Papouščí dýchánek (5.9. - 11.9.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. raddre

raddre Baron fóra

tak jsem konečně dodělala poslední papuščí akci a už nikdá více něco podobného, do dnešníhodne jsem měla za matematicky dané 3*4=12 + 1= 13, bohužel při upgrade nebo při bourání se mi někam zatoulalo jak gurmánské hřiště tak fitko a já musela napěstovat znovu na základy. Za sebe dávám (n)

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hotovo: obě upgradované dekorky jsou na hřišti :)

satelit tohle ocenil(a).
  3. nonstop

nonstop Pisálek fóra

Omlouvám se, nechápu jak ty dvě dekorky upgradovat...kde najdu tlačítko "Vyměnit ziskové předměty"???? Předem díky za pomoc

4. jana895

jana895 Perspektivní autor

Akci jsem dodělala ale musela jsem vyrobit na 14té základní fitko,které se mi ztratilo.Teď sice mám základní a 3upgrady ale nejde mi nikam položit ten základ,dekorace je proškrtlá zákazem

5. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, tak mám na hřišti mazlíků obě dekorace, ale fitko s jídlem mám jen se dvěma uprage, na tu třetí už jaksi nezbývá čas,nemá na ni vypěstovanou akční plodinu, jinak kdo má úplně hotovo, tomu gratuluji a vy statní, nezoufejte a ukládejte uprage na základ na lesní mýtině, já to tak udělala, pak celé zbourala a přesunula na hřiště mazlíků.

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jana895 - pokud máš přeškrtlou základní dekoraci, tak se ji snažíš umístit na plochu, na kterou nejde položit. Polož ji na mýtinu, polož RUČNĚ na ni 3 upgrady a pak ji můžeš přemístit kam potřbuješ.

---------------
    nonstop - tlačítko vyměnit najdeš dole v okně s postupem pro plnění "dodávání" cetek.

fany2020 tohle ocenil(a).
  7. jana895

jana895 Perspektivní autor

sopti díky,povedlo se:):p

8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jana895 super.

Jinak připomínám všem - nezapomeňte dnes do 13:59 nasadit upgrady - po druhé hodině odpolední dojde k odebrání "základů" a pak vám budou upgrady k ničemu.

elbedna, zahradnice4 a satelit tohle ocenili.
  9. satelit

satelit Hvězda fóra

8) Už jsou tam. 8)

10. 8erulenka

8erulenka Rádoby autor

Tak jsem to zvládla všechno dokončit a mám velkou radost.:D

11. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    obě upgradované dekorky jsou u mazlíků na hřišti. Získal jsem jednoho skoromravence, ale trochu přerostl v poníka, takže hodnocení akce zůstává za 4. Ze skoromant také pouze žluté a oranžové - vše lišta

davidson00, MatysekKamilek a evainfo tohle ocenili.
  12. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Ach joo :-(, tak jsem to na konci pěkně pokazila. Při nasazovánu Up na fitko jsem to omylem polozila na jedno neodstraněné. Rozložit to již nejde nebo ano?? Nyní mam 1x fitko II a 1x fitko I.

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

farmářkalucielinke - ahoj, nejde. Leda zkusit neprodleně kontaktovat herní podporu a zkusit je poprosit o pomoc (ale času už moc nezbývá)
    Jak kontaktovat herní podporu

14. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Díky Skali, to už asi nedám, za blbost se platí :-(

GordonSargent tohle ocenil(a).
  15. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, dekorky jsou již na hřišti u mazlíků. Ještě jsem dala na plochu skoromravence a skoromantu, taktéž i tajemné stromy. Za 3 hodiny uvidím co odkliknu.

Koulička1 tohle ocenil(a).
  16. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

tak jsem položila na obě upgrady,jak fitko.tak území,obě byly nějakou dobu normálně na ploš a dávaly bodíky. Teď jsem je odstranila a chtěla dát na mazlíky,fitko se mi sice objevilo u mazlíků,ale je přeškrtnuté a to územ,které jsem měla také upgradované se mi neobjevilo nikde.Tak jsem dala to fitko zpět na plochu,ale tu dekorku území nemám nikde.Tak jsem si říkala,že kdybych se nepokoušela je dát k mazlíkům a nechala na ploše,tak by mi asi zůstaly obě dvě?
    A ještě jsem našla u dekorek normální 2 území,které jdou dát na plochu zpět,ale ten upgrade území chybí,co s tím? Děkuji za odpověď

Naposledy upraveno: 11/9/19
    evainfo tohle ocenil(a).
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

marketka47 - to vypadá, jako bys ty dekorace neměla upgradované ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

marketka47 - ahoj, zkus zrestartovat hru a znovu na to mrkni ;)

19. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

To jsem udělala,prostě není,jen 2 obyčejné a to fitko co nejde dát na mazlíky,jsem dala úplně normálně zpět na plochu,podívej.že jsem je měla a to gurmánské jako první:[​IMG]

Tak podruhé vypnutá hra a konečně se ten gurmán objevil,ale dal mi zabrat,zatím ho nechám v lese a pak se uvidí,děkuji Lída

Naposledy upraveno moderátorem: 11/9/19
    evainfo tohle ocenil(a).
  20. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Dělala jsem všechny tři papouščí akce a jediná nedokončená jsou ty větve. Mě teda fakt nepadaly a stále posouvat JC se mě nechtělo. Obě upgradované dekorky jsou umístněné na hřišti. Akce mě nenadchla, pěstovat tolik plodin na dvou plochách bylo za trest. Jediné pozitivum jsou činčilky.

Koulička1 a davidson00 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.