Podmořská výprava (19.2. - 23.2.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Podmořská výprava ::..

Začátek akce: 19.2.2025 ve 14:00 hod.
    Konec akce: 23.2.2025 ve 22:00 hod.
    Minimální level: 38 + Odemčená Bahamarama
    Obtížnost akce:
    • střední
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Tak hurá do šlechtění chobotnic...

2. prasátkoproštěstí

prasátkoproštěstí Zelenáč fóra

chobotnice ještě nešlechtíme.

3. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Kde vezmu Hlavonožčí inkoust?

4. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

prasátkoproštěstí
    Dnes ještě nešlechtíme, ale od zítřka už jo :D;)

Jinak supééér, ohřejeme se u moře, už se těším, šlechtící akce jsou fajn :)

Byla chvilka, tak jsem se pustila do počtů ;)

[​IMG]- odznak ryb - 300 - padá jen ze šlechtění ryb

[​IMG] - padátko - 140 - šlechtění všech zvířat / šance že vypadnou 3 ks

[​IMG] - produkt - Hlavonožčí inkoust - 40 - z Výrobny inkoustu

šlechtěnci:
    [​IMG]- Albínská chobotnice - 18
    [​IMG] - Tygří chobotnice - 18
    [​IMG] - Krásná chobotnice - 14
    [​IMG] - Skvrnitá chobotnice - 9
    [​IMG] - Okázalá chobotnice - 2

Ať se nám všem daří a hodně to přeskakuje xD tedy samozřejmě při šlechtění xD

Naposledy upraveno: 18/2/25
  5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

prasátkoproštěstí - chobotnice sice nešlechtíme, ale od zítra začneme

----------------
    kutilka70 - od zítra bude možnost v dílně vyrobit výrobnu

Přeji hezký den

6. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

7. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím Farmářka_X,
    tady zapracoval asi skřítek záškodníček ***1*** " Hurá do šlechtění žraloků ... " ;)

8. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak tady není o čem přemýšlet ... šlechtící akce mám nejraději, tak hurá do toho ;)

9. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

10. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

3x piccolo bedňa + riadok dáva skvelu bedňu. Myslim, že už bude môj 4. čo mi bude dávať tuto bedničku. Nezdá sa to ale za rok sa Vám toho nazbiera.

edit: až teraz som si to všimol. Celkovo treba 40ks nového produktu a keďže materiál na výrobu jednej výrobne je 5x zachytávač pierok bude to zaujímavé :D

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akci nejedu, budu si šlechtit do úkolů a počkám si na šlechtění za 1 SK ;)

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zachycovačů pírek mám 72 ks. Občas totiž po ploše proženu vyšlechtěné růže, třeba před pár dny kvůli tomu, abych měla na otevření poslední plochy u chobotnice...

13. babina51

babina51 Hrabě fóra

To si zas zítra kapánek zašlechtíme.Snad mi to bude stačit-SK 17590,chobotnice-2834.Tak zítra ve 14.00hod. všichni na značkách.Začíná i BB.Stonek také ujde,ale už by to chtělo rozšířit BAHU o další LVL.Teď jsem zjistila,že zachycovačů pírek mám 111.

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Sice už mám růžové jezírko pro chobotnice, ale šlechtění mám ráda,jdu do toho.
    ;)

15. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj i tady :D já se těším ;) :D chobotnice :) všude samá chobotnice xD:p

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

14087, já bych si ji dala i na talíři, kdyby to nebylo tak zatraceně drahý xD
    Šlechtit budu zítra, i když o víkendu bude možná sleva na SK, ale musím využít poslední volný den, než se zas vrátím do toho nápravného zařízení pod krycím názvem zaměstnání :)

17. kocieva

kocieva Analytik fóra

Taky se těším na šlechtění chobotniček, odměny jsou opravdu pěkné, SK je, tak s chutí do toho, ať se daří.

18. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Ahoj,na přípravu bylo času dost,takže nějaké zásoby jsou.Každopádně na tohle šlechtění se moc těším.Tak zítra co nejvíc přeskoků přeju všem.;););)

19. 14087

14087 Dozorce fóra

Y_n_O souhlas :D a i já se po měsíci v pátek vrátím tam kam ty nazýváš nápravné zařízení (ale na novou pobočku) tak doufám, že už to budu moc nazývat zaměstnáním :)

20. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

akurát som na toto myslel a zo sklenníka som si odstranil nastaveny šafrán a zajtra prejdem asi 2000 SH na tie ruže. Ešte, že ich mam vyšľachtene :D horšie to ale bude s tehlami. Nedávno som minul 10 000ks na vylepšenie :D pekne načasovanie teda ale ešte, že mam 2 mazlíkoch čo dávajú +1 zo zisku dielní a pre istotu dám aj 100% do diamantu a 100% z dielni do zlatého... Ja som vedel prečo si tie všetky bonusy šetrím :D