Přízrak v poušti (12.9. - 17.9.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Přízrak v poušti ::..

Minimální level: 58
    Odemknutá Bahamarama
    Obtížnost akce:
    • střední
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    • Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

INČUČUNA1959 a albína1927 tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akci jedu jen kvůli upg Vodní smrště ;) a dekorkám, řádek nespustím

3. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj,

do akce jdu ale jen proto že Vodní smršť – upgrade
    jinak řádek k ničemu

P.S. a ano jak píše evoku57- dekorky jsou super a nepůjdou u mne do nebe :)

Naposledy upraveno: 11/9/25
  4. velik52

velik52 Pilný autor

Ráda se do akce pustím předem děkuji za výpočty :)

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jak už psalo pár farmářek - řádek o ničem. Spousta zvířat, produktů, SK a skutek utek. Akorát ty záclony mne nutí do akce jít... Dekorace jsou fajn, ale když já na ty body tolik netlačím...

6. papulice

papulice Hrabě fóra

souhlasím,řádek o ničem,tak přemýšlím zda se do toho pouštět...

7. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ahojte :) Oblíbená šlechtící akce, to bude zase fofrrrr :D

[​IMG]Odznak ptáků - 50 ks[​IMG]Odznak členovců - 35 ks[​IMG]Odznak obojživelníků - 25 ks
    [​IMG]Odznak savců - 50 ks[​IMG]Odznak ryb - 70 ks[​IMG]Odznak plazů - 90 ks

8. babina51

babina51 Hrabě fóra

Přidávám se k ostatním.Kdyby tam nebyly nástavby,body do sezony a sezonní žetony,tak přečtu a nejedu.No aspoň trochu ubude SK.Zase musím odházet ty vrchní a použít ty co jsou ůplně vespod.To bude fuška.

9. kytka50

kytka50 Mistr fóra

Jen malý dodatek, v Oáze č.3 je 35 odznaků ryb a v Oáze č.4 je také 35 odznaků ryb tady celkem 70 ks

10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

11. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Šlechtění já můžu, to je rychlovka :) Zkusím vyčkat jestli nebude sleva :music:
    dinoalesi díky za výpočty :inlove:

12. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

v řádku nejsou žádné BZ?
    ach jo

13. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Žáby, ryby ani včely jsem neměla na ploše už několik let, a vůbec je vytahovat nepotřebuji. Tak k čemu taková kouzelná moc řádku...chybí tam aspoň nějaké bodíky. Jinak nemá smysl ten řádek vůbec aktivovat...možná zajímavý snad jedině pro nováčky??
    Asi vynechávám...

14. evinana

evinana Komisař fóra

Nevynechám, ale pojedu jako většina z vás. Upgrade a dekorky ano, řádek taky nespustím

dinoalesi opět díky za výpočty

15. kytka50

kytka50 Mistr fóra

Farmářka_X ,ano vše je OK,někde mě přes oči přeběhlo jen 35 ks.

16. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Na akci jsem připraven - sice jsem utratil cca 20 mega na věcech, které mi chybí xD

Řádky moc neřeším (nebo hlavně jak které), ale šlechtění je šlechtění, takže jedu bez toho, jestli je to použitelné nebo ne

17. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

kytka50
    To nejspíš u mě, jak jsem to přepisovala, tak jsem se přehlídla, pak jsem si toho všimla a opravila, ať nematu hráče :cry:

18. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, na základě negativní zpětné vazby došlo k úpravě bonusu z řádku. Věříme že vás tato změna potěší.

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jen 20%? to se RT nepředali ;) Myslím, že tam chybí jedna nula

20. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evoku57, myslím, že je to dobrý bonus a určitě je na zvážení jestli už se nevyplatí dát dekorky do stonku ;).

Co se týká odměn z akce, tak jsou řekl bych dobré. A řádek s novým bonusem není určitě špatný. Samozřejmě lze vždy dát lepší, ale v tomto případě se řádek hodně vylepšil.

Ať vás síla provází na všech cestách