Ohromující nálepky (3.4.2025 - 3.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jaroušek49 - podle všeho nemáš v oranžovém a červeném albu žádné nalepené nálepky. Nějaké máš vyrobené, takže je tam můžeš vlepit. Podle té tabulky máš vlepit do oranž. alba 125 oranžových nálepek
    Takže si klikni nahoře na tu dvojku - oranž album a pak si ho šipkou vpravo otevřeš na volnou stránku (což je u tebe nejspíš hned první)

oranž album.png

Pak bys měla mít dole aktivní zelené tlačítko "Umístit nálepky"
    umístit nálepky.png
    Takže je tam umísti (vyrobených jich máš určitě dost). Stejně tak pokračuj i u červených - potřebuješ NALEPIT 65 červených nálepek.

Jinak jak funguje album je popsané ZDE (klik)

Naposledy upraveno: 11/4/25
  2. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

Skali děkuji za pomoc .Už jsem na tom lépe, v žlutém albu mám 89% ,v oranžovém 47% a v červeném 84 %.
    Na ostatní mě chybí nálepkové lepidlo. Jde sehnat v prodejním automatu?
    Mám 38 mincí štěstí ,nebo si je mám radši schovat na příště? Ještě jednou poraď prosím .

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jaroušek49 - ahoj,
    ano, nálepkové lepidlo jde sehnat v prodejním automatu - přesně jak se píše ve FAQ k akci Ohromující nálepky

lepidlo.PNG

Hezkou neděli

lacrima, Sheron11 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. Antellope

Antellope Pisálek fóra

Ahoj
    jsem tu vlastně po strašně dlouhé době, tudíž jakoby nová. Ty nálepky mají jaký důvod? Plněním této aktivity se zvyšuje množství nasbíraných bodů? v návodu je napsané
    červené65+1200% BZ/TBZ při sklizni dekorací
    tzn. že při každém sběru dekorací se zvýší sebraný počet BZ o 1200% procent? Tedy když např při sběru dekorací mám na jeden sběr 100 milionů BZ, tak když splním tohle s nálepkama, budu mít při každém sběru dekorací 1200% ze 100 milionů bodů až do ukončení sezóny?
    Děkuji za vysvětlení

Sheron11 tohle ocenil(a).
  5. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Antellope tento bonus ti přidává +1200% BZ/TBZ při sklizni dekorací, ale počítá se ze základu. To znamená, že pokud ti dekorace bez využití bonusů dává 100 BZ, tak ti s tímto bonusem bude dávat o 1200 BZ více bez ohledu na to, jaké další bonusy máš zrovna aktivované.

lacrima a Sheron11 tohle ocenili.
  6. Antellope

Antellope Pisálek fóra

Dob díky moc.
    V popisu akce se píše, že každý dostane 50ks lepidla na začátku akce. Já tam mám 0 ks lepidla
    Jo a ještě dotaz - nálepky se mi na konci akce vrátí do alba jak byly před akcí? Nebo úplně zmizí? Nebo se vrátí ve vyrobené formě, tzn žluté, oranžové a červené a tak zůstanou na příští akci?
    Ty nálepky, které se mi teď nabízí do žlutého alba, jsou nálepky, které jsem v průběhu hry kdy nasbírala? Já o tom nemám totiž přehled, jaké jsem měla v minulosti nálepky z akcí, protože mě nálepky nikdy nezajímaly
    Do oranžového alba se dostanu, až bude u měřáku nalevo v žlutém albu 100%?? Nebo jak si mám aktivovat oranžové album?
    Dík za info

Naposledy upraveno: Neděle v(e) 1:25 PM
    Sheron11 tohle ocenil(a).
  7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Antellope na začátku této sezóny se nic nepřipisovalo, jelikož předměty potřebné pro postup v albu jsou již pravidelně součástí odměn v akcích. Z FAQ byla tato informace odstraněna.

Veškeré vyrobené nálepky ti zůstanou i do příštích sezón. Akorát se na začátku sezóny odlepí, pokud je máš nalepené.

V albu je k dispozici určité množství nálepek, které ve hře existují a máš tam k dispozici ty, které jsi získala.

Oranžové a červené album se otevře po nalepení dostatečného množství nálepek v předchozím albu. Což je znázorněno na ukazateli postupu na levé straně.