Národní týden humoru I - III (10.4. - 16.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nevím, jestli jsem kdy psal, že Piccolo bedny jsou nepotřebné, ale určitě
    vím, že ne všem z nich vypadávají ty nejužitečnější věci. Za celou dobu,
    co je dekorace Jackův dárek ve hře, mi vypadly ze stovek beden asi 3 Jackovy dárky
    a to po jednom, nikdy ne víc najednou.
    To asi uznáš, že to není žádná sláva. A je jedno, jestli dávám na plochu po 1 Piccolce
    nebo 40 najednou. Výsledek je, pokud jde o Jackův dárek, v podstatě stejný.
    A určitě v tom nejsem se svou farmou sám.
    Z toho pro mě vyplývá, že nemám důvod jásat, když v odměnách je Piccolo bedna,
    protože moje šance na Jackův dárek je mizerná.
    ;):(

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak ráno hotovo...
    Na druhou část jsem zapomněla, takže včera Jack... párkrát kolo na PL ( asi 90 lístků), 2 x 100%, asi 4 x + 1... z toho 2 x plodina...
    takže večer kytky hotové, kytek navíc 355... pajdat 38 a nejspíš to tak zůstane.
    Za hodinu jedu pro kluka, dělá druhé kolo přijímaček... jeho klid bych chtěla mít... "Je mi to jedno"... a v 8.29 si na pohodu nakráčí do třídy, kdy mají začít psát v 8:30 .... holt my matky kvůli budoucnosti dětí vyšilujeme a jim to je jedno....-.-:cry:

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

tronaldo55
    Až budeš hrát kapku dýl a plnit všechny akce,také budeš mít všeho nadbytek!
    Ještě v liště:[​IMG] [​IMG]
    Tak m i řekni,co by mně mohlo z beden překvapit?!? Jedině florenovník a pěstitel.Jinak vůbec nic! Klidně mohu dát na plochu další piccola,ale co potom s těmi postřikovači,jacky na ploše? Některé postřikovače tam mám už několik let!!! A ještě pár let tam budou!:cry: Tož tak !

K akci: na plochách nachystáno rákosí a netrpělivě čekám na 14 hodinu!8)

4. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

sme na tom s počtami približne rovnako kaolín :D takže nie je o čom :D navyše to hráme aj približne rovnako :D Moja pointa je skôr, že pokiaľ nemáš z každej dekorácie aspoň 100ks tak sa to "nepočíta" xDxD

teda aspoň takto sa ja snažím vnímať motiváciu hrať stále ďalej :) rovnako ako aj "môj" projekt mať aspoň 10 000ks od každého produktu. Viem, že mi to je na nič ale beztak :)

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nemám kukačky ani krávy takže stonek nebude-není první a asi ani poslední-;)

6. hroudov

hroudov Baron fóra

no poslední úkol nám teda RT dopřálo, pojedu pouze pro stonek, jestli se to dá stihnout v takových dodávkách :oops:

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - zkus pohlídat trh. Kukačky jsou krátký chlívky a krávy by se do pozítří taky dali zvládnout.

8. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

akurát som musel kupiť Dodo za približne 15 milionov krejcarov :D takže pohodička :D xD:cry:

9. 14087

14087 Dozorce fóra

Já mám zvířat hafo a vytočila jsem si bonusy na kole, tak se k řádku dostanu :) na zbytku mi nezáleží ;)
    Ať se všem podaří dojít do svého cíle
    EDIT: Mimochodem ,, keř PRRRD???" :D :D :D K popukání xD by mě zajímalo na čem frčí, ten kdo vymyslel tento název :D taky bych ten matroš vyzkoušela :D šťastnej člověk :D

Naposledy upraveno: 14/4/25
  10. Johanka56

Johanka56 Zelenáč fóra

kde prosím najdu Dodo, nebo kde ho koupit,díky

albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

12. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

A je to ;)

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

O něco později.........
    [​IMG] -.-

14. hroudov

hroudov Baron fóra

bačkora85 můžu se zeptat jak se to dá zvládnout?

15. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Hotovo :)

hroudov
    Nevím jak ostatní, ale já jela pouze SH+ZH+MJS+Voda+Hnůj k tomu Vánočka, Bílá nevinnost a 3 řádky na urychlení SH :music:
    Čas sklizně 18minut ;)

16. 14087

14087 Dozorce fóra

Řádek by byl a už jen pianko dopěstuju a doplním brejle s knírem, ty mi chybí :) ale to dopadá :) tak hodně štěstí všem co doplňují a gratulka hotovsonům ;)[​IMG]
    Samozřejmě aktivuju zítra ráno ;) :D

17. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj hroudov ...kutilka70 ti to popsala naprosto přesně ;)

18. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Šlo to rychleji, než jsem čekal...

Zbylý čas s bonusy využiji na pěstování potřebných stále chybějících běžných rostlin...;)
    A pak zase alou s políčky pryč, dekorace na scénu!:D

19. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Ahojte, tak i závěrečná část hotova, opět jsem pěstovala jen na hlavní louce, jinak by bylo dřív, ale nestojí mi to za ty body ;) Řádek na SH stačil jeden, ostatní dva musí být v pohotovosti k případné čtvrteční akci.

Gratulka všem, co už mají hotovo a bojovníkům ať se daří taky brzy splnit :)

20. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Už je to uděláno, už je to hotovo.
    Přeji pěkný večer a pěknou hru.
    Hotovsonům..... gratulejšn ;)