Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nálepka je také jenom v košíku?

2. strejdavenda

strejdavenda Zelenáč fóra

v narozeninovém koši L je
    380x divoká karta
    to je potřeba k čemu?

3. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

takže 3x dekorácia s násobkom 6000xlevel no dobre :D

moment. tie upgrady dekoriek v akcii (zadarmo) ich získame 4x ale až s nákupom koša za reálne peniaze získame ďalšie 2x upgradov čiže až keď splnime celu akciu a ešte aj kupime kôš za reálne peniaze až vtedy budeme mať finálne vylepšenie?

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj strejdavenda

Opraveno, děkujeme ?

Ahoj kaolín11

Ano bohužel

5. evinana

evinana Komisař fóra

pezt děkuji

No toho jsem si ani nevšimla že řádek, upgrade a nálepka jsou jen v koši, tomu říkám vynucený dárek k narozeninám tedaxD ajta krajta...to je teda novinek v této akci. Se picnu asi a to jsem ještě ani nezkusila minihruxD ví bůh jak mi půjde

6. pezt

tronaldo55

Ano je to tak

7. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

evinana, to je zřejmě dárek od nás pro BP xD

Tak jsem to tak trochu sesumírovala v prvním mém příspěvku zde

8. barca279

barca279 Znalec fóra

nemam rada take prekombinovane hry kde musim za pochodu menit strategiu lebo na zaciatku nechapem skoro nic,ale skusim nieco uvidime

9. pezt

Ahoj dinoalesi

jen malé doplnění žeton padá ze všeho ;)

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Opět v tom mám guláš. Tak uvidím co udělám. Zatím nevím nic:music:

11. polacka

polacka Baron fóra

Tak tentokrát si dám ólé klídek. :(

12. pezt

Tak já mám nachystáno

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

13. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

14. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

mame to prakticke podobne akurát ja som dal všade angorakov lebo tých dielní mam 130ks

15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak asi beze mě, v práci se nedostanu.

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

17. evinana

evinana Komisař fóra

dinoalesi ano, ano, tak jsem to myslela xDvynucený dárek

tak výrobny všude a zítra uvidím. Chlévy mi nevadí, dám postřikovače, rostliny ty půjdou s SH, SK na chov by také bylo, ale ty výrobny:cry: ufuf

18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ako pardon,o čom to tu všetci píšu?Čím viac čítam,tým som z toho väčší jeleň!Tak toto je tá slávna oslava narodenín? To časovo nedám, takže radšej ani nezačnem.Škoda dekorácií,ak sú také skvelé :p, ale musím si vystačiť s bohatými 8) odmenami v kalendári.

19. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Tak jsem se rozhodla, že na okamžitý sběr stájí asi dlabu a raději obětuju cca 1.000 SK (na stáje a výrobny), to mě nezabije, sice to bude trvat dýl, ale nic hrozného, záleží jestli to bude padat z každého chlívku, to by pak bylo hřích použít SK třeba na kurníkxD.... ale tak jednoduché to asi nebude :music:

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Peto121: Pokud zasadíš nejdelší plodinu, budeš mít zítra žetony, ostatní doladíš za pochodu podle času, někam se dohrabeš;). Nechápu, proč musejí být narozeniny každý rok překombinované, asi proto, abychom využili vše co nám lišta nabízí :D.
    Výrobny jsem na plochu nedal několik let. Bonusy jakbysmet, leží bez ladu a skladu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.