Podzimní festival a TOP 4000 (21.11. - 27.11.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdá se mi to letos nějaký slabý.Čekal jsem to mnohem drsnější na TOP 1000.Asi ani nebudu muset přihazovat!o_O

2. michnaj

michnaj Pilný autor

Já si myslím, že vyčkávají a nasypou to tam ke konci.

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ať tam sype co chce kdo chce, já na řádek do stonku nemám. Co už, bídný záhumenek bez jakékoli strategie prostě nemá šanci :)

4. 14087

14087 Dozorce fóra

Bré ráno..
    Ale do TOP nedám nic než akční.. vždycky jsem vyprázdnila stodolu a pak přišla akce a chybělo mi to co jsem nacpala do tohoto bezedného žoku :)
    Hezký upršený den všem :)

5. Y_n_O

No a to já tam zase nasypu všechno, pak jsou ty akce akčnější, když musím dopěstovávat a dochovávat a ddovyrábět všechno, ne jen akční plevel :) Každý rok začínám od nuly a nebudu to měnit.

6. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Ahoj,tak jsem 550.Doufám,že na poslední chvíli nepřeskočím tu tisícovku .;););)

7. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Nazdárek, osobně si myslím, že ten správný adrenalin začne až zítra po o a před desátou to bude pořádný masakr, ale uvidíme.... Držme si klobouky, bude to jízda xD

8. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak koukám kdo to tady pěkně rozjíždí :D Jsem rád že tu máme hráče co míří až do TOP50 protože udržet se jen ve 100 je masakr. Já doufám že příští rok se připojím k těm co půjdou přes 100 miliard. Všechny akce plním ale TOP akce a to na co se vždy připravuju jsou právě dožínky.

Zítra koupím ještě pár PL a mám cca 3.300 SH a ještě zkusím něco přihodit. Uvidíme jak to rychle bude padat dolu. :p

9. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Zatím na 287 místě. Myslím, že loni to bylo akčnější, protože ty nejvyšší odměny byly jen do 500. Letos je to do 1000, tak já také vyčkávám jestli mám dodat další várku zvěře:p Nemám ambice být v první stovce nebo padesátce, stačí mě balíček zlatých odměn ;):)Ale na Pokimokiho teda nemám:wuerg::D t

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Obětoval jsem tomu půl hodiny, abych se vyškrábal o cca 300 míst, o které jsem od rána spadl. Do večera budu tam, kde před půl hodinou :p. Přihazovat mám pořád co, jen ta ruka nespolupracuje:D. A hlava si říká Proč? Protože jsou Dožínky ;), no, jediná motivace pro mě je, že někoho přeskočímxD.

11. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné odpoledne.
    Plním všechny akce, tak jsem se zlehouliiinka pustila i do této. Hodila jsem nějakého špechtěnce, ale házím hlavně akční a vše, co se dá z akční vyrobit. Mám tam zatím něco přes 74 mil. O proti vám, co plníte a jste nahoře, jsem proti vám žabař (tedy žabařka), ale nevyplením si stodolu. Smekám před váma ;)
    Drazí sousedé, koukám se, jak jste na tom .... neskutečné.;);) Krásné.
    Finiš bude asi u všech hódně zajímavý a zase budeme žasnout, koukat, nechápat.o_O
    Všem držím palce, ať se dostanete co nejvýš.... ať se daří ;)

12. kaolín11

Pitrýsek47
    Přihazování je ještě v pohodě.V neděli sem si dal "postřikovací" desetihodinový maratón.To je teprv vopruz.Myslím,že budu muset jít na výměnu pravé ruky!:cry: A to jsem ještě chodil i s bobky na trh!Samozřejmě sem to nejel v kuse.Občas sem se věnoval i práci!8)

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

kaolín11: Pravdu máš, to bych nedal :D, mám plno krejcarů, tak jsem se teď šel podívat na trh, na manty. Tam mě zaujala nabídka 9999 ks mant najednou, a to ne jednou, ale celou stránku a už od včera. Kupují, tak jsem taky pořídil. Ale kde to ten dotyčný(á) bere? Takové množství, jen doufám, že si je nenamaloval xD.

14. kaolín11

15. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja som sa tiez zapojila zatial sa pohybujem okolo 500 :music:no zajtra asi poletim strmhlav dole xD

16. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Právě jsem dokončila celodenní boj se zvířaty. Původně jsem to chtěla absolvovat minulý čtvrtek, nachystala jsem chlívky na farmě i na Baha a vyndala ze skladu postřikovače a pěstitele. Pak jsem na ně zděšeně koukala - jasně že nebyly připravené. Takže chlívky zase zbořit, neb jsem na 4 dny odjížděla. Tak mi to zbylo na dnešek. Z protočených 600 modrásků bylo 300% a 4x +1 (to jsem využila na laskavec). Začala jsem s neonkama (47 ks zvěře z chlívku), pak růžovkama (40 ks zvěře z chlívku). Postupně, jak docházelo krmivo jsem chlívky měnila. Střídala jsem farmu, baha a laskavec na hlavní. Ruka asi bude potřebovat masáž, ale většinu zvěře nebudu muset chovat hodně dlouho. Doplnit musím jen tu, co naházím do TOPky. Zatím se pohybuji kolem 600. Uvidíme zítra.
    .

17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Nemal som v pláne niečo tam hádzať,vôbec som sa na to nepripravoval.Chcel som tam hodiť len akčné veci,ale už keď som to rozbehol,tak by som sa rád udržal aspoň do 2500 miesta,ale to asi bude zajtra v pasé. :p

Škoda,že nevidím pokope českých hráčov,tak,ako SK hráčov,ktorých je len pár.

18. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Peto121
    Pokud chceš vidět situaci v českém rybníčku TOPkařů, stačí v prohlížeči před přihlášením nastavit jazykovou mutaci (viz obrázek):
    upload_2024-11-27_6-45-32.png upload_2024-11-27_6-48-0.png upload_2024-11-27_6-50-35.png
    Pochopitelně pak to můžeš zase vrátit zpět...;)

19. Y_n_O

To klikání už mě štve. Krucipísek, nemohlo by aspoň na TOPku fungovat nějaké tlačítko "označit a dodat vše?"

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som zase niečo dohodil,aby som mal pred koncom akcie menej klikania,lebo to je na nervy stále sa preklikávať na to čo chcem dať.Uvidím kam sa doplazím.Vlani som skončil ani neviem koľký;);).