Nový úkol: Ovčácký ďábelský pes (16.10. - 22.10.2019)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Tak mám červený kartáčky na zuby ale nemám základ, takže......Asi jsem chyběla, ale poradí někdo jestli se dá získat? Díky.

2. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj JáJůJá,

základ pro výrobnu kartáčků na zuby se dal získat v akci Blázni do zvířat . V současné době nelze tuto výrobnu nijak získat a tak je třeba doufat, že bude obchodovatelná při akci OaD. Přeji ti fajn hru Natali;)

3. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Děkuji za info, budu doufat:)

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

80x nakrmit zvládnu i bez trojek diamantových, teď jsem si to spočítala, tak dekorky budou doma obě, jupííííxD:p:D

matlafous123, Honzulka05 a raddre tohle ocenili.
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .... krásné ránko s ďábelskými pejsky :) jsem to včera málem vzdala, protože zbylo jen 108 SK, v Rama obchodě jsem vzala dvě várky v limitovaných, ale nestačilo, tak jsem se slzou v oku naložila svoje krásné, těžce získané a SK vykrmené miláčky xD a rozjela se do družstva do šlechtitelského oddělení, kde mám jako lakomec všechny úkoly nedodělané :music: ale oplatilo se, skoro 700 SK - něco i z kola a bedýnek a úkol hotový navečer ... tož tak, jak říká naše rybička :p

6. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Asi sa pýtam blbo, ale keď je na konci odmena Brloh pre pekelných psov III, kde je ten základný??:music: Ja ho totiž nikde neviem nájsť :(

edit 8:06 a práve mi zmizla úloha Kerberos :(

Naposledy upraveno: 20/10/19
  7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Pteranodon: Základní chlívek v úkolu není. Ten si můžeš pořídit v Jackově obchodě nebo získat v družstvu v úkolu: Jsi to ty, Kerberosi?

Skali, Pitrýsek47 a evainfo tohle ocenili.
  8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Dobré ránko, jak to myslíš zmizla? Zkoušel ji hledat ve všech možných záložkách? Zkoušel jsi restartovat hru? Pokud ani pak úlohu nevidíš napiš na herní podporu - ona prověří kam s ti úloha zatoulala.

9. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Nevíte,zda jde vypnout ty trojhlavé psí potvůrky? Překážejí mi ve sklizni. Díky.

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jo, jde to. Stejně jako u všech akcí tohoto typu je na panelu akce (co se otvírá přes tu "sopku") zatržítko. Je hned pod obrázkem Kerbera a když ho nebudeš mít zaškrtnuté, psi se objevovat nebudou.

matlafous123, astrid888 a Skali tohle ocenili.
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ja-pe - ahoj, tak jak píše kiki2305.
    Doplním jen obrázek
    zatržítko.png

astrid888 tohle ocenil(a).
  12. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Moc děkuji.Jana

Skali tohle ocenil(a).
  13. evik.chemik

evik.chemik Aktivní autor

Pteranodon

A nemáš náhodou splněné všechny úkoly? Zkus se mrknout do splněných.

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

JáJůJá: Teď jsem objevila, že v dnešním šlechtitelském úkolu je základní továrna na zubní kartáčky ;)

Edit: hotovo, nakrmeno 95 kerberů .... přeskoky opět nic moc, spíš nic, než moc.
    V tulidomku už se tulí rybky ....

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

MatysekKamilek - no máš pravdu, koukám na to jako blázen. A ne jenom jedna továrna na zubní kartáčky, ale hnedle dvě - ve zlatém i diamantovém stupni (ve druhé části). Takže dvakrát hurá pro ty, co základ nemají :D

Edit: ve FAQ je to již opravené ;)

16. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, šlechtění pokračuje bez nějakých větších výkyvů, žádné juchání se nekoná.

Aktivoval sem si sezónní žeton + nějaké řádky v nebi a růžové želé na zkrácení času šlechtění a se 4 parfémy vypadl čas 2m48s o_O, sem z toho jelen, to bude frčák 8).

Hezkou hru ...

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak pro továrnu na kartáčky jsem poslala do tulidomku chamíky; z nějakého expresu mám druhou červenou a základ chyběl...

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Dneska se mi povedl jeden hodně dobrý přeskok, ze základních chamíků se vylíhl duhový. Jinak všech zbylých 85 šlechtění jen genetika, stejně jako ve všechny předchozí dny. Škoda mluvit a to jsem u vyšších šlechtěnců zase po dlouhé době použila ty vylepšené parfémy, no jako by nebyly.
    Ačkoliv kdoví, možná kdybych je nepoužila (což se naznačuje dnešní úspěch), něco lepšího by taky přišlo :p

19. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Matýsek díky za info, to je paráda. Hned pro ně běžím:)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak tohle šmajchlování mě opravdu potěšilo, 2 odznaky! .. do dneška to byla vzácnost. Většinou jsem musela našlechtit do plného počtu :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.