Nový úkol: Tisíc a jeden rytíř (7.3. - 11.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Nový úkol: Tisíc a jeden rytíř ::..

Minimální level: 29
    Level k dokončení: 47
    Obtížnost akce:
    • střední
    • těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Tak hurá na to...

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  2. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tedy dobře pěstovačka. Ale mrkněte do záhlaví na datum konání. 27.února už je dávno fuč.
    ový úkol: Tisíc a jeden rytíř (27.2. - 12.3.2025) / Diskuz

3. 14087

14087 Dozorce fóra

Do akce jdu pokud už začala xD

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

5. kocieva

kocieva Analytik fóra

Tak teprve teďka bude to pravý adrenalinový!!, do akce se pustím, hodiny už stejně pořád sleduji, a to jsem si říkala, že v důchodu mi čas nebude nic říkat, že pojedu podle potřeb.
    Hlavní jsou upgrady Lennyho laboratoře a i ostatní odměny jsou skvělé.

Naposledy upraveno: 6/3/25
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Akce na pohodu.
    1) zejtra ráno na hlavní louku zasadím pampelišku na pole 1x1,na plantáž zasadím aloe vera na 1x1
    2) po 14 hodině před sklizní aktivuji v diamantu rajský věnec (+3 ks), k tomu aktivuji i nějakej řádek na květenu
    [​IMG] ,nebo mohu dát do diamantu rovnou 200%,do zlata 100%
    3)aktivuji úkol!!!!sklidím pampelišku a tím splním 1 úkol
    4) na uvolněné ploše po pampelišce naženu padátka,splním 2 úkol
    5)Vyhodím z diamantu rajský věnec a vyměním jej za Tropic colada (+3 ks pro ostatní plodiny),aktivace řádku
    6)Aktivuji úkol !!!! sklidím aloe a tím splním 3 úkol.Na uvolněnou plochu zasadím kalateu(samozřejmě je možné ji mít připravenou v pralese,ale já tomu věnuji pouze plantáž)
    7)splním 4 úkol s padátky
    8.)Aktivuji úkol!!! Jelikož mám kompletně vyšlechtěnou ředkev,aktivuji 2 řádky na SH+vánočku s nevinností a proženu ji na pohopolích.Splním 5 úkol.Jinak je samozřejmě možné,mít ji nachystanou na divošce.Zde je nutné vyměnit před sklizní Tropic coladu za ibiškový džem a k tomu případně aktivovat nějakej řádek na zeleninu
    9) splním 6 úkol na padátka
    10)Počkám až mi dozraje kalatea.Aktivuji úkol!!! Vyhodím z diamantu ibiškový džem a nahradím jej za rajský věnec, mohu aktivovat i nějakej řádek
    [​IMG] (je jich více,klidně si mohu nechat nějakej z prvního úkolu pampelišky!)Splním 7 úkol.
    11) splním 8 úkol s padátky
    Jinak je samozřejmě možné ,jak již sem psal,dát rovnou do diamantu 200%,případně 300% a tím odpadá aktivace řádků na plodiny.
    Kdo chce jet ředkev na pohopolích,je nutné mít aktivované minimálně dva řádky(viz dodatek) na SH,k tomu vánočku s nevinností.Samozřejmě vyšlechtěnej bonus ve skleníku!
    Tož tak,vypadá to složitě,ale nic natom fakt není!
    Kdo bude mít připraveny všechny 4 plodiny,tak je to záležitost na pár minut!:)

dodatek- ,pokud jsou vyšlechtěny u ředkve oba bonusy na SH,stačí k aktivaci jeden řádek!

Naposledy upraveno: 7/3/25
  7. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

a tato akcia to je akože iba jeden ukol hej? toto je cela akcia?

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  8. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Ano, toto je celá akce...
    Čili
    jednak potřebuješ padátka a jednak musíš (na Farmě a na Baha) pěstovat a sklidit v termínu (nezapomenout před sklizní aktivovat příslušný časový úkol!). Pokud se člověk připraví a jednu plochu na farmě obětuje jedné farmaplodině, druhou druhé farmaplodině (analogicky tak učiní na Baha) a třeba na Mýtině (pakliže má patřičně vyšlechtěný třeba šafrán) spustí nejprve okamžitou sklizeň kvůli padátkům, může být, že tuto akci splní hráč jaksi obratem...

9. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Nazdárek vespolek, tak akcička vyloženě pohodičková, pojedu zcela jednoduše, žádné složitosti, SH a vrtulek mám dost a ani se mi moc nechce plýtvat bonusy, rostlinek není potřeba moc, na farmě i na Baha tomu vyčlením po jedné ploše ;)

[​IMG]- padátko - Přesýpací hodiny - 1.400 ks - (Farma Plantáž, Prales)

Ostatní komodity - nutno splnit ve vymezeném čase - dle tabulky z FAQ

Ať se nám daří :)

10. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Super akce, všeho dostatek, plnit tedy budu :)

Jak píše kaolín11, připravím si všechny čtyři plodiny a jak jsem zjistila nemusím použít ani ZH nebo SH. Prostě dám do diamantu +3 na danou plodinu +1 aktivuji řádky a dám to na jeden zátah ;)

Edit: hlavně to v tom ajfru nepoplést xD

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nesnáším časovky. Nestačí, že máme časové omezení na akční ploše?
    Njn, kdybych nebrblala, asi bych onemocněla xD Zkusím, uvidím.
    kaolín dodal tak dokonalý rozpis, že i bez těch řádků bych to mohla zvládnout i já ;)

12. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj ... jdu do toho :);)

13. dinoalesi

Jj, už je to na zamyšlení, z jakého důvodu se nás tak urputně snaží připoutat k farmě.....:music:

Buď a nebo je v tom ještě něco hlubšího.... jen aby se s touto taktikou nepřepočítali, jaro už visí ve vzduchu a trávit tolik času u farmy se každému chtít nebude... i když proto možná najednou přišla ta apka do mobilů, přesto že pořád tvrdili, že tomu se věnovat nebudou.... no uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál...

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

dinoalesi, napadá mne jediné.
    Nechceš čekat?
    Kup koše, SH, SK, prostě to, co urychlí průběh dané akce :)

15. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Já se budu držet tohoto: ráno sklidím, vyházím všechny stromy a zasadím potřebné komodity - jak na baha, tak na farmě. Až zprovozní akci, aktivuji Jacka + mjs ve slotě. A sklidím vše s mírným přebytkem. Důležité je mít ploše jen pole. Po prvním úkolu proženu tím polem šafrán a postupně budu plnit dané úkoly. A nezapomenout na vánočku s nevinností. A ve zbývajícím čase (účinnost Jacka) budu honit po polích mrkev a na baha třtinu. Někam se pořád ztrácí...

16. Trilian55

Trilian55 Vycházející hvězda fóra

Zajtra pozajtra má byť krásne, budem na záhradke, na vzduchu, túto akciu vynechávam. Tomu kto hrá, prajem nech to ide šup šup :-D

17. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,to se pěstuje na všech polích jak na baha tak na farmě

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  18. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

Ano. Venku bude zase krásně:D:p;):sleepy:

19. dinoalesi

Jestli je to otázka.... tak pampelišku a ředkev pěstujeme na farmě a aloe s kalateou na Baharamě, jsou to stálé rostliny, nic nového.

20. rosnička007

rosnička007 Vážený autor

Ahoj! Pustím se do akce,ale moc se mi tedy u pc vysedávat nechce...Počasí bude nádherné a na zahradě práce víc než dost,takže snad se to nějak zkloubí. ;):)