Pomocník – upgrade (4.6.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj farmáři a farmářky

Skvělá zpráva! Zakoupení předplatného pomocníka ti zároveň přinese předmět Šťastný sklízeč. Jeho bonusy pak můžeš vylepšit zakoupením dalších předplatných, ale pozor: upgrade získáš pouze jednou za 30 dní. Tak na to mrkni!

Zavedení do hry: 4.6.2026 ve 14:00 hod.
    Po zavedení novinky do hry, při první koupi pomocníků na měsíc dostaneme základní dekoraci Šťastný sklízeč:

Název CZ / SKIkonaVelikost
    Čas (hod.)
    Zisk BZ/TBZ
    Umístění
    Animace
    Šťastný sklízeč
    1x2​
    23:00​
    6 000x level​
    Farma, Bahamarama, Nebe​
    Šťastný zberač
    Při dalším každém nákupu pomocníků na měsíc získáme jeho upgrade Šťastný sklízeč – upgrade:

Název CZ / SKIkonaVelikostČas (hod.)UmístěníAnimace
    Šťastný sklízeč – upgrade
    1x1​
    00:01​
    Šťastný sklízeč a jeho upgrady​
    Vylepšenie "Šťastný zberač"
    Po zavedení do hry se nám v okně pomocníků objeví ikona upozorňující na možnost zisku dekorace a jejich upgradů.

Když koupíme pomocníky na měsíc, tak se objeví časovač, který odpočítá 30 dní do možnosti získat další upgrade po koupi pomocníků.

Lze tedy získat jeden upgrade jednou za 30 dní.
    Upgrade lze získat, jak ve výprodeji pomocníků tak i za základní cenu.

Další upgrady:
    Doufáme že vás novinka potěší

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to porozmýšlím, zda si kupovat pomocníky a na kolik farem :D na jedné kupuji a na dvou jedu na kupony, ale spíš ne, takový bodový přírůstek jednou za měsíc není moc a dávat 3x 166,- Kč je trošku moc.
    Ti kdo kupují pravidelně, bo nemají kupony, tak samo že ano, to se vyplatí, ale když nemám potřebu kupovat, tak raději ušetřím. Až dojdou kupony, tak to je jiná

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Za mně tedy ne.Tahle akce přichází bohužel pozdě.Před několika lety bych neváhal, ale nyní...........
    [​IMG] :wuerg:
    Někdy aktivuji 2 hodinové kupóny za den,jindy 1 hodinový a jeden 12 hodinový.Před dovolenou třeba 5-6ks 24 hodinových najednou.
    A stále přibejvaj.
    A navíc,výsledná dekorace se mi zdá hodně slabá,vzhledem k celkové vynaložené ceně!o_O

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jsi můj člověk Kaolíne xD:music:;) přesně takto bych to napsala, já to brala trošku podrobněji, ale výsledek stejný

5. kocieva

kocieva Dozorce fóra

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Pomocníky na měsíc jsem také nekoupil ani nepamatuji, kupuji pouze kombajn a kombajn na stonek za floreny, a když je akce aktivuji nějaký kupón a je to.

Screenshot_1.png Screenshot_2.png

A dekorace zřejmě nebude, za ty peníze to nestojí.

7. kaolín11

Zdravím
    Dotaz
    Ten zmršený kombajn je už napořád ?!?o_O
    Sem opravdu strašně rád,že jej musím na každé ploše znova otevírat!:p
    Tomu tedy říkám vylepšení!:cry:

8. pezt

kaolín11

Bohužel, je to součásti "vylepšení"

9. kaolín11

Ach jo!:oops:
    Prosím vyřídit poděkování ,za kvalitně odvedenou práci!8)
    Jen doufám,že mi zase pár sousedů po těch jejich vylepšení,neskončí!:cry:

10. pezt

Už jsem vyřídil 8)

11. kaolín11

Ty provokatére!xD

12. bulybc

bulybc Zelenáč fóra

Tak ten kombajn se opravdu nepovedl. To znovuotevírání na každé ploše, je vážně peklo:-(

Danielaa25, kytka50 a -Jara05- tohle ocenili.
  13. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Mně to nepřijde jako zas takový problém, já jsem zvyklá při přechodu na jinou plochu vždy uzavřít kombajn, dělám to automaticky od samých začátků farmaření.

Nevyhovuje mi ten kombajn v resortu mazlíčků na Baharamě, je uprostřed nahoře a já automaticky najíždím myší vpravo nahoru.

14. kytka50

kytka50 Velmistr fóra

kocieva tak to jsi dobrá,mě ten nový způsob vůbec nevyhovuje.Byla jsem zvyklá mít jej zapnutý po celou dobu sklízení. Je to o další kliknutí na každé ploše navíc. Beru toto "vylepšení" spíše k horšímu.

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky mi nový kombajn nevadí, vypínám ho od té doby, kdy jsem ho nechával zapnutý a přechod na jinou plochu se sekal. Zvykl jsem si.
    Žádný problém;), super za nové ikony na pokládání stromů a stájí, tady máme zase o klik míň :D.