Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Peto121
    Berou všechno EUR, USD, GBP, PLN, TRY, KRW, JPY, MXN, CZK, CHF, HUF xD

EDIT: to netuším

Naposledy upraveno: 22/1/25
  2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt áno,áno,sú všestranný a ústretový! Neodmietnu žiadny darček.Ktovie,či berú aj CNY a HKD? :music::D

3. hansicek

hansicek Magnát fóra

male matematické okienko:
    výrobne aj chlievy vieme skrátiť takto (veci dostupné všetkým):
    runa na strome - 10%
    remeslo zlatý slot-10+5=15%
    voda - 20%
    to je spolu skrátenie na 61% (0,9*0,85*0,8 ), takže ak chceme zberať výrobne 2x denne s konečnou dobou rastu cca11hod, potrebujeme na plochu nahodiť výrobne so základnou dlzkou 18hod. (raz denne zber po 23h potom je zaklad 37hod)
    stonky v nebi ponukaju dalsie percentá (ja som nasiel 5+5+10 na vsetky a 15 na kotlarne) ale tie nie sú dostupne prekazdeho a pre kazdý zber.
    Na plochy vieme umiestnit 40 vyrobni do tovarni +39+44vyrobni samostatných, spolu 123/88bez tovární, ak by bola uspesnost vypadavania pri takejto dlzke rastu iba 50% tak na jeden zber mame 50 padatok a denne 100ks. kompletka - za 6 dni
    Chlievy su na tom tak isto takze dalsich 6 dni, na pestovanie ostanu 2 dni
    takze zajtra po prvom zbere uvidim ci je sanca to stihnut. Nic kupovat nebudem, krmit so SK nebudem.
    Na divoske mám 28 bobrých píl,23 rybníkov - 48hod + 20biolepidlarni-44hod a na hlavnej mix 44 pstrosarni a jazdiarni 36hod

Naposledy upraveno: 22/1/25
  4. stěby

stěby Hvězda fóra

Mám 14 dnů volno, olé! *** se se stájemi a výrobnami mě nikdo nedonutí. Ale abych nekecal, dodávat rostliny a stromy mi nevadí, šlechtění taky ne. Takže něco určitě udělám. Ale doufám, že mi ten pohodově volný čas RT nezahnojí dalšími akcemi na Baha a Bubu :p.

5. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hezký večer :). Narovinu se přiznám, že je to pro můj mozeček dosti složitá akce :p. Jela jsem tu vánoční, co se moc nepovedla, potom tu deskovku, tu doma milujeme, zašlechtila jsem si a ještě bojuji na zvláštní ploše s zářícím mechem, stonek nechci, jen Picollku, abych z ní dostala nějakou dekorku, která mi radost neudělá. ale odměny v akci byly docela slušné, navíc mi to nedovolí použít zelený urychlovač, takže nějaké ty kapky ušetřím. ?Myslím, že na mě je to akcí opravdu moc a tak si dám od této pokoj. A nejenom proto, že jsem ji totálně na první dobrou nepochopila, ale mám za sebou o 2 noční navíc, než jsem měla mít, tak by to mohlo moje hladké závity trošku omluvit ;). Dobrou noc, kdo se dívá na fotbálek tak ať vyhraje ten komu fandíte. Mě bohužel tentokrát můj favorit zklamal, ale trenéra mají opravdu šikovného :inlove:.

6. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Však ono to nebude tak horké jak to teď vypadá. Na začátku skoro každé akce si říkám: jakpak tohle zvládnu? Stihnu vše včas? A nakonec mi čas ještě zbývá. Bála jsem se teď třeba rampouchů, že jestli jich budu mít dost, a i bez použití okamžité sklizně mi jich přebývá 1 700. Věřím, že nám RT v průběhu akce pomůže. Jak už tu někdo vzpomínal, jistě přijde šlechtění za 1 SK a rychlé výrobny. A padátka budou jistě vyskakovat v hojné míře jak bývá poslední dobou zvykem.

Každopádně já se do akce pustím, pokusím se jí udělat celou. Tedy tu část zadarmo, koše nekupuju nikdy, takže ani tentokrát. A když se mi nebude dařit vše splnit, dojdu aspoň co nejdál zvládnu. Farmu hraju abych si hrála, a tady je minihra, které mně na akcích baví nejvíc, takže už jen kvůli ní se zúčastním a dokonce se i těším. :)

7. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Tak to je snad první akce kterou vynechávám.To je pěkný dáreček k narozeninám.Všem,kdo se do toho pustí přeji hodně štěstí.

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zkusil jsem na testu obchod se zavazadly 44 ks a vypadlo toto

Screenshot_1.png

Není aktivováno nic na zvýšenou možnost vypadnutí.
    Ale je to tesťák, takže nemohu říci, jak to bude nakonec na živo ;)

9. hansicek

hansicek Magnát fóra

pezt konecne nieco pozitivne (okrem testu na kovid):p
    a ak by to tak bolo aj real, tak za 2 dni je hotovo:D

10. lacrima

lacrima Titán fóra

"Olé" - překlad z španělštiny zní : hurá, bravo -výraz vzrušení a obdivu ;)
    Tak to teda bude "vzrušení " pročetla jsem si tady všechny vaše příspěvky a
    s některými vašimi názory se plně ztotožňuji .
    Jako příklad si dovolím některé názory citovat :;)
    "Narovinu se přiznám, že je to pro můj mozeček dosti složitá akce"
    "No potěškoště, to jsou ale vypráskané narozeniny"
    "guláš s dodáváním... ještě, že je to na dva týdny"
    "No potěškoště to je tedy maglajz!"
    "Po přečtení docela guláš."
    "ví bůh jak mi půjde"

"To zase budou super narozky, přehazovat sem a tam, stáje, výrobny..."
    "ja tomu vôbec nerozumiem a to to pozerám už 3krát..."

Napsali jste to za mě , přesně tak , jak to cítím já . Prostě mi to moje stará hlava vůbec, ale vůbec nepobrala.
    No hold všechno nové musím nejprve vidět, prozkoumat, osahat ev. ochutnat.
    Prozatím je pro mě to "Olé" citoslovce , taky moc dobrůtek s názvem "Olé" , flamenco Olé - vášnivý tanec
    a také film " The Rolling Stones Olé Olé Olé! "
    Asi jsem blázen, :D ale směji se tady jak měsíček na hnoji nad svým , těžkopádným a nechápavým myšlením
    a v duchu si zpívám refrén známé "odrhovačky "
    Ananas z Caracasu :
    "Olé olé , kupte si zas, olé olé , můj ananas"[​IMG]

Takže přeji nádherné narozeniny milá Farmeramo ,
    všem farmářům a farmářkám hodně sil a kupu toho "pokakanýho štěstíčka"

a snad to nějak půjde. Prostě uvidím , až to uvidím .

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

pezt
    Tak to vypadá celkem zajímavě a s JC by to mohlo klapnout.Přinejhorším bych vyzkoušel ještě žebříky,ty jsou o něco delší!:)
    Nechtěl by RT ještě přehodnotit tu záležitost s největším košem?!? Zdá se mi to na narozeniny krapet trapný! Hlavně nálepka uvnitř koše!:cry:

12. rosnička007

rosnička007 Znalec fóra

Noooo,potěš koště!:sleepy: Je to masakr. hrotit to nebudu a uvidím,kam dojdu. Vždyť je to jen hra.... Velké díky dinoalesi opět za perfektně přehlednou tabulku s výpočty!!!Obdivuju! Hodně zdaru všem,kdo jdou do akce! ;):)

13. 14087

14087 Velvyslanec fóra

Přesně jak píše rosnička007, je to jen hra, já si teda kvůli tomu neurol pořizovat nebudu xD:p a naopak děkuji všem, kdo sem vkládá výpočty a veškeré rady :) a dle nich se řídím. Nejsem nejmoudřejší a po letech hraní vím, že spíš pomáhá povzbuzovat ne se tady hroutit ;) tak že.. všem farmářům/řkám přeji ať se Vám daří ;) :inlove:

14. rysak87

rysak87 Aktivní autor

Koukám jak jsou všichni z narozenin nadšený.Mohlo být hůř.Příště by třeba mohli vymyslet,že si za 3 stovky budeme moct vůbec akci zahrát:D:D:D

15. Meli8

Meli8 Rádoby autor

vás bych potřebovala jako poradce

16. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Pssst, to vůbec "nevyslovuj nahlas", velký bratr by tě mohl slyšet xD

rosnička007, rado se stalo ;) a to jsem se ještě ani nepřiznala, že jsem to dělala 2x, poprvé jsem si to těsně před uložením vlivem svítícího sluníčka na monitor omylem smázla.... to byl slovník, za který by se nemusel stydět ani dlaždič :oops: xD hned byl závěs zatažený :D

Naposledy upraveno: 23/1/25
  17. papulice

papulice Hrabě fóra

prostě to shrnu,my z vás ty peníze vyrazíme,ať chcete nebo ne...>:(

18. babina51

babina51 Hrabě fóra

Jak tak čtu,ty negativa moc to hrotit nebudu.Kam se dostanu tam budu.kaolín11 dal dost obsáhlý návod.Já nejdřív nasázím.Mám 5 Jacků a do zlatého dám +1 na 24hod.Na noc hodím pohopole.Tak to akční snad dlouho trvat nebude.Tak zatím vypadlo 88 rumba koule,61 žeton.

Naposledy upraveno: 23/1/25
  19. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

tak padlo 124 rumba koulí :D a 66 žetonov

20. alenal

alenal Obyvatel fóra

Nevím jestli má cenu začínat vypadlo 17 rumba koulí, 15 žetonů, 39 sombrero

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.