O vajíčku (16.1. - 22.1.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak díl jedna by byl hotový a budu čekat na další 8).

2. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj ... první úkol splněn ;)

3. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Ahojte, tak já taky první část splnila

a průběžně jsem na tom takto
    Jinak tajemná vajíčka vypadávají téměř z každého druhého šlechtění.... otočila jsem 2 x tulidomek a chybí mi už jen 9 tajemných vajíček na splnění celého úkolu, takže to bude pohodička ;)

4. dencice

dencice Stálice fóra

Ahoj,mám dotaz, v 5 a v 6 útulné vajíčko mi zůstaly na dodání útulné koše, zůstává mi čas 46:02, je něco špatně? nemám další útulné koše....předchozí úkol jsem splnila.

albína1927, Helena1313 a babina51 tohle ocenili.
  5. -Kutulka-

-Kutulka- Pisálek fóra

Ahoj, mně taky chybí útulné koše, přestože jsem úkoly splnila.

albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No,tak ja tam mám tiež iné časy,ako dievčatá bačkora85 a dinoalesi .

Myslel som,že je to 2 dňová akcia. (O vajci I.)

7. dinoalesi

Ahoj dencice a -Kutulka-
    Útulné koše se dodávají do průběžného úkolu po celou dobu akce Úkol O vajíčku - 16.1. od 14:00 - 22.1. do 14:00

a získají se v úkolu I - 16.11. od 14:00 - 18.1. do 14:00 pozor! tento trvá jen 48hod.
    A také v následujících dnech v dalších částech akce (II a III) vždy v 48. hodinových intervalech nutno splnit!
    [​IMG] Útulný koš - 6 ks - odměna za plnění dočasných úkolů I III v Družstvu

Peto121
    ty to máš ok, to u nás je nějaká chybka, ani jsem si toho nevšimla

Naposledy upraveno: 16/1/25
  8. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj Peto121 .... no vidíš, také jsem si toho vůbec nevšimla :D.... ale jak píše dinoalesi ... nějaká chybka ;)

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, já se přihlašovala teprve teď a mám to takto
    o vajíčku.png Zkuste se tedy znovu nalogovat ;)

10. zabeva

zabeva Pilný autor

chtěla jsem naddělat deku obětovala jsem hodně krmiva a výsledek je nula,nedošlo mi že to není v úkolu:cry: bude mi to moc chybět na plnění úkolú
    když budu pokračovat v lampách nad úkol zůstane mi to do začátku dalšího úkolu?

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zabeva - ahoj, ano

vstup do akce.png

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    To bude tím, že úkol máte splněný a převzal čas, který je do konce akce ;)
    Ti co jej ještě nemají splněný, tak se čas ukazuje normálně tak jak má ;)

13. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Úkol č. I je hotov. Akční dlouhodobý úkol (nebo jak jej nazvat) - chybí mi jen útulné koše, které získám v dalších kratších úkolech. Tajemná vejce mám. Čas se mi v Družstvu ukazuje dobře - úkol trvající po celou dobu akce 140 hodin.

14. dinoalesi

Ahoj pezte, dík za vysvětlení...čas mě netrápí, hlavně že odměny jsou doma:D;)

15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Veď o nič nejde.

16. hroudov

hroudov Baron fóra

o vajíčku 1 - hotovo a O vajíčku - splněno po pátou část 1 koš ( dodat 2 koše ) ;)

Naposledy upraveno: 17/1/25
  17. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Popravdě se mi do šlechtění a dodávání takové protihodnoty nechtělo, ale nakonec jsem to nevydržela a mám taky hotovo přesně do bodu jako hroudov :) Tajemných vajec je hromada....padají z každého druhého chovu

18. lacrima

lacrima Titán fóra

O vajíčkuI hned odpoledne hotovo [​IMG]
    [​IMG] Zůstatek [​IMG] 160ks , tak to by šlo ;)
    Blbnu tady s pesany [​IMG] , hlídám akční políčka a netrpělivě čekám na sobotu 18.1.

Přeji všem vespolek pohodový pozdní večer , příjemnou akci a bezproblémovou hru .

19. albína1927

albína1927 Pilný autor

Šlechtění šlo jak po másle (stejně draze za nákup SK ), ještě jak půjdou vajíčka ?:D:D;)

20. kocieva

kocieva Komisař fóra

To je samé vajíčko, vajíčko a já si připadám jak o Velikonocích.
    Vše, co se dalo, splněno, stačily na to dva tulidomky a ještě zbylo, překvapilo mě v odměnách "hafo" farmářských mincí (asi nám v Rama krámku přidají nějaké novinky).
    .