Podmořská výprava (19.2. - 23.2.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evinana

evinana Velmistr fóra

Také našlechtěno a čeká se až budou výrobny hotové.

babina51 a máš aktivní kombajn? Pokud ne, tak se musí každá řada zadávat znova a znova

Dagmaruša musíš chov aktivovat za banány v chrámu

2. Dagmaruša

Dagmaruša Pisálek fóra

Nejde mi šlechtit chobotnice, mám ji šedivou.

3. janar53

janar53 Perspektivní autor

• Necituj príspevok, pod ktorý píšeš. Vanda
    *odstránený citovaný príspevok*

Musíš otevřít v Chrámu na Bahamaramě

Naposledy upraveno moderátorem: 19/2/25
  4. Dagmaruša

Dagmaruša Pisálek fóra

• Necituj príspevok, pod ktorý píšeš. Vanda
    *odstránený citovaný príspevok*

Děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 19/2/25
  5. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Šedivá chobotnice se musí oživit v chrámu za banány. Mám našlechtíno, teď jen vyrobit inkousty a večer bude hotovo. Prima akce, šlechtění mám ráda. Dala jsem 10 výroben a přiživuji je SK. Přidala jsem si 100% z výroben.

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Fajn, tak šup, šup, když se vám daří, zase žáby na prameni :D aspoň bude volněji až bude mít většina hotovo. Vůbec se nemůžu přihlásit na farmu, nacpou tam kde co, jen houšť a větší kapky :p holt si počkám do zítřka, třeba bude líp.

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Šlechtím, šlechtíš, šlechtíme xD
    Výrobny mám vyrobené, ale nemám je zatím kam dát, na plantáži dozrává jam čínský, aby mi po dodání do bonbonové akce něco zbylo; u vodopádů se množí pandy a v pralese stabilně zraje pěnišník.
    Počkám, až dozraje býlí, dám výrobny. Stejně nemám kam spěchat. Snad dnes našlechtím hlavonožce, kteří jsou do akce potřeba a potom v rámci volného času budu postupně dodávat.

8. 14087

14087 Dozorce fóra

Nevypadlo ani jedno padátko chobotnice

9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

14087 asi je to chyba,pretože to je normálna chobotnica.V dodávkach tiež nie je.

10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

14087 - to bude asi tím že padátko chobotnice je zvíře chobotnice.

Přeji hezký den

11. 14087

14087 Dozorce fóra

Aha dobře, zmátlo mě kde ji najdeme jak je psáno v FAQ :D

12. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tož druhý!
    [​IMG] 8)
    V pracovním procesu to rychlejc nešlo.:cry:

14. WildJets

WildJets Vycházející hvězda fóra

A já mám asi po akci, mám jen jeden zachycovač pírek a nemám nic vyšlechtěného, aby mi padaly. Zkusím došlechtit růže, ale moc na to nevsázím :D

EDIT: na druhý pokus urychleného šlechtění padání zachycovačů vyskočilo, tak jdu točit růže tedy :D

Naposledy upraveno: 19/2/25
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

WildJets, pootvírej bedny, růže do skleníku asi nemá smysl v tomto časovém presu dávat, pokud nemáš hafo kapek na urychlení, ale doufej :)

EDIT: gratuluji, ať to padá :)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Y_n_O
    Otvírání beden je ztráta času.To by si jich musela otevřít bambilión!:cry:
    Na pírka je fakt nejlepší růže na pohopolích.Ale ani tam to není žádná sláva.Dřevěná kladiva padaj podstatně líp!:wuerg:

17. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

A mám to a sebou xD

18. WildJets

WildJets Vycházející hvězda fóra

Y_n_O, z beden byl právě ten jeden jediný, většinu nářadí jsem nacpala předevčírem do úkolu s děsivým muzeem... Ale uznávám, že vyšlechtit ty růže byla vážně klika. Naštěstí chybělo jen to padání zachycovačů, zlepšení efektivity SH jsem už měla :D

Naposledy upraveno: 19/2/25
  19. stěby

stěby Hvězda fóra

Namrskat všechny potřebné chobotnice z tulidomku byla trochu kovbojka, ale už jsou doma. Potěšilo totok, málem mi z toho nadělení prdla cévka o_Oo_Oo_O:

Teď už musím jenom nahamtat inkousty. Vyrobil jsem 4 kousky, syslící stonky mám, takže zítra bych měl mít potřebnou 40 kousků na skladě a všechno to těm potvorám naházím najednou.

20. babka7

babka7 Pisálek fóra

kde zoženiem atrament