Noc vepříků (21.11. - 27.11.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Akce od včera odpoledne hotová.Padlo mi 2x 100%

2. 14087

14087 Titán fóra

Dobrou noc

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Teda netuším, jestli tohle doklikám, nejsem ještě ani v polovině. Až se vyspím, poškádlím Vehikl, jestli něco pustí. Jinak se na to vysmolíkuju, i když škoda každého dárku a opony... Až se vyspím, tož to znova zrekognoskuju :)

4. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Konečně hotovo, KŠ tentokrát nepřispělo ani nudli. Tak jsem ve finále použila 2x sezonní bod navíc. Gratulka těm, kdo mají hotovo, pomalíci makejte.

5. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Ahojky - od neděle hotovo na všech třech farmách. V pátek jsem točil, nevytočil. Tedy padl +1 na 6 h, což je nic, tak jsem dal do slotu rostlinný bonus a prodloužil. V sobotu mi čekala oslava u praneteřinky - měla 3 ročky. Tak jsem tam jednou sklidil - využil jsem ještě ten bonus a zasadil ty předlouhé byliny. To jsme ještě čekali na plzeňáky . Ti lenoši vyjeli až v půl jedenácté. Pak už jen pár fotek a MT do kapsy.
    Ten sýr mne také dostal a když pak přišla možnost nedodat , dal jsem kapybary. Mají kratší chov, než myši + výrobna sýra. A na mladších farmách už jede barák jen se sýrárnami. Až bude trochu času, projedu produkty a chca nechca budu vyrábět... Fakt to chce v zásobě alespoň 1000 ks, grr.

6. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hezké odpoledne. Tak mám hotovo. KŠ dalo 100 % (asi chyba v Matrixu). Dodávky sýru mi přišly vypečené. Volit sýr nebo sýr anebo sýr mi přijde trochu mimo mísu. O počtech ani nemluvím. Sýr byl na trhu předražený, že i takový cabrales se může jít zahrabat. Takže tudy cesta nevedla. Vyhodila jsem na mýtinu sýrárny a už to frčelo. V dalším jsem si vypomohla žebříky a kapybarami (nákup).
    Lehce mě zaskočila dodávka plodů stromů žalud - tis a bubu strom. Ale nebylo to nic, co by vysázení patřičného množství na plochu dubů nezachránilo.
    Taky bych ráda zásoby, ale nějak nestíhám. Chtělo by to lepší management.

7. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

Hotovo, super akce. Změny potěšily, jen některé dodávky byly drsné. Na trhu už jsem prodala tolik sýra, že mám na farmě o miliardu krejcarů víc, než před akcí. Ještě kdyby se ty penízky takhle sypaly i ve skutečném životě :music:

8. hnojivo

hnojivo Pilný autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky:inlove:. Ajaj narazil jsem na sýrovou překážku. Mám a dám, ale nevím čím budu krmit myšky:D

9. WildJets

WildJets Stálice fóra

Vepříci hotovi, dodávky běžných rostlin mě trochu potrápily. Ale zase jsem vydělala na sýrech :D

10. raraskova1

raraskova1 Pisálek fóra

Prosim o pomoc, použila jsem za floreny koupený Duhový BZ booster u Borstyho - nemám dost sýru, ale ztuhla jsem na 8. levelu a automaticky nepřešla do 9. levelu, hru i restartovala a nic, beze změny

Naposledy upraveno: 27/11/24
    INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

raraskova1 - nejspíš budeš muset sýr koupit na trhu a dodat do úkolu. Na to vyhodit výrobny už moc času není ale není nereálné. Vyházet co nejvíce výroben pokrátit pokrátit ve slotu třeba Svatodušní kyticí nakrmit SK......

Přeji hezký den

INČUČUNA1959, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.