Neonové výběhy IX (6.6. - 12.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Mám také hotovo, z bedýnek - 3 x slon a 1x bobr a z druhých po jednom osel, kůň, krůta a motýl. Jára

2. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

Tato akce mě vyšla na draho :) Kvůli SK jehož jsem měla nedostatek jsem musela plnit spoustu úkolů v družstvu typu zvěřinec, výrobna....takže se mi nevyhnuli vysoké dodávky šlechtěnců, plodů, zvířat...ale co bych pro neonky neudělala :) už chybí jen sloniska a bude hotovo :) alespoň byl adrenalin, jestli se mi podaří z úkolů vysosnout tolik SK, rama obchod vybílený, kola protočený :D

3. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Tohle je super akce,věřím,že to dám,ale musím počkat až začne BB a akce na SK .Zatím z truhly vypadnul kurník a králík,nic moc,ale určitě můžu pak při O&D někoho podarovat.Z odměn mám slona a ještě je tam min. včela,kterou vůbec nemám ( se na ni těším).Horší to bude s dodávkou bobrů,bo jich mám málo,ale snad to bude stačit,záleží jak budou padat šlechtěnci.
    Těm co maj splněno gratulka a ostatním hodně štěstí na lepší chlívky ;)

Naposledy upraveno: 7/6/19
  4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jesterka74 - já bych zrovna kurník a králíčárnu nezatracovala ;) Tyto 2 zvířata potřebuješ do krmení pro anakondy, takže mít 4 ks za 1 krmivo je docela fajn 8)

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

A doplním, že se skvěle prodávají - náklady na odchov minimální (a to vč.času) a výnos vysoký. Trvale jde o jedny z nejziskovějších položek ;)

6. maurehata

maurehata Osvícený autor

Splnila jsem vcera za hodinku, super akce. Z bedynek vypadli dalsi 3 neon bobři a 1 zabi rybníček, zbytek si nepamatuju. Ale tohle mne vazne potesilo.

7. burds

burds Titán fóra

No ještěrko já bych kurník brala mám jen jeden.Vyměním za neon.včely.Máš-li zájem ozvi se.Jinak akce byla super a ani moc SK to nechtělo.

8. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

sopti to máš pravdu,apropo jdou vůbec neonky vkládat do zvěřince pls ?Nechce mě vypadnout žádná vrtačka,tak si budu muset počkat na rozšíření.Zatím mě do zvířetníku nejdou žádný upgrady,jestli dělám něco špatně,nebo musí být upgradovaný na max ?

Edit : Natali1465 Děkuju,tak to je úžasný,že to jde ,už vím jak ,díky moc xD

Naposledy upraveno: 7/6/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  9. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj jesterka74,

nejdříve musíš do zvířetníku dosadit základní chlívek a pak ho upgradovat třeba tím neonovým, podobně jako když stavíš chlívky na plochu. ;)

burds, Honzulka05 a jesterka74 tohle ocenili.
  10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Neonové myši, zapískaly z bedny a skočily do lišty ,-))

11. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Hahaha,já nic s pávama nemám společný,vůbec je ani nemám na ploše
    Pitrýsku já jsem teď při OaD dostal růž.pávy akorát jsem ho ještě nevylovil :music::music:

12. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Je to marný, je to marný, je to marný....xDxDxDxD

13. stěby

stěby Polobůh fóra

Asi mi prdne cévka podélně i napříč o_Oo_Oo_O. Buď je zase někde chyba, nebo si někdo spletl moji farmu. Tolik štěstí pro jednoho líného nebožáka?

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Apachie1 - taky zajímavá přestava - páva na udici xD:eek:

stěby - krásný ;)

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Aha... zase další akce, tak to snad nějak doženu:

[​IMG] pávy nesázím, ale úroda slonů byla letos uspokojivá, tak se to pokusím nějak obejít:)

16. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Akci jsem zdárně dokončila :inlove: Tahle akce se stává mojí oblíbenou,je skvěláááá

Z úkolů mám: slona,včelu,páva a bobra-pro mě novinky,takže radost velikááááááááááááááááááá :inlove:
    Z truhel : kurník,králík,krůtník,3 x páv ,pes a včela

Přeskoky se nekonaly,takže dál šlechtit nebudu,aspoň zbyde SK na další akci s neonkama ♥

17. stěby

stěby Polobůh fóra

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
    Tak to mi posol bulvu. Ono to ještě neskončilo?!! Chudák manželka, štěstí ve hře... :inlove::music:

Začíná mě to šlechtění nějak bavit, nebo co ;). Pávi, včely a bobři hotoví, sloni budou za chvilku.

18. vladca

vladca Stará škola

krása ... :)
    to mne v pávoch neskočí vyššie ako karnevalový :( ... ostatné boli v pohode

evainfo, radyn.m a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už nemám bobry a pořád jenom asi 500 000.:( Mám nebo nemám koupit toho potapěče za 50 mega?:eek:

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Záleží na tom, kolik ti zbyde prašulí, ale dej je, KR nasbíráš snadno ,-)))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.