Objetí a medvídci (3.2. - 8.2 2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/2/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. k.vitek

k.vitek Polobůh fóra

aktuálně 27/70
    jde mi to pomalu jako pastva...

Časomíra do konce akce 85 hod.

2. sovicka64

sovicka64 Hrabě fóra

Krasne nedelne ranko Vam prajem :inlove: Ja som mala hotovo uz vcera ale pokracujem dalej ;) bosorka este maka xD ale ma casu dost a myslim ze to zmakne lavou zadnou,ved je to akcia na pohodu,tak by bolo skoda sa pripravit o Sh atd. kedze ho az tak vela nema. Ks bolo stedre len ku mne ale u nej tiez dalo kupony a aj ine dobroty a dakych zltych stajni si nevsimam,ved liste je miesta dost ;):p Ked si nazbiera * tak sa ich v Alpach zbavim xDxDxD

3. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak hlásám hotovo všech 70 kousků xDxD.

4. kutilka70

kutilka70 Veterán fóra

Hotovo komplet ;)
    Ještě ale budu pěstovat a obdarovávat. Odměny mi za to stojí :music:

5. fany2020

fany2020 Hrabě fóra

Krásné nedělní odpoledne všem, i přes to první obohacení na kole, které už skončilo a víc nedalo jsem na tom takto, 51 objetí, tak na stonek to určo bude, ale jestli bude i těch 70 to nevím, kytek málo, pralinek málo, čas letí a zítra se dostanu na farmu ani nevím kdy, neb jedu za lékařskou vědou mimo naše město, jinak, kdo mám hotovo, tomu veliká gratulace.

6. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Velmistr fóra

Jsem v polovině, akci v pohodě dodělám, všem rychlíkům gratuluji.

7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Děkujeme za postřeh. Ve FAQ je to opraveno.

8. bačkora85

bačkora85 Velmistr fóra

Ahoj, tak jsem akci také dodělala komplet celou :).
    [​IMG] [​IMG] .

Pěstuji dál, medvídek dává pěkné odměny a do konce akce je ještě fůra času ;), tak proč ne :). Všem, kdo má hotovo posílám velikou gratulaci a těm, co finišují, přeji zdárné ukončení. Hezkou neděli :)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hotovo na obou farmách ;)

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To bych rád věděl, čemu říkáte pěkné odměny, nestěžuji si, ale rama mince, ponožky, vrtulky, SH, běžné věci a abych nekřivdil, nějaká podivnost taky byla. Chloupek ví, že jeho objetí nejsem nakloněn :D.
    52/70, mohl bych urychlit, ale proč?

11. bačkora85

bačkora85 Velmistr fóra

Ahoj Pitrýsek47, pěkné odměny říkám právě tomu, co vše jsi vyjmenoval ;). Zatím jsem ve fázi, kdy mě farma stále baví a i takové drobnosti ( ač jich mám většinou dostatek ), jakými nás medvídek odměňuje mi dělají radost a jak se říká .... kapka ke kapce ;).
    Přeji ti fajn hru a hezký den ;):)

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

A táák, děkuji za vysvětlení, já jenom jestli nepřicházím o nějakou zvláštnost ;), tak ty pěkné odměny taky mám, ale takové floreny jsem ještě nědostal, to bych i chválil.
    To mě baví taky, malované obrázky, ale těch vyjmenovaných drobností jsem zřejmě už přesycen, protože na mě "jukají" odevšad:), ale hodí se, to ano.

13. babina51

babina51 Baron fóra

Stonek hotov,nasadila jsem ještě jednu várku a zítra uvidím jestli budu pokračovat.Padátek nadbytek.V odměnách padly i 2x Fl..
    FA239....BAHA800

14. Peto121

Peto121 Ikona fóra

Ja som už dostal! :) A až dva!! 8):music:

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

olčaML - zdravím, příspěvky jsem sloučila, neboť multipost (více příspěvků bezprostředně za sebou) je dle pravidel fóra zakázán.
    Pravidla fóra - Více příspěvků pod sebou

Hezké odpoledne

16. -Jara05-

-Jara05- Velvyslanec fóra

Tak jsem nyní nakrmila medvídka - 70x, oceňuji, že to bylo v cukuletu hotové. Ještě něco odehraji, odměny jsou slušné.
    Přeji pěkný večer a mějte se!!

17. sovicka64

sovicka64 Hrabě fóra

Ja som ich dostala viac aj posilky a z tajemna na mna vyskocili 2ohnive ryby ;) kazdy podla zasluh :p:inlove:xD

a ako hovori backora,kvapka ku kvapke a je z toho lejak :)

Peto to sa tak hovori :inlove: ja si napriklad nezasluzim Florenak asi :(xD

Naposledy upraveno: 5/2/23
  18. Peto121

Peto121 Ikona fóra

sovicka64 že ,,kazdy podla zasluh :p:inlove:xD'' ? Tak ja asi nezaslúžim,no. Len o čo väčšie zásluhy máte vy,že vám to padá a ešte aj tajomno,aj koleso ...?

19. dasa1143

dasa1143 Ikona fóra

Mám stonek a zbytek asi dohraju, času je ještě dost:p;)

20. ašada01

ašada01 Hvězda fóra

Já se k cíli deru pomalu, ale jistě. Žádný bonus nepadl a tak jedu jen s vodou a hnojem. Větší kalibr nasadím jen když to bude vypadat, že nestíhám. Už jsem dostala 43 objetí a času je zatím dost.