Neprobádané okrasné stromy I - III (10.4 - 26.4.2026)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/4/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ráno jsem si jela pro Holtra ;) , po návratu poobědvala , probádala okrasné
    stromy ... hmm, moc jsem se s tím probádáním nepárala , jen jsem to tam
    nafrkala , vybrakovala jsem obchod a padla únavou.:p
    Hold tyto každodenní výlety po různých lékařských institucích mě totálně vyčerpávají .
    No uznejte sami v pondělí operace na oční klinice , v úterý kontrola na očním,
    středa kardiologická poradna , dnes opět kardiologie ... 4 dny z týdne "zabité" :D

Řekněte mi , kdy mám tu práci na farmě stíhat ? Nemají to ti důchodci lehké. :D

2. babina51

babina51 Hrabě fóra

Odpoledne hotovo-rychlovka jako vždy.Z nabídky vybráno co jsem chtěla i něco navíc.Zítra je den slev,naplním domek a JE TO.

3. evinana

evinana Baron fóra

Můžu někoho poprosit o nalezení dekorace Netradiční pelikán. 1x jej mám na plantáži a druhého nemůžu najít :( nechvátá to, prostě až budete mít čas a předem moc děkuji

Zrzinka11, lubin1234 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evinana
    Oba máš na plantáži ;)

5. evinana

evinana Baron fóra

pezt děkuji, jsem asi slepá a přitom je dost vysoký xD jdu mrknout

Edit: mám ho, uf uf, jsem to ale slepuňa jedna, tolikrát jsem to procházela a neviděla ho. Ještě jednou díky

6. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

konečne bude baby boom aj so zľavou, tak zajtra budem šľachtiť a šľachtiť ;)
    spravila som si prvú úlohu, zvyšok čaká na zajtrajšie odznaky :)
    nateraz vám prajem dobrú noc a pekný víkend ;)