Představujeme baha skladiště a farma skladiště / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Je to naprd. Ty prkna na další rozšíření nikdy nenasbírám. To bych nesměla stavět v dílně upgrady. A když nebudu stavět upgrady, pak nemusím vůbec šlechtit o_O Měli by přidat něco do skleníku - ovšem něco lepšího než orchideje apod. Bo ty jsou fakt o ničem -.-

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Snad by trochu pomohlo, kdyby bylo zvýšeno vypadávání už u stávajících vyšlechtěných rostlin a přidána nějaká nová s hodně vysokým koeficientem, lidově z které by to létalo.:) S výjimkou pár stájí do OD jsem nepostavila nic a to jsem byla takový Bořek stavitelxD

3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

[​IMG] tak a jde se po bahamavýrobně[​IMG] i když ta mě tolik netrápíxDxDxDxD

4. šebejda

šebejda Veterán fóra

Mno, já to tady věštil už před pár měsíci. Nastává čas využít protihodnotu vrtaček k dodávání do úkolů. Vrtaček je hafo, prken a cihel kritický nedostatek. Co by na to řekl nejlevnější zedník pan Lorenc?

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

mě se 0 jako hafo nezdáxDxDxD

6. šebejda

šebejda Veterán fóra

Právě jsem chtěl vrtačky dodávat jako protihodnotu do úkolů (výrobna, arboretum....). A ono to nelze. To jako že za pár měsíců budu mít úplně na prd 1000 vrtaček?? Že by RT něco zcela vyjímečně nedomyslel???xD

7. karbar

karbar Baron fóra

Já myslím že 1000 vrtaček zatím nebude.
    RT to má určitě vymyšleno tak, že ty vrtačky napadají pouze na rozšíření těch velkokapacitních domků a více ani Ň.

8. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Nemyslím si, že vrtačky přestanou padat. Spíš bych řekla, že se dočkáme dalšího domečku za floreny, abychom nadbytečné vrtačky využili.
    A upřímně, nevím jestli bych dalšímu zvěřinci odolala.

9. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Někdo se někde na fóru zmiňoval (myslím Y_n_O), že jí velkokapacitní domky hodně zpomalují hru a bude je tudíž dávat z plochy. Nahlodává mně to, jestli si je vůbec pořizovat. Jakou máte zkušenost vy? Může zpomalování hry ovlivňovat i výkonnost PC či rychlost internetu? Obojí mám docela dobré, tak by to u mě nemuselo být tak kritické.

10. satelit

satelit Hvězda fóra

Prepperka - ahoj,mám šest megadomků a nepociťuju zpomalení hry.Jediné zpomalení bylo po zavedení těchto megadomů ale to nebylo na našem přijímači.Byla to myslím chyba a RT to opravil.Když máš vše v pořádku (PC,připojení) tak by neměl být problém. Hraju na Win7 a FF a je to v pohodě. Jo a je třeba občas aktualizovat FlashPlayer, tedy pokud vyjde aktualizace.

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Prepperka

Mám všechny dostupné skladiště, a nezdá se mě že by byla hra nějak pomalejší a to mám zapnuté animace a grafika na max.
    Spíše je potřeba si dávat pozor při krmení a napojení tam může být odezva pomalejší, je třeba tedy klikat pomaleji.

12. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Prepperka, já ještě k výše napsanému dodám, že zvěřince a spol. jsou ve hře dostupné od loňského léta a já jsem svůj první slavně pořídila až v prosinci (nebo v listopadu, paměť mi poněkud na tohle nestačí, každopádně to byla už zima a nějak kolem adventu), předtím mě tedy na mé farmě nemělo teoreticky co zpomalovat. Přesto jsem určité potíže se zpomalením a pomalejší odezvou ve hře zaznamenala, nějak koncem srpna, zač. září - tehdy se to tu na foru taky nějak probíralo a myslím Danda se tehdy vyjádřila, že zvěřince s odezvou hry tehdy zamávaly. Já jsem si od té doby zvykla, že při sázení a zalévání musím počítat s vteřinkou dvěma prodlevy (točí se kvíteček) a nespěchat, jak bylo možné dřív, ale je to dlouhodobý stav, na který jsem už úplně přivykla a to zpomalení je opravdu malé, cca sekundu. Ale v té době a ještě několik měsíců jsem neměla žádnou vlastní budovu. Teď mám zvěřince dva a rozdíl nepozoruju vůbec žádný. Celkově mám pocit, že mi farma nedělá v běžném provozu vůbec žádné potíže a baráky reagují pěkně i na sklízení, krmení, napájení, dlouhodobě nepozoruju vůbec žádný zádrhel coby non-IT uživatel.

13. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Děkuji všem za odpovědi, není nad osobní zkušenosti, takže jsem za vaše názory ráda. Přesvědčili jste mně, až nastřádám dost hvězdiček, velkochovnu pořídím. A když mi zpomalí hru, vím kam si přijít postěžovat. :p

Sovinka - přesně jak píšeš, i moje farma se tak chová, a to právě nemám ještě žádný velkokapacitní domek, takže problém musí být někde jinde. Když kombajnem obstarávám většinu nějaké plochy, trvá sekundu dvě než to ten úkon provede. Někdy je odezva rychlejší, jindy pomalejší. Vypozorovala jsem, že nejpomalejší je, když ve hře probíhá minihra (Jarmark, střílení míčků do figur,....). Asi to bude, že server, na kterém je hra umístěná, nestíhá při vyšších nárocích na tok dat. Ale jak píšeš, už jsem si zvykla, a jestli mi to ty velkokapacitní domky nezhorší, tak budu spokojená.

anickamalirka, petaM2001 a milostivas tohle ocenili.
  14. GordonSargent

Prepperko, jediné na co si budeš muset u zvěřinců zvyknout, tak je po sklizni zkontrolovat,dnes ty moje zase nedostaly napít a také mít dostatečné zásoby krmiva, protože občas jsou celý den o hladuxD

15. šebejda

šebejda Veterán fóra

Do háje. Běžící akce mne přinutila koupit si 2 základní továrny na vějíře. Takhle se těch upgrejdů nikdy nedočkám:wuerg:.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

GordonSargent - ono to není jen u zvěřinců. Dost často se mi stává, že mi kombajn nenapojí ani normální chlívky na ploše. Tak se vracím na všechny plochy a kontroluju to jak prdlá o_O

17. GordonSargent

U chlívků dopadnu daleko hůř, mám jich jen pár a tak krmivo kupuji. Jen zběžně zkontroluji, jestli mají plný žlab, a když né tak vletím na trh a dokoupím. A pak zjistím, že mají zásobu na půl roku, jen kombajn byl zase o klik pomalejší. Těch krejcarů co už to stálo:cry:xD

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jů jde se do finále [​IMG] poslednich 12 kousků a budou boudy kompletní

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD tak já čekám už jen na 28 000 cihel a všech dvanáct boudiček bude kompletních (chybí mi druhé upgrade na výrobnách na Baha)

petaM2001, skalara.v a milostivas tohle ocenili.
  20. milostivas

milostivas Znalec fóra

u mě už jen necelých 60 000 prken a přes 60 000 cihel a mám to tuto kompléééto fšecko :) [​IMG] [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.