Nový úkol: Záhadný ostrov (27.6. - 1.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem se do akce pustila ráno na obou farmách ;) a za 5 minut bude hotovo, šlo to velice rychle

2. stěby

stěby Polobůh fóra

Dodána poslední padátka, ostrov dobyt, haluz visí. A teď se jdu podívat na zoubek světluškám. To je snad poprvé, kdy mám napěstováno a napadáno vše potřebné, a pak teprve dodám sakumprásk najednou :D.

3. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Krásnou sobotu,časovka pěkná jen mě brzdí padátka. Ať dám na plochu cokoli napadá toho strašně málo. Takže prozatím takto:
    Aktuálně mám padátek 60ks o_O

4. 14087

14087 Titán fóra

Také mi to nepadá :( jinak už bych měla hotovo :p[​IMG]

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Fujtajblíkové časovky jsou v propadlišti dějin :)
    Na pajdátka jsem párkrát po polích prohnala šlechtěný šafrán, jinak bych asi čekala a čekala...

6. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Poslední padátko padlo :)

7. julie12340

julie12340 Rádoby autor

prosím o pomoc , jedu akci a koukám kapradí mám 0 a nemůžu najít kde ho koupit????? to jsem ostatní sklízela nadarmo??

albína1927, findy22 a -Jara05- tohle ocenili.
  8. charina

charina Aktivní autor

Ahoj, sklidila jsem pivoňku, kterou jsem měla na divoké louce a nic se nepřipsalo, Úkol jsem aktivovaný měla. Takže se pěstuje jen na hl. louce?

albína1927 a -Jara05- tohle ocenili.
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

charina- ahoj, pěstovat můžeš, kde chceš (resp. kdekoli pivoňku pěstovat lze). Možná zkus po spuštění úkolu přejít na jinou plochu a zase zpět, než sklidíš, nebo restartovat farmu. A pak teprve sklidit ;)
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    julie12340 - ahoj, kapradí můžeš koupit na trhu (v semenářství ho nemáme) :)
    (také lze získat semínka z dekorace Dávkovač kapradí - pokud nehraješ dlouho, mít ji nejspíš nebudeš)

Naposledy upraveno: 28/6/25
  10. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Přeji pěkné, teplé odpoledne.
    Hotovsonům gratuluji a hlásím, že i já se mezi ně řadím.
    Jela jsem si v klídku a pěkně podle svého.
    ;)

11. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja čakám na papraď a potom posledné pajdátka, času dosť. Zajtra prídu deti a vnúčatá tak hodím všade dlhodobky aj tak mi ich treba do družstva :) Rýchlikom posielam gratulku :inlove:
    Ako som na dôchodku tak dáko nestíham :oops:xD

12. panda1183674

panda1183674 Pilný autor

Ahoj, úkol měl být do 1.7. V časomíře ani družstvu ho nevidím, díky za info, bohužel se mi nedaří vložit obrázek

Sheron11, albína1927 a -Jara05- tohle ocenili.
  13. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj panda1183674,

hotovú úlohu hľadaj medzi ukončenými
    upload_2025-6-29_10-51-13.png

14. panda1183674

panda1183674 Pilný autor

Ahoj Vando, to mi nedošlo, že jsem ho ukončila, děkuji moc

Sheron11, albína1927 a -Jara05- tohle ocenili.
  15. Vanda

16. lacrima

lacrima Ikona fóra

Gratuluji rychlíkům a já se také připojuji . [​IMG] Úkol ukončen v noci ,
    .... přesněji řečeno skoro k ránu .

17. albína1927

albína1927 Stálice fóra

Tak já pomoci SH a šafránu hotovo .Pěknou hru přeji a dobrou noc .:D:music:;)

18. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Jsem na posledním úkolu,tak snad mi napadají hodiny, času je stále dost. :)

19. FarmarTomiii

FarmarTomiii Pisálek fóra

Prosím, aký je najlepší spôsob na zber presýpacích hodín? Z čoho to padá najviac? Aké výbehy alebo rastliny? Poprípade sú efektívnejšie 1x1 alebo 2x2 / komfortné polia? Nemám s tým moc skúseností. Díky.

panda1183674 a Sheron11 tohle ocenili.
  20. Vanda

Ahoj FarmarTomiii,

v tejto akcii je asi najvýhodnejšie pestovať dlhodobo rastúce rastliny na minipolíčkach (1x1), do budúcnosti je fajn si niektorú vyšľachtiť v skleníku, čím získaš skrátenie času rastu, chlievy a výrobne dať do skladísk, ak nejaké vlastníš, rady od hráčov ako najlepšie získavať vypadávatka nájdeš v tomto vlákne - Jak na "vypadávátka" - rady a zkušenosti.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.