.