Nové parní kolo (27.2.2026)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

A jak jste to poznali ?!?:music:
    Jinak samozřejmě změna k lepšímu!8)

2. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Na prvním obrázku, aspoň si myslím

Prepperka, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  3. kocieva

kocieva Dozorce fóra

V kolečku s počtem lístků je 6666, u zelených i Párty.

Edit:
    Tak nic. Limity platí.

Naposledy upraveno: 25/2/26
  4. kaolín11

Nó,to zas není tak jednoznačný! Pokud nebudu kolem točit a budu sbírat lístky z odměn,tak se časem dostanu třeba na 500 zelených lupenů!:eek:

Prepperka, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  5. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Limity zůstávají stejné.

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

6ky jsou moje poznávací znamení ;)

7. kaolín11

Dneska nejsem ve formě,tudíž nic nevidím!:cry:
    Třeba to sem někdo napíše!:wuerg:

8. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Teda to je zase něco pro mě, já snad dnes neusnu :pxD
    Já si všimla samozřejmě nového vzhledu okna u kola a tím pádem nového tlačítka pro hledání historie, ale to je asi všem jasné....
    Takže pak ještě ty nové spešl bedny, že dávají všechny položky, co se skrývají uvnitř? Já fakt nevííííím:cry:xD

No počkej, ještě nevíme, čím bude zisk parních lístků v akcích podmíněn, kdoví jestli se nám nebudou skrývat i v koších :wuerg:;)

Naposledy upraveno: 25/2/26
  9. Dob

dinoalesi stále samá voda. :p

10. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Dobe, já už vím, už vím, je to toto, že jo :D Kupón to je :D

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Výměna odměn za 84 hodin? To bude točeníčko. Jestli bude za co :p;).

12. kaolín11

Jó , kupónu jsem si samozřejmě všimnul! Akorát mi to přišlo taknějak normální!xD
    Dinoalesi
    Nó,nechtěl sem rovnou napsat ,,vypečené nabídky,,! :wuerg: Naštěstí na parním kole neshledávám nic vyjímečného,tak si je můžou rvát do košíků o stošest!o_O

13. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Domnívám se, že první zatočení by mohlo být super, ale další a další - bude to obdoba PL (dnes se rovnají NL) a NL - ještě, že se mohou točit po 20 ks, aspoň to člověka tak neštve. Na druhou stranu - darovanému koni....... (i když některé lístky - jak PL, tak i NZ- jsou dost pracně získané).
    ;):);)

14. kaolín11

Když si to tak rozebereme:
    Bedna s bonusy: stálý přísun z nějakých beden
    dekorace: pěkné lištovky
    96 hodinový kupón je krajně nevýhodný,daleko lepší by bylo 96x hodinový,32x 3hodinový.........atd
    Takže zbejvaj tak akorát floreny ,bedny piccolo,bedny s farmářskými zásobami XIV a farmářským bonusem I! Ani nechci vidět,jaká bude nastavena pravděpodobnost vypadnutí!:wuerg::cry:

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kaolíne, malá - ty odměny, které stojí za to budou padat opravdu málo, je to zase taktika RT, něco nám dát a tak, aby jsme se moc nenamlsali, pak nám to budou ve velkém prodávat. Třeba pikolka už dávno není to, co bývala, dekorace ziskové jsou už pasé - nemrtvý poklad, křeččí past, tečkovaný deštník i květinové melodie ztratily na vyjímečnosti, když dnes jsou už dekorace s 10 a více násobkem jejich hodnot. Už to nejde ani měnit za lepší dekorace, nikdo to nechce, bo zabírají místo pro velice ziskové dekorace, musíme jich mít daleko víc, abychom měli z nich zisk, aspoň takový, co dávají ty nejlepší dekorky, takže se už nevyplatí. Co je na pikolkách dobré, to jsou kouzelný klobouk, jackův dárek, pěstitel a postřikovací umění, nejlepší z toho všeho je však florenovník, které padají opravdu hodně málo, proti těm ostatním. Mám to vyzkoušené na vedlejších farmách, že nejvíce padá to, co už za nic nestojí a to, co bychom rádi, tak to padá jednou za 100 až 150 pikolo beden. Tady to bude to samé v bleděmodrém, to co za to stojí, bude padat opravdu málo, a převážně nám padne to ostatní, jako například ty lištové dekorace, co ani nechceme, asi tak nějak

Edit: jooo 96 hodinových kuponů bych také brala, ty jsou pro farmu nejlepší, ten mi i 1 stačí na celý den

Naposledy upraveno: 26/2/26
  16. Dob

Do popisu byly přidány tyto informace:
    • Parní losy lze získat v malé míře i jako odměnu na Párty kole štěstí.
    • Po zavedení Parního kola obdrží všichni hráči s levelem 25 a vyšším 3 Parní losy, jakmile se poprvé přihlásí do hry.

17. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

Ahoj, přehled vytočených odměn se asi zrušilo,
    když jsem dříve dala větší počet točení, bylo možné se podívat na všechny odměny dříve než se kolo třeba 10x dotočilo.
    Toto už není možno?

lacrima tohle ocenil(a).
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jedno zatočení za nový los=bedna s bonusy
    Edit: Za 10 PL= 2 parní a nová dekorace

Naposledy upraveno: 26/2/26
  19. Dob

-družstvo- přehled odměn se zobrazuje stejně jako předtím.

20. lenak67

lenak67 Vycházející hvězda fóra

tak všem přeji šťastnou ruku , ať to stojí za to.

lacrima tohle ocenil(a).