Podmořská výprava (19.2. - 23.2.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ludu_2008 - zachycovač pírek může vypadnout při sklizní. Někteří hráči mají ve skleníku vyšlechtěnou nějakou rostlinu na zvýšené vypadávání ZDE. Dále zachycovač pírek může vypadnout z beden s nářadím.

Přeji hezký den

INČUČUNA1959 a lacrima tohle ocenili.
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hotovo, tahle chobotnice je mnohem příjemnější na pohled i na plnění :D

3. malabobinka20

malabobinka20 Zelenáč fóra

• Citovanie príspevku bez vlastného obsahu sa považuje za spam. Vanda

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  4. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Také vše hotovo,tentokrát opravdu příjemné hraní,hezký víkend všemxD

6. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak nejsou zachycovače pírek, není ingoust, tak pro mne akce končí, otevřela jsem všechny bedny a nějak se jim ke mne nechce

7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

hroudov - že bys neměla ani na dvě tři dílny? Hraješ už dlouho, určitě pár zachycovačů máš. Ony stačí i ty dvě tři dílny + aktivace řádků na zvýšení počtu výrobků, třeba 100% do slotu a hlavně v sezóně se bodíky dají směnit za zvýšení počtu výrobků. Za 5 bodů +1 výrobek, takže já měla hned +3. A výrobna není moc dlouhá, takže to přibývá rychle.
    -----------------------

Taky jsem se bála inkoustů, 40 se mi zdálo hrozně moc, měla jsem jen na 8 dílen, ale nakonec byl po dvou sklizních přebytek. A šlechtění sice bez větších přeskoků, ale po dvou a půl tulidomkách také hotovo, hodně pomohla okázalá chobotnice koupená za zlaté banány z chrámu. Akce rychlá a úderná, odměny super, večer zase budu dávat na plochu pikolky. Letošní rok je na ně zatím velmi štědrý, teď už s nich jen vydolovat ten floreňák nebo Jacka. Minule padly 2 kouzelné klobouky, takže je to na dobré cestě. :)

Jen mně teda děsila ta chobotnice co mi dávala úkoly. Přišla mi pěkně nas...těnka. Možná protože mi musela dávat tak pěkné odměny. Ale mračila se významně, a tak jsem si představila kdyby mě chtěla proplesknout, že těch chapadel má 8, a jak žije ve vodě, mohla by se roztočit jako kolotoč a točit a točit.... No neměla bych šanci a šla ke dnu hodně rychle. Ještě že je jenom malovaná. :p

8. WildJets

WildJets Vycházející hvězda fóra

Akce hotová včera, díky bohu za růže. Stonek už stonkuje a pěstuji inkoust do zásoby.

9. hroudov

hroudov Vévoda fóra

Prepperka mám jednu, snad dám ještě jednu, ale mám strach,že je to málo

10. devepa

devepa Zelenáč fóra

Ahoj, poradil by mi prosím někdo, proč mám v mobilní aplikace již druhý den nové
    úkoly na chobotnice a dílnu na výrobu ingoustů a v PC se mi vůbec nezobrazuje?

modro.ocko22 a -Jara05- tohle ocenili.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

devepa: Protože zde ještě není. viz i Debata o všem možném.

Prepperka, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

devepa - ahoj, nové úkoly bývají dostupné až po šlechtící akci. V mobilní verzi se objevily o něco dříve. Vzhledem k tomu, že mobilní verze je stále ve vývoji, s plněním úkolů bych vyčkala, až se objeví v družstvu oficiálně. Mrkni zde na příspěvek od BA Doba.

13. devepa

devepa Zelenáč fóra

Dekuji za odpovědi.

modro.ocko22, -Jara05- a Skali tohle ocenili.
  14. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Niečo máme hotové, koniec ohlásime zajtra keď sa vyšantime za 1 SK ;)
    :music:Dúfam, že ukončím dáke úlohy v družstve :music:

15. ultralait1

ultralait1 Pisálek fóra

Prosím poradí mi někdo s tou podmořskou výpravou, vůbec nevím co a jak a z popisu akce mi to také není jasné. Help

-Jara05- tohle ocenil(a).
  16. Farmářka_X

ultralait1 - v opičím chrámu aktivuješ chov chobotnic. po aktivaci budeš mít zpřístupněné chobotnice ke šlechtění v tulidomku. Ze šlechtění ryba, žralok, chobotnice ti budou padat odznaky. V akci přes tlačítko dodat budeš dodávat potřebné komodity.

Přeji hezký den

bačkora85, -Jara05- a davidson00 tohle ocenili.
  17. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj, mám napěstováno vše je dodáno, ale dekorace do řádku nemám , když kliknu na řádek ,tak mě odpoví ,,tato dekorace není ,, kde je mám hledat? prosím ,,

18. Farmářka_X

tonys* - pokud jsi dodal všechny šlechtěnce, odznaky a inkousty měl bys všechny dekorace mít.

Přeji hezký den

Pitrýsek47 a lacrima tohle ocenili.
  19. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Tak jsem se těšila, že akci sfouknu jedna-dvě díky BB a slevě na SK. Chyba lávky. Nepřečetla jsem si propozice k akci. Jsou potřeba inkousty. Moje chyba. Vyrobila jsem 10 výroben na inkousty, budu krmit SK (tady se mi hodí SK ušetřené za šlechtění). Za tři hodinky sklízím první inkousty. Takže 40 inkoustů (snad jsem počítala dobře) do zítřejšího večera dám.
    Teď jsem sjela šlechtění - chobotniček, odznaků mám dostatek. S výsledky jsem spokojená - ze základu skvrnité chobotnice, tři okázalé a jedna vodní.

20. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

Farmářka_X to není odpověď ,,ano ,měla bych je mít ,ale já je nemám ,proto se ptám kde je hledat , vše jsem dodala, cedulka ,,dodat ,, je pryč ,takže to je důkaz ,že jsem vše dodala, a přesto mě na řádku píší ,že není ,