Nové městské projekty! (4.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/12/25 v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. janmil

janmil Perspektivní autor

Ahojte, chcem sa opýtať, čo znamená dokonči krok úlohy

2. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

janmil,

úlohy máme v meste v Družstve/Farmárskej hale.

3. janmil

díky a treba urobiť zákazky alebo v farmárskej hale, a celé alebo len nejakú časť

4. Vanda

janmil, stačí jednu úlohu vo Farmárskej hale, nie zákazku.

5. janmil

6. Vanda

janmil, podarilo sa?, nie je za čo.

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

1 úkol:.použil jsem 4+1+1 SH (4+1 mi to nevzalo)
    2 úkol:je nutné zadat 2x výrobu po jednom kuse,ne 2kusy najednou!
    3 úkol: v pohodě
    4 úkol: v pohodě
    Jo a nedoporučuji klikat na tu tabulku, co vyskakuje vpravo dole, v protěžovém údolí! Na mobilu se mi to seklo na 28% a už sem to nerozchodil!

Naposledy upraveno: 4/12/25 v(e) 2:28 PM
  8. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

dinoalesi děkuji, aha tak je mi to jasný, v Alpách jsem nic nehrála, takže to neznám

dinoalesi tohle ocenil(a).
  9. 1.xena.

1.xena. Pisálek fóra

Mám tam sklidit výběhy a dát vodu na bahamaramě, pomocníci provedli a úkol se nesplnil, tak se to asi musí dělat ručně, další dva úkoly mám hotové a označené jako hotové. Tak radši budu všechny úkoly dělat bez pomocníků, jen se to nikde nepíše, že se nemůžou na to použít, nebo to nejde jen na mé farmě.

10. Vanda

1.xena.,

bahamarama je myslené len Plantáž, úlohy sa dajú plniť aj s pomocníkmi.

Prepperka, kutilka70 a 1.xena. tohle ocenili.
  11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na zkoušku plním úkoly na obou farmách, ale nevidím to jako na pořád, odměny nic moc ;) kdyby aspoň ta bedna s bonusy byla tutová

kutilka70 tohle ocenil(a).
  12. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Měl by stačit počet uvedený v úkolu. Zejména při ručním plnění úkoů týkajících se předmětů na plochách je potřeba počkat než hra danou akci zaznamená.

kutilka70 tohle ocenil(a).
  13. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

kaolín11
    A to je co za protekce xD Ty sis tu bedýnku zkrátka virtuálně zhmotnil xD gratulka ;)

14. kocieva

kocieva Veterán fóra

Ten neotesaný kus kamene ve městě bude u mě asi napořád.
    Jelikož mám hlavní sklizeň po 14.00 hodině, tak jsem si myslela, že se něco splní. Ani ťuk:
    https://prnt.sc/jYa5D0R-gRnx

Možná by pomohlo, když už tam jsou úkoly z Protěžového údolí, také nějaká ta odměna odtamtud.

PS:
    To musím v Deštném pralese pozuzanit 4 stromy, abych dostala krejcary a ty krejcary poté utratit, abych dostala 1 ZUH.

Naposledy upraveno: 4/12/25 v(e) 3:48 PM
  15. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Zkusila jsem, ale asi nevytrvám v plnění.

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dob
    Nejprve jsem použil 4ks kombajnem,pak 1kus ručně.pak sem se šel podívat do města co se děje.Zde mi to ukazovalo 4/5.No tak sem šel použít ještě jedno SH a bylo to.To máš jedno,ten jeden kus navíc oželím. Co bych pro bednu s bonusy neudělal!8)xD
    Nutně mi chybí do sbírky!https://i.postimg.cc/3xGn2Wv1/Bez-nazvu.png :wuerg:

17. Máťa_BMV

Máťa_BMV Rádoby autor

Použij Zuzino ultrahnojivo (4) na Bahamaramě 0/4. Co mám udělat, abych úkol splnila. Myslela jsem 4 kusy, ale stav plnění jako bych nic neudělala. Asi blbě chápu.

Díky to jsem udělala, ale že jsem splnila se objevilo až za 15 minut. Takže už je to dobré.

Naposledy upraveno: 4/12/25 v(e) 5:04 PM
  18. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Máťa_BMV
    Pokud tam máš skutečně použij na Bahamaramě Zuzino ultrahnojivo (4), znamená to, že musíš použít (na baha stromy pochopitelně) 4x Zuzino ultrahnojivo.
    Pro zjednodušení - máš někde zasazené např. 4 banánovníky, použiješ (klidně ručně) postupně na každý z nich 1x Zuzino hnojivo (urychluje růst stromů) a máš splněno...

EDIT (18:03): A neměla jsi tam specifikovanou plochu, kde máš ZUH použít? Pokud ano, je třeba respektovat zadání...
    A malé upozornění - zde platí
    "na Bahamaramě = na Plantáži"

kaolín11
    Já bych se (mít takovou zásobu beden s bonusy co ty) 3 dny radoval!;)

Naposledy upraveno: 4/12/25 v(e) 5:04 PM
  19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

První projekt splněn, utratil jsem 1 floren abych získal jednu ponožku, super :D:p, cedule o splnění kroku vyskočí jako čertík z krabičky.

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No nazdarbabi, ještě tohle řešit, tak jsem šedivá natotata. :) Těch pár přirozených šedin patří k mému věku, další si dobrovolně nepřidám :)

Prepperka, kutilka70 a evinana tohle ocenili.