Neonoví válečníci (12.9. - 17.9.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

nerobim. Mne z toho odpad nepadá. Najhoršie čo je v priemere je buď pogo show alebo ta dekorka na sk a to to tak mám od začiatku zavedenia do hry.

+ ešte dodám: Prešiel som si lištu a ak správne počítam tak z piccoliek 3xflorenovník, 6xčarovný strom, 3xpostřikovací umění, 3xJackuv dárek a ostatok najčastejšie pogo show a ta hus vikingka čo dáva SK. Najviac čo mne nepadá je Jackuv dárek. To je raz za pol roka myslím.

Naposledy upraveno: 13/9/24
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak to máš kliku, tronaldo55, zkusil jsem a vylezl červ, plavb.zábava a Ingr.student, hodí se, ale žádná hitparáda :D na další otvírání beden a pak odklikávání odměn nemám odvahu ;)
    Ti neonoví tygři (stáj) jsou asi z obludária.

3. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Hotovo ;)
    Chválím grafické zpracování :)

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hotovo, ani to nebolelo, ale těch odměn není mnoho dobrých, snad jen ta dekorace ;)

sovicka64, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  6. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, akce hotová na 2 a kousek točky. Dál už množit nebudu, třeba zase někdy příště.
    Ale z té druhé otočky mi vypadl kyber tygr. Takže nejdřív král a pak tento. Moc mě to potěšilo :)

upload_2024-9-14_14-53-7.png

Ať vás síla provází na všech cestách

7. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Zdravím, hotovo. Tygry jsem musela dokoupit, neb s dvěma sty kousky díru do světa (rozuměj akci) neuděláš. Nejvyšší šlechtěnce ze základu jsem měla bojového tygra.
    Padly i nějaké šťastné kostky do hazardu.

8. ivacek53

ivacek53 Pisálek fóra

Na co jsou ty šťastné mince prosím

9. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

ivacek53 - Běž na plochu - Ohromující nálepky.
    Využítí k zisku odměn v prodejním automatu v sezónních alb.

Akci jsem zvládla při vaření. Šlo to rychle. Najednou jsem nevěděla co dřív. Hrát si nebo vařit. xD Obojí nakonec dopadlo dobře. Akci jsem udělala, oběd nespálila.
    Velkou radost jsem měla z přeskoku tygra v základu na tygra královského.
    Dál nešlechtím, počkám si za 1 SK jestli bude.

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05-, lacrima a bačkora85 tohle ocenili.
  11. WildJets

WildJets Pilný autor

Akce v klidu dohrána během včerejška, teď ještě dál šlechtím, u asi 6 zvířat se mi podařilo získat dalšího nejvyššího šlechtěnce a pohnout s úkoly v družstvu, tak by další dva či tři ještě mohli vyjít :D

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Akci jsem měla hotovou hned ve čtvrtek, dekorace trůní v parku.
    Šlechtím dál všechno možné, potřebuju padátka a kostky na pískoviště :)

13. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

bosorka to zvladla, no vela jej toho neostalo ale to sa spravi,ked bude dostatok krmiva tak chlievy postriekam a povolam dake trhace a bude zase daka zasoba ;)