Opeřený kocour I - III (2.8. - 1.9.2024)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hotovo. Včera se povedlo napěstovat akční plevel, dnes ráno jsem před odchodem do procesu zasela na plantáži cuketu, nerada zbourala zvěř a výrobny u vodopádů a rovněž osela cuketou. Ve finále mi chybělo 306 kousků, tak jsem na plantáži dala velká pole s kapkama a vrtulkama a bylo vymalováno.
    Příští víkendovka bude zajímavější, tři ranní, z toho sobota dvanáctka. Snad bude Vehikl hodný a něco pustí, jinak budou muset úřadovat podpůrné prostředky. A zásoby nejsou nekonečné ;)

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Super, před 20 minutama se mi povedlo dopěstovat časovku :music:
    A tak, 1. část hotovo

3. stěby

stěby Hvězda fóra

Vzala jsi na vědomí, že OPAŘENÝ kocour :music:;) má příští víkend volno? Teď si od něj 14 dnů odpočineme...

Hotovo ještě nemám, neb jsem nejdřív dodal cuketu a naprosto na pohodu nechávám zrát akční plevel. Kocoura se zbavím zítra ráno.

4. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky stěby ,
    jsi mě teď doslova "zabil" xD Opařený kocour [​IMG] skvělý vtípek, díky.

5. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Zdravím, hotovo.

6. Y_n_O

stěby, děkuji za nakopnutí. Jak ztrácím přehled v tom, co je vůbec za den, stejně jsem ztratila přehled o tom, jak která akce pokračuje (krom Kubíka, tam je tolik dotazů, že si to připomenu každičký den několikrát, když se dostanu na farmu xD). Takže pokud náš pan šiditel nebude po dovolené moc akční a opět nepřekope harmonogramy, měla bych následujícího kocoura na páře zvládnout v pohodě, teoreticky bych měla mít volný víkend :)

7. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Tahle víkendovka mě zaskočila. Byla jsem na dovolené a šlapala po horách. No, ale i tak se to dalo. I přes zatmění mysli RT měl někdo světlou chvilku a akční rostlina se dala sklízet/set stejně jako s instalatérskou akcí. Budík na sklizeň to jistil. Pak jsem doufala, že bude signál a farma půjde na mobilu sklidit. Ráno poslední sklizeň akční a nasadit cuketu. Vyklidila jsem dvě plochy na Baha. Sice byl menší prostoj - jelo se domů, ale vše naštěstí klaplo na jedničku. Hlavně nezapomenout na pátek a pokračování víkendové akce.

Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  8. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

stěby, lacrima a Y_n_O
    Já bych to spíše viděla na Opečeného kocoura :wuerg:xD
    Tak zasejc za čtrnáct dní ;)

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, u mě to byl opepřený kocour :p
    Maličko jsem přepěstovala

lebkovka.png :eek:

10. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

čím urýchlit pestovanie prosim

11. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

12. Y_n_O

kutilka70, já to vidím na vypečenou akci s kocourem xD Víkendovky a denní akce bytostně nesnáším, podobně jako časovky. Ale za ta leta na farmě jsem přivykla, zocelila nervičky a snad to půjde :)

Naposledy upraveno: 5/8/24
  13. lacrima

lacrima Titán fóra

Mňauuu [​IMG] zdravím , kocour II hotový;)

14. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahoj :) ... připojuji se k lacrima ;)

15. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Ja som zabudla na diablov pazur a tak musim este vydrzat 2 hodky hore a bude fajront ;)

16. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Kocour dopečen xD

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mňa čaká za chvíľku zber pazúra a budem mať aj ja hotovo;);).

18. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Hlásím hotovo. Vychytala jsem ještě končící včerejší bonus z KŠ (2x100%/24hod), tak to šlo jako po másle. ;)
    Přeji pěkný víkend :)

19. Honzík59

Honzík59 Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Farmářka_X
    Hezké ráno,koukám,že jsem jediný mimoň.Nevím,jak zasadit ďáblův dráp,koupila jsem 300ks v obchodě,ale nikde je nevidím.Takže časovka je pro mně nedostupná.Prosím o radu :)))

Už jsem se probudila,dráb není nová rostlina,kterou jsem hledala.Takže jdu pracovat na časovce.

***Sloučeny příspěvky***

Naposledy upraveno moderátorem: 17/8/24
    lacrima, Madulka_cz a -Jara05- tohle ocenili.
  20. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

kocour úspěšně opařen a opečen

upload_2024-8-17_11-50-56.png