Nový úkol: Mocný Noh (25.12. - 29.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 24/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

anvan - ahoj, pěstovat a chovat si můžeš, kde se ti zachce ;)

2. 14087

14087 Polobůh fóra

Tak jsem sklidila lízátka na hlavní, páč jiný plochy já moc bourat neci :D a vrazila tam neonové a růžové kachničky a myšky, na zbyteka zasela lískáče a to by to bylo, aby to nebylo zítra hotovo :D dneska v noci je sklidim a zaseju sněženku na zejtra ;)

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

No,hlavně pak kačeny sklízej ručně!;)

dinoalesi, kutilka70 a 14087 tohle ocenili.
  4. 14087

14087 Polobůh fóra

Jasánek kaolín, páč jsem to nakrmila SK všechno a mají ,,skoro" stejný čas :)

dinoalesi a kutilka70 tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hotovo,dem lenošit!!8)

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Na tyhle blbosti je na mé farmě ještě čas, musím dohnat zpoždění u té dlouhodobé akce. Snad bude Vehikl milosrdný a vydá nějaký bonus.
    Časovky bytostně nesnáším, ale tyhle by měly být celkem v klidu.
    kaolín11, gratulka :)

7. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Taky jedu jen na Hlavní ;)
    Sklidila jsem Rákosí, padátek vypadlo 198ks.Na celou plochu jsem hodila pokrácené lískáče, takže sklizeň bude cca ve 23h.
    Na Slunečnicovém vrchu mám dva paneláky, jeden Myší a druhý Kachní :)
    Před jejich sklizní tam hodím 100% na chlévy + aktivuji pár řádků, protože tam mám směs neonek a růžovek :p
    Na noc hodím sněženku a ráno po sklizni uvidím, kolik padátek ještě chybí. Ale počítám, že s 20JC to možná i klapne :music:

8. kocieva

kocieva Veterán fóra

Já budu hotová večer.
    Přesýpací hodiny už mám (otočila jsem laskavec), kachny i myší jsou připraveny ve zvěřincích, lískový oříšek zraje a hnedle po něm dám sněženku s SH.
    Hlavně u toho musím hodně dávat pozor, abych něco nesklidila před aktivací časomíry.
    Přeji všem, ať se daří.

9. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

krasny vianocny cas
    hlasim hotovo

10. stěby

stěby Hvězda fóra

Pták Noh může z farmy odletět, splnil, co bylo potřeba, a má volno ;).

11. kocieva

kocieva Veterán fóra

12. 14087

14087 Polobůh fóra

Haha mno a já se ke sběru dostala pozdě a došel mi vytočený bonus +1 z budov :D a při sběru kačen jsem si nevšimla a sklidila a chybí mi 4 haha :D já nemůžu mít nic v klídečku :p tak že hotovo? Můžu si nechat jen zdát :D

13. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

14087
    nic si z toho nedělej
    upload_2025-12-25_19-44-13.png
    a na hlavní mám sneženku a budu mít malo hodin :( takže asi tak :)

14. 14087

14087 Polobůh fóra

Ajajaj Bedlivé_oko tak v tom nejsem sama :wuerg: mno ještě to bude zajímavé :p

15. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Tak to je snad poprvé, kdy mě donutilo dělat akci čistě jen KFC :wuerg::D

Bedlivé_oko, 14087
    To dáte, já vám věřím ;)
    Ať se vám všem podaří akci zdárně dokončit a těm, co už padla, gratuluji :)

16. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Dobré ráno, zvířata hotova. Teď už jen plodiny. Jedu v klidu. Však ono se to nepokaká. 8)

Pokud chcete 3 PL, tak použijte kód: MERRYXMAS25 8) Platí do 28. 12. 2025 23:59 hod.

17. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Mě by fakt zajímalo kam tak spěcháte

Já teprve asi 20 min. dozadu zasadil sněženku (včera připravená zvířata byla sklizena a dodána na pohodu), na první sklizeň hlavní jsem dal hvězdnice, ale to bylo málo, takže jsem se dostal jenom k Mickymu, ale to stačilo na to, abych zboural ostatní plochy a dal jsem lískový ořech (jelikož mi to necvaklo hned, den předem jsem koupil ořešáky a nedošlo mi, že to jsou vlastně valašské ořechy :cry:xD

No za hloupost se platí, ale co se týká úkolu a hlavně sněženky - ta bude okolo třetí zralá, takže to splním na pohodu a na noc pojede opět pohanka a ta to s hodinama dodělá komplet

18. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Honzulka05 kdybych použila všechny plochy, tak jsem taky mohla mít hotovo včera :music:
    Jela jsem jen na Hlavní, dva paneláky se zvěří na Slunečnicovém vrchu a hlásím hotovo ;)
    Spotřeba SH 0 a jen 35ZH na Sněženku :)

19. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

kutilko

já jsem měl i bonusy připravené, hned první den jsem měl v lese myši a kachny, na louce stromy z nepozornosti a na hlavní hvězdnici, takže kdybych se nepřekouk, tak už by možná mohlo být hotovo, ale jakoby stejně hotovo ještě nemám

Z pohanky sešlo a na hlavní mám jehličkovou růži, a sněhový keř (těch pár kousků) a jinak vrbovka a majoránka xD

Na 35 padátek by to mělo stačit tohle

(Slunečnicový vrh odemčený nemám a dlouho mít nebudu, takže jedu jenom s plochama, který mám k dispozici)

Prepperka, 14087 a kutilka70 tohle ocenili.
  20. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

se musím podělit, jaký jsem matlák.
    Na divokou jsem dala sněženky, na hlavní lískáče, jsou delší, ať mi to z nich hezky padá, že jo, a do lesa zvířata.
    Ale nedocvaklo mi, že úkoly jdou na střídačku, a že padátka potřebuju už do druhého, a že tedy ty oříšky nemůžu sklízet a zároveň z nich mít padátka do druhého úkolu.
    Tak co teď?
    Tak jsem na hlavní sklidila dvě velká pole oříšků a místo toho nasadila pohopole a aktivovala okamžitou sklizeň a takhle rúčo jsem tam točila květák a sbírala padátka. Klidně se mi smějte, jak jsem to zvrzala.
    Naštěstí na nás byli hodní a požadavky jsou tentokrát mírné, tak jsem to za půl hoďky nasbírala. S kafíčkem to šlo. Akorát jsem si nadávala, že musím příště trochu přemýšlet a ne to tam vrznout všechno najednou, aby bylo hned hotovo. :)