Neonové výběhy X (9.1. - 14.1.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/1/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No moc toho nenapadalo navic, jen 143 z plne prvni... ale hlavne koukam, zadny darek pro souseda, nojo, clovek si to musi precist poradne...

2. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak hlásím také hotovo. Přeskoky nic moc, max. ob jeden. Takže BB dnes ukončím.

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Šlo to rychleji, než (opravuji) jak jsem ostatně čekal...
    Kdyby byly všechny akce takto jednoduché a rychlé, z určitého pohledu by to bylo žůžo labůžo.
    I když je otázka, jestli by pak byla Farmerama ještě výzvou...
    Tak všem ať to pěkně přeskakuje a nikomu ať z toho nepřeskočí!

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hotovo, tak co tak máme dál?xD

Edit: pár stonků na dekorky 2x1 i kdyby dávaly jen 1000BZ/BBZ by nebylo?

5. vladca

vladca Stará škola

tiež hotovo ... 218 chovov/243 ďalekohľadov ...
    čím vyšších šľachtencov som dal, tým menší mi padali, a to aj napriek použitému deluxe

6. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak akce zdárně ukončena. Stonek aktivován a největší přeskok se konal u vran na asijskou, jinak kleptomanka a asi 2 kanadské husy. Navíc celkem vypadlo 20 dalekohledů.

7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

132 chovů = 147 dalekohledů ??? 11%? Také tomu nějak nerozumím - těm 30% - kdepak jsou?

Edit:
    60 chovů = 87 dalekohledů?!? 45%? To mi hlava nebere...
    Že by byl ten rozdíl v čase vložení chovů - předem a při akci?

Naposledy upraveno: 9/1/20
  8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Takže druhé vianoce nebudú! Preskoky - klasika,až na jednu hus cestovateľku.Hotovo,výhonok maká,neonky dopĺňajú stodolu.Rýchle to bolo,až mi je to divné!:p

9. burds

burds Titán fóra

Akce hotová.

10. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky mám hotovo.Jen mě překvapilo že jak je nabídka superkrmiva že tam neni možnost si vybrat jaký balíček.Dokonce ani není ten který se dá koupit a sousedi dostanou 10 SK

Sopti díky.

raddre a modro.ocko22 tohle ocenili.
  11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

12. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

13. satelit

satelit Hvězda fóra

8) A je to. 8)

Hodnocení: 8)8)8)8)8) (5/5 - rychlé zpestření)​

14. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Tiež hotovo, s hodnotením od satelitky plne súhlasím :)

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Rychlé ano, ale ta husí neonka je bez aktivace divná ,-))) ještě, že to plné korýtko "svítí."

16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tak konečně jsem doma. A já si pořád lámal hlavu, proč mi zbylo 16 dalekohledů z 240 chovů,
    když jsem je počítal.
    To je těch 30 %, ale z čeho, čert ví.
    :D
    Od jedné tuze moc hodné sousedky jsem 10 ks SK dostal.
    Tímto jí uctivě děkuji.
    :)

17. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Neonky jsou doma :) šlo to rychle. Tyhle akce mám fakt ráda. :)

18. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Taky hotovo, šlo to jak po másle, drobný přebytek dalekohledů v počtu 7ks. Taky mne zarazilo jak málo navíc jich napadalo z připraveného tulidomku :D. Přeskoky nestály za řeč, dvě mexické vrány ze 66 chovů základních, u hus ani nevím... . Deluxe už dáááávno nezkouším. Nacpal jsem do toho nižší šlechtěnce a nechal přiměřenou zásobu základního ptactva, bo hodlám využít co nejvíc zkráceného času výroben. Ono to ve stodole poněkud rychle ubývá, když ty výrobny jedou tak krásně svižně :music:
    Díky Apachie1 za úvodní rychlý součet, čeho kolik bude třeba, moooc se hodil :)

19. raddre

raddre Baron fóra

byla to paráda a i bez marmelády a přípravy to bylo rychlé šlechtění, z 202 chovů mám zůstatek 10 dalekohledů,

20. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já mám zase ten stejný problém, jak je šlechtící akce, tak mi nejdou sklízet šlechtěnci z tulidomku, vždy sklidím maximálně 3 nebo 4 kusy, pak se to sekne a musím celý počítač vypnout, neb mi nefunguje na to ani F5, už jsem to tady někdy psala, a je zajímavé,že když není BB, tak to sklidím vše naráz.

modro.ocko22 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.