Podzimní festival a TOP 4000 (20.11. - 26.11.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. goro19

goro19 Vycházející hvězda fóra

Koukám, že bych chtěl mít ty vaše trhy. Na mém se asi všichni zbláznili.
    Les. kočka za 144.746,-/ks, Bern. pes 122.921,-/ks, vřes. ovce 157.300,-/ks Gall. skot 178.000,-/ks, pad. slepice 185.000,-/ks.
    Nabídky po 1 - 10 kusech na několika stránkách v kteroukoliv dobu. Jen protest. prase a shir. koně mám 3000 ks oba za 75.000,-/ks. U manty mám momentálně 10x po 2 ks za 49.163,-/ks. Už od pondělka se v podstatě nic moc nemění i když na trhu číhám
    v různou dobu.
    Do toho určitě nejdu, nejsem blázen.

Trepifajksl a Prepperka tohle ocenili.
  2. anvan

anvan Velvyslanec fóra

goro
    buď v klidu - já jsem určitě jiný trh než ty, protože to mám stejné, akorát manty jsou přes 70.000..taky jsem číhala, až jsem to vzdala. Jeden nákup za cca miliardu krejcarů mě posunul o ždibec, abych vzápětí upadla mnohem víc dolů, takže vyhozené krejcary...a to předpokládám že honička začne až navečer a do TOP1000 bude potřeba aspoň 10 miliard protihodnoty
    Na příští rok nachystat bilion...

goro19, Trepifajksl a Prepperka tohle ocenili.
  3. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj,

tak já letos zkusila TOPku :D a zatím teda se držím v 2500 se skóre 1440. Pokud se udržím, bude to můj vrchol co jsem kdy pokořila ve Farmeramě ;)..
    Dnes mám čas si to pohlídat a nechala jsem si ještě něco málo v rezervě :D kdybych klesla nějak moc :D
    Ale na 1000 nemám :D
    Tak pěkný zasněžený den ;)

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Za vysokou cenu bych taky nekupoval, teď jsem byl mrknout na tržiště: Manta: 4999 ks za 12.599,99 Kr./kus= celková cena přes 62 mil.Kr., ráno byl kus i za 8000 kr.
    Nějaké jsem koupil ráno i včera, ale jenom tak, že miliardy na kontě jsou jen namalované ;).

5. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak jsem se mrkl - manty po několika kusech , cca za 57000, kozy za 70000 (a ještě to tam ten rumunskej mamlas dal po 1 ks)a ovce za 90000a více. Asi půjdu něco házet na trh...

Prepperka a modro.ocko22 tohle ocenili.
  6. evinana

evinana Analytik fóra

Já mám trh AO a u nás se dá koupit vřeštící ovce 1000ks za 4747,- nebo také 9999ks za 4749,-. Manty máme 9999ks za 2749,-
    Jsou to teda velké rozdíly když čtu tady vaše příspěvky

Prepperka, modro.ocko22 a Trepifajksl tohle ocenili.
  7. anvan

anvan Velvyslanec fóra

evinana
    Tak to nakup, klidně i napříště. To u nás není ani Ň. To rozškatulkování hráčů do různých trhů je moc nešťastné...i třeba při OaD.
    Můj trh je naprosto tragický..
    Ale co už, buď hrát chci nebo nechci...

Prepperka, modro.ocko22 a Trepifajksl tohle ocenili.
  8. milteska

milteska Magnát fóra

tak já bych taky ráda do té2500,když už tam toho tolik hážu...........zatím 2027 a 1174000000,uf,to je suma,ani jsem nevěřila,že tolik mám. Jinak k těm mantám v poměru času a protihodnoty se mi jeví zajímavě třeba želva nádherná,quoka no a ta vážka

Prepperka, Skali a modro.ocko22 tohle ocenili.
  9. evinana

evinana Analytik fóra

avan to ne, nenakoupím, ještě jich mám dost. Během roku jsem kupovala ještě levněji než nyní. Nevím jak to ten dotyčný dělá, ale celý rok je prodává pouze po 9999ks a dává vždy 10 nabídek a dává je fakt hodně levně. A nejen ty ovce, všechny tyto zvířata s vysokou protihodnotou kromě lesní kočky.

10. goro19

goro19 Vycházející hvězda fóra

Zvláštní situace. Chtěl jsem přihodit akční předměty a ejhle, plocha pro TOPku zmizela a mám tam jenom staveniště.
    Nefunguje.

Bokonon tohle ocenil(a).
  11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Ahoj všem, ono už to skončilo? Přišla jsem z nákupu, chci sklidit a to speciální pole mi hlásí, že je v rekonstrukci, ať přijdu později. Je to chyba jen u mne nebo i u ostatních?
    Aha, tak v tom zřejmě nejsem sama. Asi nějaká chyba ve hře. No budeme tedy čekat.
    Edit: když do akce vlezeš přes stánek na divoké louce, tak jde přihazovat, nejde pouze sklízet a sázet.

Bokonon a Borek51 tohle ocenili.
  12. Pitrýsek47

Medvánek, neskončilo, jdi jinudy. Přes ikonu ve hře, v mapě na ploše....funguje i počítadlo naskočilo.
    Matičko skákavá, není zrušený olčaML.
    Ve 14h přidali novou stáj, výrobnu.....tak se program zřejmě splašil;) nebo stánky spadly pod tíhou dodávek :D.

Naposledy upraveno: 26/11/25
  13. hansicek

hansicek Mistr fóra

aj ja mam len stavenisko, ale na speciplochu sa da v pohode dostat len treba ist na divoku luku a kliknut na ikonku akcie v pravom hornom rohu
    prihadzovat sa da, ale na pole sadit zberat sa dostat neviem.

Pre istotu som tam prihodil 300 000 ovci a navysil protihodnotu na 20mld, keby to nejako haprovalo, zatial by to malo stacit na TOP1000, ale uvidime vecer, ako cisla poskocia.
    V stodole mam este do TOPky nachystanych 3mil oviec, 2mil mant a 1mil vazok, ale ked nebudem musiet, tak nedam - ostanu na dalsi rok

Naposledy upraveno: 26/11/25
    charina tohle ocenil(a).
  14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj - festival zrušený nebyl. Zatím lze do akce jít přes časomíru. Proč to nejde z mapy momentálně zjišťujeme

Přeji hezký den

15. Plea

Plea Vycházející hvězda fóra

Dá se dostat do akce, ale nelze pěstovat kytky, potřebuji ještě ještě 2 sklizně a jak se tam mám dostat !!!

beruška-86 a olčaML tohle ocenili.
  16. saurus89

saurus89 Pisálek fóra

Na pole se nedá dostat přes nic. Jak se to má pak stíhat? Jak tady můžete cokoliv plánovat???

beruška-86 tohle ocenil(a).
  17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte Do akciového poľa som sa dostal kde sa dá dodávať ale nedá sa dostať na plochu kde sa sadí.

14087, beruška-86 a Trepifajksl tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Na pole ne, vyčkejte, až to opraví nebo prodlouží do půlnocixD.

VeraDekeresova a 1.xena. tohle ocenili.
  19. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

20. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Né prodloužt ne kdo by tu měl čumákovat do půl noci.