Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Vandičko - děkuji. Vida, jaká já byla pilná (že ho vlastním) - mám ale dojem, že jsem ten řádek využila snad poprvé;)

3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Minihra je pěkně otravná:(

4. lacrima

lacrima Ikona fóra

Tak moji milí , [​IMG]
    já už si tady prozpěvuji píseň od skupiny Greenhorns "Kabaléro" :music:
    Znáte ji ? Ne? Tak tady vložím alespoň refrén :
    "Já jsem malý kabaléro
    ženu si to od Rio de Janero.
    Dostal jsem facku , z nosu mám placku ,
    na cimpr campr sombréro."
    Uf , tak na cimpr campr sombéro nemám, to jsem spíše na cimpr campr z této akce já ,:p
    ale konečně jsem vhodila poslední kusy "klóbrců" do úkolu a tím pádem mám
    komplet všechno hotovo!

Gratuluji všem rychlíkům , jste mega šikovní a pilní [​IMG]
    Ostatním , kteří ještě bojují o cíl , držím palečky a přeji hodně štěstí. To dáte času je ještě "haba kuk" !

5. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Nazdárek, že by se to zlomilo?....

6. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

dinoalesi
    já myslím, že se nic nezlomilo, jen postupně se akce plní. Když to vezmu podle TOPky, taky tam byli nejdříve ti, co to mají hotové lusknutím prstu, pak následovali snaživci, pak.... atd atd. já myslím, že do konce je ještě víc jak polovina a podle sebe soudím i "tebe" a já to taky ještě nemám hotové. Takže optimismus a uvidíme, co ti tabulka spočítá za týden.
    Jinak držím palečky všem a můj 8 letý vnuk je z miniher nadšený ;) a já taky, protože nemusím sedět a klikat prasátka a srdíčka...

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kuchynak, tož to já klikám ráda. Zrovna přemýšlím nad tím, že si sjedu znova minihry i u stájí, páč jsem se dnes v práci nedostala do mobilní aplikace, tudíž mám skluz. Propočítám si zisk a to arboretum si pravděpodobně pořídím opravdu o hodně později. A ještě musím napěstovat akční plevel :)

8. ZUZKAMAT

ZUZKAMAT Rádoby autor

Jestli se to nemá ještě 4x resetovat. Pravou stranu mám doplněnou, resetovanou a přesto nemám splněno.

9. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ZUZKAMAT,

resetovať nemusíš, stačí ak odohráš 30 minihier a splníš úlohy pre jedného hráča u všetkých 4 zvieratiek, lišta ukazuje postup všetkých hráčov, odmeny dostaneme až na konci akcie

takto vyzerá splnená úloha pre jednotlivca
    upload_2025-1-29_1-42-19.png

10. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

Tak z 9 červených slepic jeden klobouk. Nic moc.

Dala jsem na plochu podivuhodné výběhy, mám jich hodně neotevřených a padá mi to z nich lépe.

11. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Lída7373 - protože červené kurníky jsou 1:45 hodiny zrání, kdežto tajemno je 5 hodin. Rozdíl v padání tam být musí. Já používala neonové kurníky, ty mají zrání 3 hodiny, a při použití 5 JC mi ze 44 stájí vypadlo okolo patnácti sombrér (přesná čísla nevím, protože neon kurníků mám jen 5, tak jsem je stěhovala, ale pokaždé mi z těch pěti vypadlo 1-3 klobouků).
    Když dávám stáje s dobou zrání 10 - 15 hodin, padá to z každé.
    -------------------

Jinak já taky ještě plním, v posledním úkolu mi chybí 6 her. Minihra mne baví, ale padátka nebyla, tak jsem postupovala pomalu. A z ostatních věcí mám nachystáno jen u rumbakoulí, které jsem nasbírala díky rychlým výrobnám, jinak chybí ještě 150 sombrér, 2 000 akční a celé šlechtění, kde stále pevně věřím, že o víkendu dají chov za 1 SK. Šlechtění je potřeba dost a mně se nechce plácat SK zbytečně. Jestli se mýlím, pošlechtím i bez slevy. Ale to až těsně před koncem, do té doby budu doufat.

12. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Dnes jsem dodal poslední ozdoby hlavy a jedu si zelí. po sklizni se vrhnu na seno.
    Všem, kdož ještě nejsou za vodou, držím pěsti, by vše stihli.:)
    Gratulka všem, kdož mají už nožky na stole a mají v ruce Havaj a na stole Plzeň.;)

13. Vinci7474

Vinci7474 Zelenáč fóra

Tak farmári makáme, ja to už mám všetko spravené, zmákol som to aj bez košov.:music:

14. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Akční kvítí dodáno. Mám 3/4 akce splněno. Chybí jen sombréra. Stáje mám už na obou plochách. Snad budou přibývat rychleji.

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hotovo komplet

16. karbar

karbar Baron fóra

Tak jo, hotovo komplet.
    I když ze začátku,
    když jsem jela první minihru mi to sebralo 60 FL bez jakého - koliv upozornění.
    Byla jsem naštvaná a nevěděla jestli pokračovat.
    Minihry jsem radši odehrála dříve než nasbírám na další restart hry.
    Už fakt potom jsem hlídala ( mám 122 FL), jaj to by štvalo.
    No a teď jen tedy počkat jak to dopadne.

Jen malá otázečka, když máme vedlejší farmu a nedodáme vše do těch úkolů, jak se to projeví na konci?
    Mohu dodat to co mám a posune to ty ostatní?

17. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj karbar,
    každá dodávka a každá minihra je posun čím více farem dodá tím bude společný cíl blíže. Kapka ke kapce a rybník se naplní :)

18. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Hlasim,ze uz aj ja mam hotovo ;) minihra sa mi pacila a tak som si dala repete u bosorky :p:music: Ta si este nemoze vylozit nohy, chybaju jej 600 sombrera a 5000 pinatu, dnes este ma vsade dielne ale zajtra uz sa vrati k akcii, ved casu je dost ;)xD

19. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Tak mi zbývá 2500 akční, snad to dám zítra... Ostatní úkoly splněny, minihra nakonec nebyla nejhorší.
    Jinak jsem úplně zapomněla, že mám dát stáje myší a strčila jsem na divošku berňáky. Já si snad budu lepit na NTB papírky...
    Gratulka všem, kdo si už lebedí na Olympu a z toho vršku čučí na nás, co se ještě pinožíme v potu tváře na svých farmičkách;)

20. findy22

findy22 Vážený autor

Tak už mám akci taky komplet. Včera to padalo jako o závod a dneska taky. Ráno jsem dodala poslední sombréra a ještě bych mohla padátka rozdávat. I na liště se pohnula procenta a to docela značně, takže už to nevidím s globálním úkolem tak černě. Tak snad se to nezastaví před koncem. :)
    Jinak mi farmu navštívil šotek neplecha,protože mi zčervenali skoro všichni hrající sousedi.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.