Ohromující nálepky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Ve skutečnosti to jistě to jistě bude docela jednoduché, jako obvykle. To jenom Oficiální oznámení působí jako bitevní plán, nebo smlouva s bankou. Samozřejmě si uvědomuji, že moderátoři nejsou jeho autoři.
    Líbí se mi přirovnání s řádky v nebi. Bude to taková kombinace se Sezónou.

2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jenom aby, hraju už asi 14 roků a přestávám chápat. Asi to bude věkem. Skleroza, cirhoza začínající demence atd.:cry:;):p

3. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dobré odpoledne,
    tak já momentálně takto :)

upload_2024-8-29_14-18-42.png

a 1200% z dekoraci je aktivní :)

4. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahojky, to já jsem na tom prozatím takto ... nemám lepidla :D. Ale nevadí ... jsem spokojená s tím, že za žluté album mi přilétla odměna a v ní byly i párty lístky, které jsem hned protočila a KŠ mi hodilo 100% do stodoly ;):D. Štěstí ;)

5. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Bedlivé_oko
    zkusili a je to děsný,kdo měl o takovou blbost zájem,toho bych fakt chtěla vidět(v reálu)
    PS:úplně jsem zapomněla,že to bylo i moje přánío_OxD

lacrima, kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Zlepšující návrh? Místo Pirátské zátoky park na neustále přibývající dekorky a zátoku přendat do košíku. To by mě z gauče zvedlo. Ale jakési bodíky, jejichž sběratelem nejsem?

lacrima, kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. kocieva

kocieva Osvícený autor

Prosím, prosím, nerozumím větě:
    • Po skončení sezóny jsou veškeré nálepky automaticky odebrány z alba. To o ty nálepky přijdu a už je neuvidím?

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  8. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj kocieva,
    odebrány z alba a vraceny do inventáře pro další použití v další nálepkové sezoně :)

Takže se neboj o NIC nepřijdeš

9. kocieva

kocieva Osvícený autor

Bedlivé_oko,

děkuji, uff to jsem ráda, kdybych to chtěla vyzkoušet.

lacrima, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  10. 14087

14087 Dozorce fóra

Jsem se na to koukla a jen klikám a vůbec tomu nerozumím a jen klikám :D. Nějaké odměny jsem dostala, ale už klikat nejde :D tak tam kouknu asi zase zejtra :D si zaklikám xD

11. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

14087 som na tom podobne xDxDxD
    žltá 25% oranžová 9% a červena 0%
    Dako som v tom stratena :wuerg:xD

12. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Tak jsem něco zkusila. Nalepeno 30 žlutých, 10 oranžových a 1 červená.
    Něco padlo, ale taky tomu zatím ještě 100% nehovím.
    Jinak s odměnami spokojenost a vlastně jen za nalepení. Nic jsem nekupovala:p
    Chybějící lepidlo na červenou nálepku jsem si vytáhla z prodejního automatu ;)
    Odměn bylo více, ale u žlutých jsem si to jen zkoušela a nic nefotila:music:

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sem natom podobně.Poklikal sem co se dalo a momentálně jsem u červenejch na 28%. Ale nějak tomu nerozumím.Něco nalepím, něco vyrobím............Hlavně ty červený nálepky nějak nechápu.:cry: Ale ono se to poddá.Zatím nesponzoruju,úplně stačej Alpy!:wuerg:

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Chvíli počkám, než to moje mozkovna pokřoupá. Body do sezony nepotřebuju, ty neplním. Ale namlsaly mne ta procenta na dekorace v kterémsi z příspěvků. Dám tomu čas. Je horko, závity přehřáté, později to asi zkusím nějak poklikat, co z toho vypadne :)

15. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Mě teda skoro žádné odměny nechodí, dostala jsem jenom bz a nářadí a to jenom párkrát, jinak mívám jenom žetony, mám žlutých 30, oranžových 10, teď budu muset zase přilepit 30 žlutých, abych mohla pokračovat oranžové.

16. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Sem to ale hračička. Nalepila jsem ještě 2 červené. Za první jsem dostala 5x lepidlo a za druhou :D
    [​IMG] A další dvě [​IMG]
    Tak nalepujeme, nalepujeme. To pořád že jsou nálepky k ničemu, tak tady jsou výsledky :p
    Lepím jen z toho co jsem na začátku dostala 50x lepidlo na nálepky [​IMG] a 5x minci štěstí [​IMG]

Naposledy upraveno: 29/8/24
  17. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Pamatuji alba od Beatles tak než pochopím tyhle alba tak bude konec akce.

Y_n_O a lacrima tohle ocenili.
  18. polacka

polacka Vévoda fóra

Hezký den, v prodejním automatu jsem získala ohromující nálepku. Nemůžu ji nikde najít. Poradíte? Děkuji za ochotu.

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

polacka - ahoj, Ohromující nálepka zpřístupní nálepku z přechozích akcí, kterou nemá hráč ve své sbírce ;)

20. polacka

polacka Vévoda fóra

Děkuji za odpověď, teď jsem z toho teprve jelen.