Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dodělal jsem Rumbakoule a vrhnul sem se na chlívky.Nasadil sem červený slepice se 33 JC a padá to zhruba na 50%.Na druhou plochu sem nasadil něco delšího.Losy C++,želvy nádherné,berušky a dva chlévy červených husí!https://i.postimg.cc/W4STjQ77/Bez-n-zvu.png
    Zatím sem nešlechtil,času je dost,tak stále čekám na BB,případně na slevovou akci.To jsou teda vypečený narozeniny!:cry:
    Zdalipak si někdo vzpomněl,jak jsme kdysi házeli do společnýho sudu a nakonec se ukázalo,že sud je bezedný.Ne a ne jej naplnit!
    Já jen aby se to zase nezvrtlo jako kdysi!:wuerg:

2. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123,
    nie je rozumieť, skús ešte raz, radi vysvetlíme

3. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Vanda měl jsem 44 výroben na jedné ploše na 36 hod,vypadlo 20 rumb

Bylo mě psáno že mám dát na kratší dobu a ptám se co sýrárna nebo zavazadlo to bude padat více

4. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

dinoalesi, súcítim s tebou, pevne verím, že si aspoň ako bolestné dostala odmeny za minihry ešte raz a nielen prispela do spoločného banku...

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hraji minihry, nevím proč, kupuji další tahy, nevím za co a je mi fajn:music:

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - další tahy kupuješ za narozeninový žeton ;)

edit: žetony.png

Naposledy upraveno: 24/1/25
  7. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Včera jsem zkusmo hodil na plochu červené králíky a s dvěma citrony sklízel = 44 ks z plochy. Ráno jsem přehodil zvěřince a dal berňáky - vypadlo všechno i bez JC. Na noc jsem měl výrobny u satelitů - vypadlo vše. Musím tam na noc dát i panelák. Nakonec jsem se k akci tedy přemluvil, ale ta minihra mi tedy nebaví...

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak si zvířátka užila svých pár hodin slávy a už zase můžou nejméně na půl roku jít do lišty, nebo do příští zvířecí akci..:).

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

9. lacrima

lacrima Titán fóra

Tak si to tady zpětně všechno pročítám a nedá mi to, aby jsem nepřispěla svoji "troškou do mlýna";)
    Všimla jsem si , že mnoho z vás píše tady o tom , že jim nejde minihra, že se jim nedaří posunutí , že tomu nerozumí .
    Musím napsat, že já mám všechny minihry zdolány a dokonce už jsem i dvě resetovala za 60Fl.

První den jsem "skřípala zuby " a rvala si vlasy, že mi to nejde, že to nejde přesunout ...atd,
    stejně , jak tady píšete vy .
    No a jak to celé u mě dopadlo ?
    Plná vzteku , že mi to nejde , jsem se u jedné minihry zastavila a tupě jsem zírala na monitor .
    Prostě , jak se říká, čuměla jsem jako puk aneb jako tele na nová vrata .
    A ejhle , najednou jeden symbol začal blikat a druhý vedle něj také ... a šup , přesunuto .
    Stačí chvíli počkat, hra pochopí , že chcete nápovědu a symboly na vás bliknou.
    Minihry jsem zvládla s touto nápovědou a nyní , ty restartované , hraju i bez nápovědy a dokonce
    se skoro zavřenýma očima ... to když v noci u toho usínám.
    Když minihra , tak v mikrospánku , ne ? :D

Třeba to o této nápovědě všichni víte , ale mě zarazilo, že ještě nikdo o tom tady nenapsal.
    Tak snad to někomu pomůže jako mi.

Držím vám pěsti a při hraní hodně štěstí .
    P.S. Těmi zuby jsem neskřípala :p ono to se zubní náhradou totiž nejde:D

10. karbar

karbar Baron fóra

Dáno na plochu 13ks solární elektrárny v základu - 19 JC a vypadlo 13 pajdátek.
    Takže to u této akce spíše vypadá na nejkratší výrobny bez základu. Také jsem zkusila dát oranž. a pajdátka také vypadla.
    Jinak na akce většinou potřebujeme spíše stromy s nejdelší dobou růstu.
    První pro mne bylo dát výrobny s nejdelší výrobou, ouha vypadlo pajdátek dost málo.

11. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Reset minihry za floreny je nově potřeba potvrdit ve vyskakovacím okně. Nemělo by se tedy již stát, že tuto možnost někdo využije omylem. Úprava je zatím ve webgl, samostatný klient bude následovat. ;)

12. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

dal jsem to nejdelší co mám a výsledek zatím takto

upload_2025-1-24_19-28-11.png

prvni sklizeň výroben včera večer. potom na hlavní pěstování akční ... v noci dány zpět výrobny... a teď jedu opět akční plodinu.... času je dost ... pohoda klídek, žádnej stres :) Nestresuj se, nerozčiluj se .. je to jen hra :)

a z tohoto
    upload_2025-1-24_19-34-26.png

vypadalo 14 ks koulí :)

13. kaolín11

Zatím:[​IMG]
    Jinak musím říct,že největší utrpení na celé akci,je plnit velkokapacitňáky!:p Opravdu by nešlo naplnit na dva kliky celej panelák?!?Jedním klikem obyčejná zvěřina,druhým klikem vylepšení!Ani se kolikrát nedivím hráčům,že se jim to nechce na mýtině likvidovat a raději na akci kašlou!:cry:

14. .macca.

.macca. Dozorce fóra

To já teprve teď začnu pěstovat akční, výrobny mám hotové ty jsem chtěla mít co nejrychleji z krku, na divošce už jsou chlívky, na noc něco delší, přes den žl. husy tam sice není 100%, ale mám 22 JC, s 65 vypadlo 59 v tom jsou 3 zvěřince.

15. karbar

karbar Baron fóra

To je super,
    minihry ještě nemám odehrané.
    První jsem přetáhla stylem, že jsem mněla FL, a až po delší době jsem zjistila , že jsem daleko.
    FL se stále načítají a já abych zase hlídala abych nejela akci znovu, když mi nevyskočilo žádné okénko ohledně FL!
    Ty si šetřím na jiné akce.

babina51, -Jara05- a dinoalesi tohle ocenili.
  16. evinana

evinana Komisař fóra

Všechny úkoly pro jednoho hráče splněny. U miniher jsem dala 1x za 60FL abych pomohla koulím a mohla dát farmu do normálu. Tak jsem alespoň malinko přispěla do sudu;) Teď už jen pozorovat procenta a tabulku od dinoalesi jak nám to roste.

17. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Uf, tak už jsem to dorazila taky a mám komplet hotovo.... namnožila jsem kuřat, že by mi i ve Vodňanech mohli závidět, ale SK ušetřeno :D
    Lisbet304, děkuji ti, jsi zlatá :) odměny, jsem dostala, takže dobrý, mohlo být hůř :D

Hotovsonům velká gratulka a všem co bojují, ať se daří, času je spoustu :)

Naposledy upraveno: 25/1/25
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

lacrima: Zdravím, já se hlásím, psal jsem odpoledne. Ne bliká, ale mrká :D, to víš, že to musí i jiní vidět. Ale nebaví mě to:p.
    Edit: Nebo taky nemusí, když je asi víc přihlášených, už to zase zlobí.

Naposledy upraveno: 24/1/25
  19. kaolín11

Bez té nápovědy bychom ten sud plnili tak do konce roku!xD
    Naštěstí tohle znám i z jiných her na mobilu!Ještěže to tam naprogramovali,jinak jsme do toho mohli čučet třeba do rána!:wuerg:

20. papulice

papulice Hrabě fóra

opravdu to není legrace že mohu pokračovat za 60 flor.?

babina51 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.