Nebeské nudle ramen (28.11. - 4.12.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Po dlhej dobe skúsim.

3. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Tu máte chybu v texte:

Mlýnský produkt:
    Na začátku akce získá každý hráč 1x Obyčejná zmrzlina.

Myslené je zrejme 1x Obyčajné rezance, prípadne český názov

4. janar53

janar53 Perspektivní autor

Tato minihra mne dost baví, takže po "vydrancování" ;) farmy, poklidné vaření polévky. Přeji všem úspěch :inlove:

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

tronaldo55 - opraveno. Děkujeme za upozornění

Přeji hezký den

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tédy, po tomto nudlmaratónu jich budu mít plné zuby. Vyšlo mi na celou hru -25842 hůlek. Jen tedy nevím, jestli bych jedl polívku vyrobenou z bambusu...
    PS: koukám, že jsem zapomněl odečíst tu jednu, co dostaneme zdarma. Sorry. Opraveno.
    Polévce a pěstitelům zdar, zdar a nazdar

Naposledy upraveno: 27/11/24
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Odpočinu, vynechám :) moc rostlin, upg Mariachi nejsou a odměny, až na pikolky nic moc

8. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Ahoj,dávám pauzu.Potřebuju uklidit a začít péct pomalu.;););)

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja si dám pauzu,lebo si potrebujem dorobiť úlohu kde treba moc-moc pšenice dvojzrnky.Počas akcie by som tých 28.000 mohol napestovať;);).

10. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak to já se do akce pustím ;). Zrovna tato mě baví, tak hurá do toho ;). Řádek do stonku nesmí chybět do sbírky a jeho odměna se mi líbí :)
    Takže všem, kdo se do akce pustíte, přeji ať se vám daří a hra baví ;)
    Hezkou středu všem a ahoj :)

11. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Nazdárek vespolek, taky nevynechám ;) Á vidím, že pažitka je cenná komodita, nu také si ji doma hýčkáme :D

Na levou stranu bude potřeba:
    Polní jídelní hůlka - 25.842 (Hlavní louka, Divoká louka)
    Sójová omáčka - 1.180 (Hlavní louka, Divoká louka)

a kdo se spokojí se stonkem, bude mu stačit:
    Polní jídelní hůlka - 20.148 (Hlavní louka, Divoká louka)

Sójová omáčka - 920 (Hlavní louka, Divoká louka)

Hodně štěstí všem ;)

Naposledy upraveno: 27/11/24
  12. kocieva

kocieva Osvícený autor

Pěkné středeční odpoledne. Přidávám se k těm, kteří si berou dovolenou, včera jsem dokončila "vepříky" a potřebuji zmáknout předvánoční úklid, jak na farmě (nahromadilo se mně "tajemno", pikolky, vysypat bedýnky), tak i doma (všudypřítomný prach, chlupy z kočinek, okna, záclony, závěsy, potahy, . . . ). Všem, kteří se do akce pustí, přeji chutnou polévku, se vším, co do ní patří.

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nahodím ramena a pustím se do nudlí ramen. Koumal jsem co to je za název akce, SK název napověděl. Tyhle dobroty já nejím ;)
    Akce jako každá jiná, nevynechám.

14. albína1927

albína1927 Aktivní autor

Dám si také pauzu , moc pěstování a nemám žádné superhnojivo a v bytě hodně práce ,mám 2 kočičky a morčátko , tak chlupy jsou i na lustru ,možná něco stihnu v noci .Špatně spím a tak relaxuji u PC. Přeji všem farmářům ať se jim daří :D:music:

15. rosnička007

rosnička007 Obyvatel fóra

Hezké odpoledne,jdu do toho,po zrujnované stodole trochu něco normálního.Díky za výpočty a přeji všem hodně úspěchů,kdo se do nudlí pustí! :p;):)

16. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Také děkuji za výpočty, do akce jdu hlava nehlava. Tuto mám ráda, každý bodík dobrý.

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Teda, tak jak rámen miluju, po této akci ho asi hodně dlouho nebudu vařit xD

18. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Do akce jdu. Obměna pečení pizzy, skládání dortíků apod. Zítra ve dvě (já zase se zpožděním) na značkách. Díky za výpočty. Jako vždy: řádek je cíl, ostatní příjemný bonus.

19. Elka52

Elka52 Zelenáč fóra

Co stihnu udělat to stihnu po zdravotnívšem strance jsem natom špatně tak uklizim pomalu pecu zhotového těsta všem přejí hezký den

20. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

Tak idem na to. Uvidíme aký bude perný víkend, ale pustím sa do toho akoby som mala sedieť doma a farmárčiť. Možno kolo šťastia prekvapí :) Všetkým prajem fajn hru.