Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj tulen1966,
    minihru "pozastavíš", a můžeš se věnovat jiné anebo za 1 žeton dokoupiš 10 tahů. Prostě ve finále musíš tu hru dokončit :)

2. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

no to právě nejde

babina51 tohle ocenil(a).
  3. stěby

stěby Polobůh fóra

Koukám, že hra "Jak uspokojit ploutvonožce" :music: zaměstnala už dva různé modíky a pořád nic ;):p.

By mě zajímalo, jestli si to v RT někdo před akcí blbě namodeloval a vyhodnotil, nebo pořád doufají ve vlnu resetů za floreny a obřího hráčského vzepětí na konci akce. Jinak to bude jedno velké krásné navoněné narozeninové fiasko :cry:-.-. A vytuněné globálnlm násobičem xD.

4. babina51

babina51 Hrabě fóra

Tak nám pokrátili vypadávání sombrér.Ještě včera co stáj to padátko.Nasadilajsem 8hod.-95 stájí=95 sombrér.Před hod. jsem sklízela to samé a vypadlo jen 69.No nic nasadím o jedno pole navíc.U výroben potřebuji ještě 125 rumba koulí.A mini hry ještě mi chybí odehrát 3 u č. 4 a mám hotovo.Po počátečním zklamání cože si to na nás zase vymysleli tak si RT řekla oni to nezvládnou,a ejhle hromada FA už dokončila a to je ještě fůra času.Tak nám co jsme před finišem to chtějí trochu znepříjemnit,ale přepočítali se my ostatní to dohrajeme do konce.Tak hurá pojďme na to!!!!!!!!

5. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj tulen1966,
    pokud nemáš další žetony budeš muset počkat až je budeš mít

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tulen1966 - Zdravím
    Klikneš na "Odejít" a vlezeš u jiného úkolu do minihry. Pokud se pokoušíš hrát další minihru v tom samém úkolu, tak to opravdu nejde, bo ti tam zase naskočí ta samá minihra (ze které chceš odejít). Takže musíš jít hrát někam vedle. Nicméně v tom postrádám smysl, jelikož tam na tebe ta rozehraná minihra stejně počká. Doporučuju přikoupit 10 tahů za žeton. Ono to není naposled, co budeš muset prodlužovat (vlastní zkušenost). Prostě je to tak nastavené.
    Hezký večer

7. karbar

karbar Baron fóra

7x Obchod se zavadly oranžový.
    Sklizeno s 19 ks JC - 7 ks padátek rumba koulí.
    To samé sklizeno bez JC - 4 ks padátek rumba koulí.

babina51, -Jara05- a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  8. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Asi jim chyběl náš Farmsčot xD
    No zatím to vypadá na jeden násobič, ale taky se trochu obávám toho fiaska :sleepy: Myslím, že i hodně hráčů odradili tím nastavením akce a tak se jí vůbec ani nezúčastnili.

9. ašada01

ašada01 Titán fóra

Já bych to neviděla tak černě, to plnění není lineární. Do procent se zaznamenává až hotový úkol a spousta hráčů má rozpracováno. Ty procenta, co vidíme, jsou ti, co nasadili urychlovadla a mají hotovo. Jak budou postupně ostatní hráči dokončovat, nárust se zrychlí. Vždyť hrajem teprve čtvrtý den.

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Sombrérov mi chýba 250 ks a rumba gulí 175 ks.Nemám ani tušenie či mi toľko do konca akcie napadá a dokedy ma to bude baviť naháňať tie padátka;);).

11. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Ahoj, no ploutvonožcův hlavní problém byl pochopit, že nesbírá jen prasátka :) :) Když mi to došlo, snad už to půjde :)

12. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

možno že toto je spôsob akym si RT chce zistiť koľko hráčov tu hru reálne hrá, resp. koľko učtov je aktívnych lebo sice pri prihlasení sa do hry nam ukazuje počet zaregistrovaných ale to su iba existujuce učty.

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  13. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Report: hlásím, že minihry odehrány, byť jsem dost krátkozraká. Chov dokončen 100%. Koulí chybí 260, klóbrců 195 a kytek mám 6781. No nepadají bonusy, Jacka nedám - šetřím jak mohu. Však bonus padne a když ne? Času dost, vypěstuji. Jen mi ty stáje a výrobny zbaští všechno krmivo... Melu, melu a furt und furt melu...
    Tuleňku - nejsi sám. Také jsem sbírala něco jiného, než bylo třeba. Až když tu kdosi vyložil obrázek, tak mi docvaklo v čem blbnu.

14. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Dík, eleanorelik1, cítila jsem se fakt blbě, jak jsem blbá :) tak to jsi mi udělala radost, že jsi s tím také měla problém. No nicméně abych nebyla off , plním , jak se dá, pěstuji a pěstuji.

15. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Spíš to vidím na to fiasko, ale necháme se překvapit. Kdysi jedna taková globální dopadla hodně blbě.
    Jinak své osobní úkoly mám komplet hotové + jsem 5x resetovala minihru, z toho 3x na papírové kytky,
    a 8x jsem si koupila koš se žetony. Tím mé nadšení a zapojení do téhle akce končí.
    Jinak akce hezká, a minihry super. Můžeme někdy zopáknout, budu ráda :)
    Mějte se :)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zrovna sem koukal do historie,pročítal staré diskuze a například v roce 2020 to vyšlo(akce: Sladký Valentýn)! Je ale pravda,že kdysi velmi dávno jsme dostali krapet ořezanej stonek,tak to asi moc nedopadlo.Diskuzi jsem nedohledal.
    K současné akci:nějak blbě sem spočítal sombréra a tak mi jich ještě 65 chybí.Dám na noc něco delšího a snad už to dopadá.:)

17. hansicek

hansicek Velmistr fóra

o siestej vecer bolo komplet hotove, vyrobne raz omylom otocene za fl, vyrobne a chlievy(husi) urychlene iba remeslami, SK setrim na dokoncenie uloh so svetluskami vilami

18. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Tak budu doufat, že se pletu, když to nevidím tak růžově, ale čekala jsem třeba u chovu větší číslo po dnešním BB, šlechtění je hotové za pár minut, tam není co řešit a že by 76% hráčů čekalo na slevy za 1 SK?.... no uvidíme

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Doufám,že to tam RT nějak namrská.To by asi bylo řevu skrz největší košík.To už asi není sranda,vypláznout 280 ká a nemít nejlepší dekorace! Celé pojetí akce,zdá se mi krapet nedořešené! Už jen ten trapas s nálepkou.Nepamatuji se,krom sezóny,že by nálepka byla placená!o_O
    No uvidíme!8)

Naposledy upraveno: 26/1/25
  20. lenak67

lenak67 Vycházející hvězda fóra

tak a hotovo, dílny poslední. mám dotaz když se vám povedlo resetovat hru byly to jen hry nebo i úkoly. jinak všem pěknou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.