Neonoví válečníci (12.9. - 17.9.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Tygr nás na trhu 90.000 :music:
    Nevím jak kdo, ale já akce plním protože chci hrát a baví mne to. Odměny moc neřeším. Každá je dobrá :p

2. 14087

14087 Dozorce fóra

Šlechtící dělám vždy všechny :) Tak hurá :D

3. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    taky mám málo tygrů a šlechtěnce jsem nacpala do úkolů takže dám 2 plochy tygrů a snad se vejdu.Tyto akce plním vždy a každá odměna je dobrá,ani bych picolku nechtěla v poslední době mám štěstí na na Vílí horký pramen z počtu 30 beden jsem jich dostala 8.

4. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Je pravda, že bednu Piccolo neodmítne nikdo, ale dal jsem nedávno zkusmo 3 kusy na plochu a 2x Vílí horký pramen xD.
    Takže raději vezmu jistotu.

Ať vás síla provází na všech cestách

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja mám tigrov málo.Preto túto akciu vynechám.Neónky ja nemusím a tie tajné tak isto.Mne stačia aj ružovky.Či je z neóniek o 1 zvieratko navyše tak to neriešim;);).

6. evinana

evinana Magnát fóra

Lidičky to máte drahý trh co tady čtu. U nás je tygr za 3208 krejcárků. Jinak do akce jdu zase jako do každé jiné a odměny moc neřeším, nezdají se mi špatné

7. stěby

stěby Hvězda fóra

Na trhu BC tygři po 94 000 Kr nejlevnější. Šlechtěných tygrů mám dost, ale ještě přihodím na plochu pár čerstvých kousků na základní zvířata. Dekorka macatá, ale hlavně potřebuju lepidlo :wuerg:. Nálepky jsem vzal na milost, vytunil, co šlo, ale procenta na dekorace mi ještě nějaká chybí. Je to i tak sakra znát, ten nárůst procent na bézetka ;).

8. lacrima

lacrima Titán fóra

Šlechtění, mazlení , tuleníčko :inlove: to mohu, to miluji a protože už mám vše vyšlechtěno a veškeré
    úkoly na šlechtění už dávno, pradávno hotové , tak se mocinky moc těším .
    Tulidomek mám nacpaný až po střechu tygříky za 1SK , tak to pofrčí jak po másle ;)

Přeji všem úspěšné tygří tulení a bezproblémové zvládnutí celé akce.

9. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Tulidomek mám prázdný, ale tygrů mám přes 1000, tak akci určitě udělám. SK mám dost. Mám to přesně jako Kutilka. Na odměny moc nehledím. Zítra mne čeká odjezd do Chorvatska, tak aspoň tuto akci splním. Všem přeji co nejvyšší přeskoky.

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím, tady se člověk dozví věcí: inflace ve šlechtění, okrádání, zlodějna, odměny k ničemu xD, ale taky zábava a to je hlavní.
    Nevím co někdo dělá se superkrmivem, třeba ho sype zvěři k snídani, já mám zásoby přes 22 000 kousků, nějaké šlechtění mě nemůže zaskočit i s prázdným tulidomkem, tygrů dostatek.
    Pro statistiky a počtáře: tygr za 120 000 KR, nejlevnější.

11. dencice

dencice Stálice fóra

Já mám hotovo:)akce dobrá;)

12. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Mám také hotovo, ani to nebolelo.

13. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Nikam nespěchám, zkusím vyčkat jestli nebude sleva. Zatím 132 svítících tyčinek, tulidomek byl naplněn za 1SK ;)
    Gratulace hotovsonům :)

14. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

A je to v cajku...
    upload_2024-9-12_14-43-58.png
    Ukončil jsem navíc pár šlechtitelských úkolů, do toho padátka do souběžné akce...
    Kdyby všechno šlo tak, jak toto, to by bylo na farmě veselo!

15. olčaML

olčaML Vážený autor

babina51, dasa1143 a Dave Lister tohle ocenili.
  16. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, také hotovo :);)

17. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, tak nemám hotovo, to ale nevadí. Ještě něco pošlechtím. Ale vyskočil na mě hned z první točky král, druhý nejvyšší, paráda.8)

upload_2024-9-12_15-26-17.png

Akce zatím takto
    upload_2024-9-12_15-26-53.png

Ať vás síla provází na všech cestách

18. lacrima

lacrima Titán fóra

Tak nejprve posílám velkou gratulaci všem rychlíkům [​IMG]
    ... a připojuji se do jejich řad .
    Tak jak jsem to napsala v některé z předešlých akcí, že " příjdu, uvidím a odejdu"
    Přišla jsem tedy tady, uviděla , naházela jsem to tam a odcházím ;)

Všem ostatním vzkazuji :
    Jde to rychle, jde to hladce , zvládnete to ! Hodně štěstíčka a skvělé přeskoky.

19. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Já ani nezačala a tady už maj hotovo. Vyčkávám na víkend, zda nám RT nenadělí slevu. Já na slevy slyším. ;)
    Každopádně gratuluji rychlíkům.

20. burds

burds Titán fóra

Akce také hotova