Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evinana

evinana Baron fóra

dinoalesi ano, napínavé to je, ale už to vypadá optimisticky. Začínám věřit ;) jsou ještě 4 dny. Díky za tabulku

2. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

Hotovo, nikam jsem nepospíchala, času bylo dost. Do akce tohoto typu jsem se pustila poprvé a naposled. Odměny, které člověk musí nakoupit bohužel rozhořčily dost hráčů, kteří akci úplně vynechali, a možná tak na žádný globální násobič ani nedosáhnem. Špatné načasování to představit zrovna při této akci. Ale jsou tací, kteří jim to koupí, a zatím to vypadá, že oni budou ti jediní, co z akce budou něco mít.
    Ale chválím minihru, ta mě bavila, připomínala mi diamanty, které jsem kdysi hrávala na pc. Kdyby ji chtěli zlevnit třeba tak na 10 florenů, dám si ty hry klidně znovu, mincí mám na to dost :D

3. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

dinoalesi, evinana
    děvčata, mě nějak ten optimismus opouští... nejdříve jsem byla optimista a jinou možnost jsem si nepřipouštěla...
    tam se bodíky přičítají jen za dodávky a nikoliv za minihry, je to tak, že? takže napěstováno už by měla mít valná většina.. uvidíme, naděje umírá poslední ;)

4. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

kuchynak, není to tak, za každou odehranou minihru se přičte 500 bodů. Proto je taky hraju na vedlejších farmách, každý bod dobrý ;)

Citace z FAQ:

5. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

dinoalesi
    děkuji za info, tak to jsem nějak přehlédla. Nicméně nápodobně, vnukovi se skládačka líbí a hrát máme taky kde, tak se zítra ještě posnažíme;)

6. MajkaH123

MajkaH123 Aktivní autor

Ahoj,tak me konecne dopadaly sombrera a tim padem mam hotovo.Myslela jsem,ze to nedam a nakonec to nebylo nic sloziteho.Minihru bych si klidne zopakovala ale nechce se mi utracet floreny.Ti co jeste nemaji hotovo,nevzdavejte to,jeste je spoustu casu.

7. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Hotovo, tak jsem se konečně dočkala. ;)
    Lidičky, neházejte flintu do žita. Času je ještě dost. Nebojte, to dáte ;)
    Přeji pěkný večer a krásnou neděli. :)

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja tiež hrám mini hry na vedľajších farmách aby to odsýpalo.Ešte keby tie žetóny padali lepšie,ale času je ešte dosť.Tak uvidíme či to klápne;);).

9. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

To je super, že je nás víc, co hrajeme minihry i jinde....
    Tak se nám to zase víc zelená :)

Tak ať se nám daří a dotáhnem to do cíle ;)

Naposledy upraveno: 2/2/25
  10. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

tak dnes konečne dopadali klobúky a ostávajú už len maracas. Dala som na obe plochy čo najkratšie výrobne, podľa rád vo fóre, tak snáď to dopadá. Minihra OK, ale pre nás čo nemáme JC a nechceme kupovať koše je to otrava.

11. papulice

papulice Hrabě fóra

Ahoj tak i já jsem včera dokončila akci, ale kupovat za 60 fl.nebudu přeji hezkou neděli

12. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Zdravím, hraji na třech farmách. Přispěl jsem tedy 360 minihrami. Na to, že ty zdržovačky nesnáším, jsem byl trpělivý ažaž. Floreny používám na rozvíjení farmy - zvěřince, arboreta a případně dokoupit závěsy na nějakou dekorku. A jen občas mi přijde výhodná nějaká ta větev na stonek. Takže tato minihra je nedostane. Žetonů mám zatím 506, dnes mám na hlavní rybíz - dodával jsem do úkolu a trochu ho zdecimoval a na divošce seno - to mi stále mizí , jak sníh v květnu...Držím palce všem, kdo ještě honí klóbrcy a koule - škoda, že je nelze přeposlat. Mám jich dost na skladě...

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

60 florenů za opakování hry, která ne všechny baví, je vážně přeháňka.
    Možná bych ji opakoval tak za 6 fl. Další farmy nemám, víc bodů do globálu
    nedodám.
    :(

14. stibovam

stibovam Vycházející hvězda fóra

Ahoj,všechny úkoly splněné,několikrát jsem i resetovala mini hru za 60florenů a stále mám u všeho násobič na čísle 2.Jak dál?

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

stibovam - teď je potřeba počkat zda se podaří dostat globální úkoly na 100%. A že je to napínavé to tedy je.

Přeji hezký den

16. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Hezký den ,
    prosím pěkně , počítají se odehrané minihry do globálu , pokud není splněn úkol pro jednotlivce nebo je splněn pouze 1 část ze 4.
    Jak to je prosím s tím globálem?Počítá se každá minihra?

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Danielaa25 - za každou odehranou minihru získáme do globálního úkolu 500 bodů, takže každá minihra se počítá. Za dodání do osobního úkolu se také přičítají body do globálu.

Přeji hezký den

18. babina51

babina51 Hrabě fóra

No nevím,nevím.Jednička vypadá nadějně,ale ty zbylé.:cry::oops::eek:>:(>:(>:(>:(

19. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

Tak hotovo, idem dať farmu do pôvodného stavu. Priznám sa že včera som krmila SK, aby to čím skôr napadalo, nech už mám pokoj. Podarilo sa, som zvedavá na globálny výsledok, ale teda prispievať florénmi nemienim. A aj toho čo sme mali dodať bolo dosť, ešteže to zachránili ryby, ktoré padajú z debien a perie papagája ktoré padá zo stromov. Pri šľachtencoch vždy kúpim do zásoby svadobnú kačku za 20 mega, nech mám čo dodávať. No, vypečená akcia. Snáď nám to RT vráti na Kráľovnej.

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hotovo. Někdy v pracprocesu, netuším, jestli ráno nebo dopoledne, byl klasický ústavní blázinec. To jako doma nedostanou najíst, že všichni, promiňte ten výraz, žerou jak nezavření v práci? xD
    Minihry jsem resetovala všechny, na přidružené výroby není čas, kdyby byl, to by bylo bodíků do globálu :)
    Doufám, že se všem podaří splnit osobní úkoly :inlove: a pak už jen všichni budeme čekat na zbytek světa :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.