Podivuhodné stromy Farma, Baha a Měsíční svět / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pořízeno 20+20 kousků
    farma: 3x bříza !!! Potud vše v pořádku! Mohu říct,že jsem odtajnil odhadem 150 ks ks TS,kde bylo možné získat tisovec dvouřadý a stále nic! Fakt trapný!:cry:
    Bahamka: zatím zrají,bo sem se ráno věnoval novýmu úkolu v družstvu!
    dodatek: tak na bahamce 1x novinka:)

Celkem spokojenost,tisovec dorazí ze sezóny!:wuerg:

Naposledy upraveno: 9/5/25
  2. HenryVIII

HenryVIII Pisálek fóra

Je hezké, že máme možnost sázet stále nové stromy a plodiny, ale kam je dávat? Přitom jsou dvě celkem zbytečná pole - Ostrov pokladů a Trosečnické pobřeží, kde se nedá nic užitečného umístit. Získávat body na ostrov téměř nikdo nepotřebuje. Nedalo by se s tím něco dělat?

anvan a simonides47 tohle ocenili.
  3. Sheron11

Sheron11 Obyvatel fóra

Ahoj, tak jsem koupila balíček po 30ti ks na farmu i na baha.
    Výsledek na farmě: 1x bříza tuhá(ta byla zaručená),2x tupela, 4x cedr, 1x nahovětec, 3x ptačí zob, 3x topol osikovitý, 2x platan a 2x tisovec dvouřadý.
    Cedr a ptačí zob jsem již měla, ostatní mi chybělo, takže jsem spokojená.

Baha:
    1x fíkus škrtič(zaručený), 2x poddužák lahodný, 3x chlebovník camansi, 2x palicha, 2x longan, 2x uvario. dicaprio, 3x tungovník molucký a 2x hura chřestivá.
    Chlebovník jsem již měla.
    Z obou balíčků dozrálo co jsem chtěla a co scházelo.
    Tak zase někdy příště:)

Naposledy upraveno: 10/5/25
  4. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak jsem si koupil po deseti TS jak na Baha, tak na farmu. Na Baha 2 hury, zbytek, co už je dávno tomu, co to bylo novinkou. Byl bych bral aspoň ještě jednu palichu a 1 dicapria. Mám jen po jednom stromečku. Novinka samo nikde...
    Na farmě: 1 novinka, 2x topol a šepleť. Byl bych bral i tisovce dvouřadého - nedorazil. Co už nadělám, že.
    No ale další už nekoupím.

5. babicka38

babicka38 Mistr fóra

ahoj Trepifajks prosím tě můžeš mi vysvětlit co to je šepleť , nikdy jsem to neslyšela moc děkuji

6. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj babicka38,
    taky to slyším poprvé
    optal jsem se copilota a dostal jsem tuto odpověď

Slovo šepleť je hovorový výraz, který znamená nesouvislou směs nebo chaotickou kombinaci různých věcí, například rostlin, kořenů, uliček nebo myšlenek
    Může se také používat v přeneseném významu pro popis zmatené situace nebo nejasného projevu.

Tak jsem zvědav jak to
    Trepifajksl myslel :)

7. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja som si kúpila balíček na baha aj na farmu, okrem istoty mi na baha pristál ešte 1 figovník aj 2 hury a ešte dáke novinky :) na farme 2 brezy. Takže som spokojná ;)

8. babicka38

babicka38 Mistr fóra

bedlivé oko děkuji za odpověď

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bedlivé_oko
    Nesmíš věřit všemu co se kde píše.Většinou jsme tenhle výraz používali v kartách.Čili by se to dalo přeložit jako slabé,nebo špatné!
    Zde na farmě bych to přeložil ,,k nepoužití,,!:wuerg:

10. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj kaolín11,
    no já hned myslel na výraz nepublikovatelný a ocenitelný banem :)

11. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Ani se jsem netušil, že vás tak dojme náš rodinný výraz pro nepotřebné věcičky( třeba i v těch kartách...). Prostě to byly stromky, které už dávno leží v liště a jsou nepoužívané nějakou tu dobu. Ani si je dokonce nepamatuji - dost možná by ty stromky byly pro někoho dobré.
    PS: K 3x hura, 2x palicha a na farmě nová bříza i tis dvouřadý
    E fíkus škrtič, palicha, marula(teprve třetí) a farma jen nahovětvec a topol osikovitý

Naposledy upraveno: 10/5/25
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Šepleť jako výraz něčeho zbytečného, nepotřebného používáme normálně :D.
    Proto stromky nekupuji, však někdy vyrostou ;).

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

U nás sa zbytočným veciam hovorí tiež šeploty alebo sprostosti a hlúposti je jedno ako si to slovo každý osvojí.Ja používam slovo blbosť.Ale bývalá kolegyňa tá vždy takým veciam hovorievala trajláky.Niekedy to napíšem aj ja.:D:D.

14. kocieva

kocieva Komisař fóra

Zdravím.
    Tak po dlouhé době jsem si tentokráte pořídila na farmu celý balíček i s břízou a takto to dopadlo:

Edit:

Naposledy upraveno: 14/5/25 v(e) 10:29 PM