Mozky za babku (9.10. - 15.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tyto skládačky můj Mooozeeek dává. Jen je to pomalé, protože než napěstuju plodiny na mletí... a pohoda-pole na Bubu ploše nejsou k dispozici. Bohužel.
    Zatím jsem poskládala 28 verzí rakví.

2. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja už mám hotovo, ale keďže som to poriadne prepískla s akčnou tak idem ďalej ;):music:Ide to ako po masle tak prečo sa ešte nepohrať xD bosorka už má tiež stonek, no dnes som jej spustila rychlochov, desivka hotová a môže pokračovať v akcií xD
    Peknú nedeľu Vám prajem :inlove:

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, zkus začít kloboukama, pak lebky ....

PS: můžeš nakouknout k Němcům do diskuze k této akci - mají to tam podrobně ;)

4. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

Skali, moc děkuji za ochotu, stejně se nějak nedaří, německy neumím, ale zkusím to, ještě jednou děkuji

5. Skali

bodlinkaMici - německy nemusíš, mají to číslicemi ;)

6. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Tak čekám na padátka :(, ale času dost. Zasekla jsem se na 13., jinak mi to přijde celkem jednoduché i když 2x jsem si raději prodloužila čas.
    Gratuluji těm co mají hotovo a my ostatní to zvládneme později :inlove:

7. evinana

evinana Komisař fóra

Včera po stonek hotovo, dnes doděláno do 45 a vrátila jsem se ke třem kde jsem neuhlídala čas a tím pádem to bylo bez odměny. Tak dnes teda splněno a kytek je ještě dost. Podle padátek pojedu dál a kam dojdu tam dojdu. Krámek vykoupen celý a mince ještě zbyly a ty výměny beden jsem tam vůbec nedělala

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Včera som sa trocha posťažoval aké trajláky som odkryl z tajnášov ako odmeny.Včera večer som z mini hry z políčka 33 posadil Gobi a ráno som bol prekvapený keď som ju otvoril tak sa mi objavil lamantín.Tak aspoň jedna náplasť na boľačku.

9. sarka17

sarka17 Pisálek fóra

Přeji hezké odpoledne,zasekla jsem se na 32. Poradí mi někdo? Prosím a děkuji.

10. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím, k čemu je to to nikde jsem to nenašel a bojím se klik na to abych něco nesmazal..děkuji

11. 14087

14087 Hvězda fóra

Když dáš vyměnit tak se ti ukáží ty bedny v obchodě a když budeš mít správný počet můžeš je vyměnit, když dáš otevřít tak se ti otevřou a dají ti odměny.. pokud se tedy nepletu :) ale myslím že nepletu

12. Libik54

Libik54 Pisálek fóra

odpoledne,zasekla jsem se na 32. Poradí mi někdo? Prosím a děkuji
    začala jsem duchy

13. Skali

smoulinek123 - tlačítko Vyměnit tě hodí to do obchodu - stejně jako symbol hvězdičkové mince.
    Tlačítko Otevřít - můžeš tak otevřít bedny se zvířecími dobrůtkami.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    32
    32 lev.png

bez záruky
    5-1, 6-1, 2-4, 3-4, 2-5, 3-6, 5-3, 5-3, 6-5, 6-5, .........

Naposledy upraveno: 12/10/25
  14. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Skali děkuji

Ted stojám na padátkách,vubec nejdou a to jedu na dvuch plochách už,ta děsivka je za trest nejdou tak citrony to by taky mohlo RT povolit nebo vyšlechtit nějakech plevel

15. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Těšení se na novinku přestalo vyklubáním oranž.stájí na baha.Bezva v 247LV.Že se tomu vůbec divím.Zrovna tak stromy - lišta.

INČUČUNA1959 a moncicak7070 tohle ocenili.
  16. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123
    Na druhou stranu máme na děsivce spoustu boosterů úplňkové sklizně (více než na běžných plochách) - s nimi to přibývá jedna radost.
    A právě proto jde o specialitu (pěstování a chov na úplňkových plochách). Nikdo netvrdí, že je to supersnadné, ale aspoň se máme na co těšit (cca jednou za měsíc, na podzim čili právě teď dokonce celý měsíc).
    Kdyby bylo vše jen jednoduché, možná by to některé hráče ani nebavilo...
    A co se týče šlechtění plevele, jak to nazýváš, na Baha taky rostliny nešlechtíme, všichni to víme a jsme s tím srozuměni - a někteří i přes všechny tyto překážky plní úkoly v družstvu až do vyprázdnění - ti berou náročnost na Baha či na Děsivce jako svého druhu výzvu, kterou je nutno překonat.

17. jaxja57

jaxja57 Pisálek fóra

Ahoj všem zasekla jsem se na políčku 44, poradí mi prosím někdo jak na to?

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  18. KarrinKočka

KarrinKočka Zelenáč fóra

Ahojte
    Prečo sa mi nedá klikať tam kde je ten chrlič pise tam vymeniť / otevrit ? Ďakujem za odpísanie

19. Skali

KarrinKočka - ahoj, klikat se tam normálně dá. Máš ta tlačítka zelená ?
    Tlačítko Vyměnit tě hodí to do zombie obchodu - stejně jako symbol hvězdičkové mince - tam se dostaneš také do zombie obchodu.
    Tlačítko Otevřít - můžeš tak otevřít bedny se zvířecími dobrůtkami/debna s predmetmi zvieratiek - to lze otevřít i v inventáři - spotrebný tovar.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    jaxja57 - ahoj,

44
    44 lev.png

bez záruky
    6-9, 6-10, 1-10, 2-10, 3-6, 3-10, 5-9, 1-5, 3-1, 2-6, 3-2, 1-3, 1-3, 4-1, 4-9, 7-1, 7-9, 5-7.....

20. benjik95

benjik95 Rádoby autor

Pravě jsem dosahla na stonek měla jsem už dopředu koupené obě ikonky tu s plusem jsem hned dala naplochu přesně tak abych ji nemusela hledat a nyní když ji chci použí ikonka zmizla tak nevím jestli jsem o ní uplně přišla nebo se da někde najít a ještě jeden dotaz hvězdicové mince mam a nemužu koupit bedny v zakladní nabídce jestli mi někdo poradí budu ráda a moc upřimně děkuji