Nové runy na stromě moudrosti (28.11.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hm, tož se du pochlubit taky... 8)

Jediná výhoda nových run je v tom, že nemusíme zakoupit celý strom s voňavkama, ale jenom kousek, aby se daly koupit další produktové stromy. Původní cenu parfémového stromu si nepamatuju, ale cosi mi říká, že by to bylo míň, než za ten kousek...

2. 3eXtreme3

3eXtreme3 Rádoby autor

matlafous123 myslím, že ty runy nejsou zavedeny kvůli zvýhodnění dodávek, ale spíš jako pobídka dodávat i šlechtěnce a tím nakupovat více SK

Mikeš a Jonsdorf tohle ocenili.
  3. satelit

satelit Hvězda fóra

Opravdu je to -1ks z každé položky? Ne že by mě to nějak vytrhlo ale je divné,že bych měl dodat např. 301 svízele aj. Všechny položky na dodání 300 ks si myslím že nejsou odečteny.

Tady je to asi v pořádku

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

satelit - mrknem na to ;)
    (moje Kiláčková chce na ml. farmě u všeho 350 ks - bez aktivace runy, tak ji klidně vyměnim za tu tvoji Kiláčkovou xD)

satelit a Y_n_O tohle ocenili.
  5. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Tak jsem to zkusil. Obětoval jsem na Kiláčkovou 50 hvězdiček a nic. Zakázka zůstala tak jak byla. Restartoval jsem a zase nic. Zavřel jsem prohlížeč znova se přihlásil a žádná změna. Hvězdičky to ale sežralo. >:(

Veselka tohle ocenil(a).
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bokonon

Odečtení položek u zákazníků po aktivaci runy, se projeví až po restartu zakázek, tedy vždy po půlnoci.
    V tvém případě si musíš počkat do zítra (tj. 14.12.)

Fajn hru pezt

Skali tohle ocenil(a).
  7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Asi před dvěma dny jsem konečně odemknul všechny runy na stromě moudrosti a nic zvláštního jsem nezaznamenal.o_O

dasa1143 tohle ocenil(a).
  8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Kaolín, měl by jsi vidět menší požadavky u zvěře průměrně o 1-3 ks a plodiny cca 50 ks.... pokud bys to trochu více sledoval, zřejmě bys to viděl hned ;)

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

MatysekKamilek To sem zrovna nemyslel.Někdo psal ,že strom se nějak zbarví či co.o_O

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

kaolín11: Fakt? Tak to jsem nevěděla a to čtu fórum komplet :oops:

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11

Zřejmě si to pleteš s efektem ozáření stromu po aktivaci nějaké runy ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.