Nové městské projekty! (4.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Tak jako správný závislák :wuerg:xD
    Všeho jen do času, u mne tedy do první dovolené ;)

2. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Já jsem dnes měla úkol:
    Navštiv Baharamu, tak jsem vlezla do Deštného pralesa a ono nic, tak jsem se přesunula na plantáž a naskočilo splnění úkolu.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kocieva - ahoj, ano, Baharama = plantáž. Trochu nešťastné, zavádějící, ale zvykneš si ;)
    Hezký večer

4. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Skali, já vím, ale myslela jsem si, že už to upřesnili, protože jsem měla jednou konkrétní úkol, kde se přímo odkazovalo na Plantáž.
    Ale děkuji.
    Tak už také začínám 6. týden
    https://prnt.sc/GwzV7Rt7TzdV

Vyměnila jsem si dnes jeden úkol a sešly se dva stejný (zatoč PL), jeden za vrtulky, druhý za krejcary.
    Předtím jsem si zapsala stav, jednou zatočila a připsaly se mi jak krejcary tak i vrtulky.

lacrima, kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj, taky jsem se zapojila aktivně ;) :)
    Zatím na to mám čas a baví mne to ;)

6. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Další týden úkolů hotov :)

Jen bych se ráda zeptala na ty dva červeně označené úkoly. Otevřela jsem chov zvířat na Lesní mýtině, zahájila první chov a automaticky se mi splnil i úkol Použij superkrmivo (2)na Mýtině. Je to tak V pořádku? Nebo jde o chybu ve hře?

kocieva, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  7. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kutilka70,

je to v poriadku a je to fajn, niekedy sa podarí "trafiť dve muchy jednou ranou".

8. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Vanda díky za odpověď :) Takže to budu používat ;)

lacrima, -Jara05- a Vanda tohle ocenili.
  9. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  10. Máťa_BMV

Máťa_BMV Perspektivní autor

Co kupujete za floreny? Mám tenhle úkol dost často a furt tápu.

dík

Naposledy upraveno: 17/1/26
    kutilka70 tohle ocenil(a).
  11. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Dávám 1 mletí a urychlím za 1 floren.

12. .macca.

.macca. Dozorce fóra

A taky 1 Zuzino superhnojivo a vzdušný pozdrav.

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem včera zazdila jeden úkol a mám hned o 4 dny méně :p ještě že nezmizely ty týdny a není to vše od nuly a tak hezky se mi spalo, vůbec jsem na to nevzpomněla

14. 14087

14087 Titán fóra

Dobré mrazivé ráno,
    já to hlídám a mám další týden za sebou ;) doufám, že se mi to nestane :) byla bych naštvaná :D

15. badaji

badaji Vážený autor

Zdravím, mně se tato akce líbí. Vyhovuje mi, že se objevuje vyskakovací okno. Alespoň mi to připomene, že se mám podívat, jaké jsou další úkoly. Zatím mám 6 týdnů, plním vždy ráno, když je nejvíc co sklízet.

16. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

I přes veškeré kotrmelce s farmou, se mi i dnešní úkoly podařilo splnit :)

17. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Kdyby někdo narazil na následující úkol...
    upload_2026-1-26_5-7-33.png
    Má to naštěstí řešení (ale jen pro toho, kdo je flink co se týče mletí krmiva).;)
    Stačí mít nějakého krmiva 0 ks a osadit Mýtinu aspoň jednou takovou stájí, ručně se pokusit nakrmit - spustí se Mlýn a ejhle, zdánlivě neřešitelný úkol je vyřešen!
    upload_2026-1-26_5-11-42.png
    To jsem sem dal proto, abych předešel případným (tentokrát tak trochu oprávněným) stížnostem...

18. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Naposledy upraveno: 26/1/26
  19. Midori_88

Midori_88 Rádoby autor

Všichni mají šestý, sedmý týden a já od neděle jedu od nuly. Už zase. Poprvé jsem vydržela asi týden a půl, podruhé čtyři týdny. Ta čtyřka u sochy mi pomáhá neztrácet naději. Jednou to určitě vyjde. :p :D

Aktuální série: 0 týdnů
    Nejdelší série: 4 týdnů

Ačkoli by mě zajímalo, co udělala evoku57 jinak, že jí zmizel jen týdenní postup, nikoli celý. Ale možná jsem její příspěvek špatně pochopila.

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Midori mám to jako ty aktuálně 0 a nejdelší 6 týdnů, ale těch 6 týdnů vydrželo, to jsem tím myslela ;)