Pikantní dny na farmě (7.10. - 14.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 6/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. p-eetra

p-eetra Vážený autor

tak já jsem konečně trochu hnula s Habanero. Mám splněný první a třetí úkol celý, jinak všechny stříbrné a pár zlatých rozdělaných, kde čekám až se mi dovaří omáčka. Jinak zaseto všude kde se dalo a za 2:23 sklízím další pálivou skizeň. MJS mám ještě na 5 hodin, tak se otočka zvládne. Šlechtěnce jsem došlechtila, něco prodala, ale chybí mi hnědé kravky. Neměla jsem ani jednu, všechny se obětovaly na BB. takže začínám šlechtit od nuly. Na trhu se cena pohybuje kolem 42 tisíc, tak uvidím, jestli poslední den nakoupím těch pár kusů, na které už mi nezbylo Sk. Hodně zdaru a nervů všem

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

To víš že to nejde,kde jsou hráči tam je problém, proto odeberme hráčům přístup na fórum a je po problému.o_O

Jinak ještě dvě sklizně a bude napěstováno, teď jen budu čekat , až mně domele mlýn.8)

monicka337374 tohle ocenil(a).
  3. lukaš0706

lukaš0706 Rádoby autor

ha ha RT a něco řešit ani náhodou:mad::cry:. Již tady měl být bonusový kód jako omluva. Jinak moc chválím za pěknou akci, hlavně BBZ se moc moc hodí za to RT děkuji :)

4. mirakoud

mirakoud Expert fóra

maja.rada

Hlavně si někam na papírek napiš svoje ID, protože k nahlášení problému na podporu ho musíš uvést. Já ho poznačené neměla a tak mi bylo houby platné, že můžu nahlásit výpadek u nich:eek:

Jinak už mi zbývá splnit poslední dva úkoly, takže zítra by mohlo být hotovo. K večeru se domele omáčka a mlýnek se pustí zas do SK, aby bylo na šlechtění oslíků:p

maja.rada tohle ocenil(a).
  5. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

6. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Tajemné sazenice i tajemné stáje do lišty jako vždy při akcích (asi za to může trh AJ :() . Hlavně že orlové byly minule naposledy ....Doufám, že zvládnu ten mrak při výpadcích s přihlášením:oops:

7. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Na fórum se dostaneš - na přihlašovací stránce, úplně dole je ikonka forum. Můžeš ale jen číst, psát nejde. Hned vedle máš i ikonku podpora - podmínkou ovšem je, že se ti vůbec přihlašovací stránka načte :)

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Na fórum se přece dostaneš skoro kdykoliv, třeba ze záložky apod, ale k čemu je ti to dobrý, když tam nemůžeš stejně napsat??
    A když už tam náhodou někdo napíše, že mněl výpadek, tak mu stejně odepíšou, že nic není nahlášeno.Tady se přece čeká na schvalovací proces od RT, jinak přece žádné problémy nejsou.:p

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

ID uvést nemusíš, stačí nick a psát z registrační mailové adresy.

Ohledně kompenzace, Vám zatím nemůžu nic slíbit, ale reportovali jsme již při začátku výpadku, že by bylo dobré minimálně prodloužit akci a dle posledního vývoje to vypadá na to, že akce bude prodloužena. Snad bude vyslyšena i doba o kterou jsme akci probloužit chtěli, ale protože není stále řečeno jak dlouhé prodloužení bude nemůžu zatím tuto dobu zveřejnit.

castanea21, maja.rada a Danielaa25 tohle ocenili.
  10. mousicka

mousicka Guest

11. Amentthotep

Amentthotep Zelenáč fóra

mousicka: díky za odpověď, takže celá akce pro mě padá to je povedené

12. mousicka

mousicka Guest

Amentthotep,
    viem,pre hráčov v nižších leveloch je to nespravodlivé, ale aj my vo vyšších leveloch sme si tým prešli a kopec akcii sme tiež nesplnili kôli tomu,že sme nemali na to plodiny alebo zvieratá. Nezúfaj,ešte bude veľa akcií,ktoré zvládneš v pohodičke,je to len hra a netreba to brať až moc vážne a trápiť sa preto. Sú aj dôležitejšie veci ako trápiť sa pre neukončenú akciu :) Prajem peknú hru :)

13. .[Mišule].

.[Mišule]. Pisálek fóra

Z tajemných chlévků se mi vyklubalo:

RŮŽOVÝ chovný rybník, krtci, Oranžový kravín a Oranžový prasečák .. Z růžových ryb mám fakt radost!! :)

14. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

:) neplakej,také jsem začala hrát až letos a plno věcí které by se mi líbili z akcí nemám. Bylo by nespravedlivé mít to samé co hráči,co to hrají několik let.Plno akcí nedodělám jen proto,že mi nevyskáčou akční předměty - to je potom nespravedlivé :)

mousicka tohle ocenil(a).
  15. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

Amentthotep: Ahoj. Nechceš rovnou dostat i 200 ZB na Baha?

16. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Zdravím všechny...já měla problém opravdu málo kdy co se týká přihlášení se do hry snad ještě asi vůbec nebo se mi to nějak vyhlo...bohužel včera večer jsem se přihlásila asi na po desáté a nebylo mi nejlíp,protože v zemi jsem měla pšenici...stejný problém jsem měla dnes ráno...nesmím se odhlásit jak se odhlásím už se nepřihlásím...vím,že je to nahlášený a že se to řeší,ale za tuhle akci co jsem zatím četla už je to po třetí co hráči mají problém s přihlášením (četně mě)....:oops:

Habanero:6830+zasázeno-ocet:428-a omáčky je namleto:37 kusů
    Zvláštní omáčka se většinou vaří a my jí tu melemexDxDxD

Naposledy upraveno: 9/10/14
    SelkaJarus70, Lyzarka a Iwuska tohle ocenili.
  17. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

také jsem se nemohla ráno přihlásit, takže v akci jsem na tom stejně jako včera :(, ale pokud akci prodlouží, tak to neva :)

Ria30. tohle ocenil(a).
  18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tak proč nevyuživáte některé možnosti fóra ? Po novu už zde jsme nastálo. Jasně,není důvod být stále přihlášen na fóru a také to neřeší sklizeň na farmě (v případě výpadku),ale kdo čeká třeba na odpověd,ať se odhlásí z farmy a tady zůstane.
    Ono taky,to, že sem mohu psát i když se na farmu nedostanu,taky nic neřeší.

19. danielaloblova

danielaloblova Rádoby autor

Moc chválím tuto akci. Ocet vypadává v pohodě. Vařím druhou várku omáčky. Všechna zvířata jsem měla napěstovaná. K půlnoci sklízím poslední dávku Habanera a mám hotovo.
    Přála bych si více takových akcí!:D

mousicka tohle ocenil(a).
  20. tamanek1

tamanek1 Pisálek fóra

pro všechny co nemají česnek, všichni jsme jednou začínali a spoustu akci nedokončili nebo vůbec nedělali. Já to řešila tak, že jsem chovala slepice, prodávala hnůj a trochu vylepšila své konto. Oni se ty slepice taky občas hodí.
    Jinak i teď si akce vybírám ( teď tedy jedu skoro vše a na 100%, protože se blížím do 90 levlu a jsem tak nedočkavá, že honím body všude ). Odměny tady jsou super , tak snad to dopadne v pohodě.

Mersi7 a mousicka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.