Nákupní horečka I - III (21.3. - 6.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

Budúci týždeň padá z chovnej ohrady. Som tu už dlho, ale čo to je? Našla som v dekoráciach sólo výbeh, mám ich 47 a netuším na čo to je. Je to tá chovná ohrada?

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05-, lacrima a Trilian55 tohle ocenili.
  3. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

No já tedy nevím - mě dávaly v parku jen BZ. Dokud byly dekorky za pár BZ, tak se to vyplatilo, umístit do těchto výběhů velké šlechtěnce... Jojo, kde jsou ty časy;)

4. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Na zítra připraveno. Z dílen Obchod s uzdami a z chlévů Gallowayský skot a Duryňská koza :)
    Uvidíme kolik z toho zítra vypadne peněženek :music:

5. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

ešte, že si napísala komentár. Kompletne som zabudol :D nič to. Všade dielne na agnorsku vlnu a 22xJC čaká v zálohe :)

-Jara05-, kutilka70 a lacrima tohle ocenili.
  6. lacrima

lacrima Titán fóra

Takové bleskovky miluji :inlove:
    [​IMG] Přišla jsem , sedla jsem k PC , klikla jsem , hotovo :music:a mám klid .

7. raddre

raddre Baron fóra

Zdravím, "nákupní horečka" ukončena, včera jsem naplnila tulidomek,protože jsem si hlavní louku osadila laskavcem, naštěstí na mýtině mám stabilně chlévy, takže jsem měla přes 300 tašek, doplnila jsem tulidomek, zůstala s minimem SH,ale už na to nemusím myslet.Všem hráčům přeji mimo krásný jarní den i úspěch ve hře

8. 4tolangalx

4tolangalx Zelenáč fóra

Nepadla mě žádná peněženka,jen v chovný ohradě pár včeliček????

9. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

4tolangalx - hrajeme stejnou hru? Včeličky z chovné ohrady nepadají. Peněženky padají ze chlévů a výroben.

upload_2025-4-4_11-9-52.png

Přeji hezký den

10. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

A je to ;)
    Hezký pátek :)

11. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Tak to by bylo vyřízeno a jede se dál :)

Ať se daří a krásný víkend všem ;)

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som minule domčúrik naplnil až na doraz za 1 SK.Penaženiek čo mi na ukončenie akcie chýbalo toľko som ešte zvieratiek vyšľachtil a tak mám hotovo aj ja:D:D.

13. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

z chlievov to padá pri 22xJC z každého kusu tak to som zbytočne dával na plochy dielne...