Plnou parou vpřed! (25.4. - 1.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

makak-magot - přesně jak píšeš. Abys otevřel pole č.16 musíš mít otevřeny obě továrny (červenou - pole č.9 a zelenou pole č. 24)
    EDIT: v popisu akce opraveno

2. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Venku je tak krásně a oni dají dvě akce zároveň?Copak jsem tydýt abych tu seděla a klikala jak o život,jen abych měla zase o nějaký řádek víc? Ani náhodou,na farmě i na Baha všude zvířátka a těm je docela jedno,jestli přijdu jednou nebo dvakrát za den.Žádné honění,žádné nervy,jestli to bude padat nebo ne.Copak si RT myslí,že čím víc budou dávat akcí,tak tím víc budem utrácet reálné peníze?Tak tohle se jim doufám nepodaří,spíš si myslím,že víc hráčů odradí od hraní.Když jsem začínala,tak jsem se na každou akci těšila,ale teď? Začíná mi to být jedno. :sleepy:

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jen rychly dotaz na ty co maji trochu casu : pro stonek musi byt vsechno "rozjeto" nebo existuje moznost nejakou vynechat a dostat jak dekorky, tak ten stonek z 22 pole?
    Nechtel jsem nic trhat z Baha pro prvni akci ale ted to teda vypada ze mozna ani uvolneni vsech ploch nebude stacit... o casovani kytek ani nemluvim... taky myslim ze kolo stesti rozhodne o tom zda se bude stihat...

vilm4, myš59 a Helena1313 tohle ocenili.
  4. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

To už si snad z hráčů dělají dobrá den!!!!!! 2 akce najednou na stejných plochách. Kdyby ta druhá byla v prostoru pro soutěže, nebo na nočce, tak to ještě chápu, protože na farmu stejně chodím. Tohle je ale už přes čáru. Ať se vám daří a ať vám to padá. Hodně štěstí. Já jdu zvelebovat skutečnou zahradu, kde to nádherně kvete,

5. Dulisro

Dulisro Perspektivní autor

dinoalesi,tys mě ale pořádně rozesmál,aspoň dobrou náladu před akcičkama,je to fakt další pole že jsou mimo tuto hru...ale máme jen jedny ruce a ty nám za chvilku asi odpadnou.:D

6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Dát dvě podobné akce současně, to je pořádná přeháňka.
    Možná je budu dělat částečně, jednu v tropech a druhou na domácí farmě, ale pěkně s rozumem.
    Jestli se objeví ještě třetí akce, pak už vážně nevím, ale vypustit kvůli tomu svou vlastní duši se nechystám.
    :)
    Kolo štěstí mi moc nepomáhá. Jakmile začne akce, bonusy z KŠ zmizí a obvykle se už do konce akce neobjeví.

7. axamík

axamík Perspektivní autor

Apachie, vyšlo mi to taky tak. Snad to bude dobře :):wuerg:

8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Prostě si v jedné akci nameleme Lektvary plné síly, zunkneme si trochu, pak v druhé akci nasedneme na vlak a budeme dělat: tú - tú...
    Cílovou stanici nechá RT na každém z nás - Bohnice, Dobřany, Horní Beřkovice... :po_O;)

Tak podle ofika zde budeme mít vlastně ve skutečnosti 2,5 souběžné akce! Prodloužení roboti zřejmě nasednou na vlak a budou nám dělat společnost na cestě do cílové stanice...:D
    Ještě že si podle stejného ofika budeme moci vyzvednout kompenzační balíček - ale jen ti, kteří v cílové stanici skutečně vystoupí!

Naposledy upraveno: 24/4/18
  9. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

No hezky... tuhle akci zkusím, tu druhou vynechám... Na obě najednou nemám... navíc mám od zítřka tři dvanáctky za sebou tak nebudu mít moc času...

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No, mně tedy přijde, že se není čemu divit. Každou akci se tady lze dočíst "na Baha zase nic, je nevyužitá" nebo "mýtinu (hlavní/divošku) nechám a pěstovat budu jen na 2 (nebo i 1) ploše, to bude stačit". No tak teď zkrátka se zřejmě v RT rozhodlo, že nás donutí využít naplno všechny plochy ;)
    Ti, kdo nestíhali i předtím, to asi budou mít těžší, ale začínají hezké dny (snad ;)), tak taky není nutné pořád sedět u PC - a venku už to bude tak nějak míň důležité :)
    P.S. Což mi připomíná, že musím aktualizovat podpis :D

11. sirchose

sirchose Analytik fóra

Aby toho nebylo málo tak nám k tomu bude ještě do neděle tancovat ten robotxDxDxD

12. jeslince

jeslince Rádoby autor

zdravím, mohla bych poprosit o vysvětlení tvých zkratek v závorkách? SK, PL A ZB A BUDÍK?

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak to je mazec, pěstovačka stíhá pěstovačku, vypadávátka se asi zavaří, jak budou pěkně padat a my máme na vybranou , jak napsal Honza, kde skončíme. Ještě že máme ten výběr. Rozjedu obě dvě a uvidím, co stihnu, od pátku do pondělka mám návštěvu, budeme jezdit po severočeských památkách, tak času na farmu moc nebude, tak uvidíme. Přeji fajn hru a pojďme do ní s rozumem.;););)

14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj jeslince,
    SK je superkrmivo, PL párty lístky, ZB zlaté banány a budík přístroj upozorňující na sklizeň ;) další zkratky najdeš tady: Seznam farmářských zkratek

15. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

jeslince: ahoj, teď jsem dorazila: SK=superkrmivo ZB=zlaté banány PL=párty lístky
    budík = bude nastaven na mobilu po 10 hodinách (PL+SK) resp. 18 hodinách (ZB), aby se sklidilo bez prostojů SK,PL a ZB a získali jsme jich do konce hry co největší množství.
    ;););)

Edit:
    nezmarka byla rychlejší. Díky

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Apachie1 Uz te vidim, uz ti lezou predni tlapky! ;) :D Diky za proslapani cesticky :)
    Masakr motorovou pilou - to ja rada! 8) Treti akce by nebyla? xD

17. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - je Ti to málo? RT si věří když chce mít spuštěny tři akce najednou. No nic - Plnou parou vzad teda vpřed!

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ale ty šikanzeny jsou super.;)

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) jsem taky po příchodu drobet zaskočená další akcí, no jsem to přehodnotila a asi se budu hrabat v květináčích, potom sednu na vláček a pojedu na výlet ;) hlavně abych v práci nehoukala že chci jít domů sklízet a chytat na kolejnicích keramické hmoždíře xD. Asi po dlouhé době si trochu pomůžu skleníkem na obě akce naráz, že množství kytky je v obou akcích zhruba podobné ale padátka s velikánským rozdílem. Takže zítra ráno jen baha s lektvary a na farmě dlouhodobky, ať mi farmičku omlátí ty kolejnice xD
    by to taky chtělo bonusek na kole ... no né :p :p

19. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj tak zkusím akce obě ,ale jest-li pojedu první nebo druhou ještě nevím ,nechám to a uvidím co bude lepší.Spíš to zjistím co mně vyhovuje až bude akce trochu rozjetá ,zatím se mi zdá lepší akce zítřejší ,ale nemusí to být pravda,tak uvidím všem přeji klidné nervy a hodně padátek.

20. papulice

papulice Veterán fóra

ach jo,si z nás dělají blázny,tři akce najednou,jsem už starší člověk a hlava mi to nepobírá,už fakt nemám z farmy radost jako na začátku,jděte do paďous,venku jaro a my u compu....>:((přece to byla hra pro zábavu)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.