Ohromující nálepky (10.9.2026 - 10.12.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/9/26 v(e) 9:15 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Také mi chybí nálepky. Oranžové a červené jsou na 100%, žluté "pouze" na 75% a jestli jsem dobře počítala tak mi chybí cca 107 ks. U červených mám 34 navíc.
    Příště si musím dát větší pozor při plnění červených, ale stejně mám nálepek málo, nedá se nic dělat.

kocieva a lacrima tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Naivně sem si myslel,že otočím párkát herbář a bude to doma! Bohužel RT rozhodnul,že tyto nálepky nejdou v ohromujících nálepkách použít!:cry:
    Achjo!:wuerg:
    Šťastný mince to vytáhly jenom na 97%.

-Jara05-, lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  3. evinana

evinana Baron fóra

To mě nechybí nálepky, ale lepidla :( Dekorace mám na 100%, ostatní budu průběžně doplňovat

4. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

Této akci fakt nerozumím.
    Tak červenou mám splněnou na 100% a mám k dispozici dalších 256 nálepek. Oranžovou a žlutou splněnou nemám a nálepku ani jednu.
    Minule jsem měla navíc bambilion oranžových.
    Můžete mi to, prosím, někdo objasnit... kde soudruzi z NDR stále dělají chybu???
    Mockrát děkuji a už dám pokoj, za chvilku mažu na letiště, tak prima týden!!!

-Jara05-, kocieva a kaolín11 tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nic vtom nehledej. Je to tím,jak to bylo minule a předminule porouchaný a my lepili nálepky jak zběsilí!:cry:
    Ale jinak to opravili na jedničku!8)

-Jara05-, kocieva a lacrima tohle ocenili.
  6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kaolíne, já jsem na tom zrovna tak:p, všechny nálepky v červených z minule, nic s tím nenadělám, snad se to do příště opraví

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.