Mořská čarodějka (20.3. - 2.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ju.no

ju.no Aktivní autor

Ahoj, ze začátku jsem si trochu lámala hlavu, abych pokořila všechny plánovací a počítací úkoly, a teď už pojedu prostě na body, zbytek se splní sám. Plán je jasný, pěstovat rostliny budu podle toho, kterých bude nejméně, umelu zvířata, na které budu mít napěstováno a budu tvořit tvary na pohodu, pro zábavu, ne nutně největší. Je na to ještě fůra času, bodů mám bez nějakého velkého úsilí 218tis., což je už více, než třetina. Počítám, že ve středu budu mít hotovo.

2. dingičko

dingičko Vážený autor

Ahojte, všetko morské milujem a spojovačku tiež, ale nezabijem sa kvôli hre. Pôjdem len po hranicu, kým mi bude hra zábavou ;) Všetkým peknú hru prajem:)

3. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Takže ty linky asi neudělám nikdy už jsem to dělala 3x a nic, tak potom už nevím jak na to, chci udělat linky 20 i když to spojím nebo nespojím, tak nic.

moncicak7070, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

.macca.: Jak nic? 3x jsi hrála a víš kolik jsi cca spojila potvůrek? Zřejmě máš ještě málo bodů, tak jsi nedostala odměnu. Zkontroluj si tabulky (vlevo i vpravo). Zelené zatržítko to jistí. Nemusíš dělat jen linky, ten název vlevo v tabulce (vytvoř linky) je trochu matoucí, spojuj i tvary a budeš mít víc bodů a víc odměn.
    Edit: V poledne jsem využil štastnou chvilku nebo hodinku a kvítí se rozveselilo a já taky. Ted počkám do 17h, ale už mě pálí židle ;).

Naposledy upraveno: Sobota v(e) 3:34 PM
  5. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .macca., pokud myslíš tuto tabulku, tak do ní se započítává každá dokončená minihra, tedy vždy když získáš nějaké body. Jak píše Pítrysek47 je jedno jestli uděláš linku nebo tvar.

upload_2025-3-22_16-42-2.png

Ať vás síla provází na všech cestách

6. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Pitrýsek47 Dave Lister díky Asi jsem to blbě pochopila, to už jsem hrála víckrát, bodů mám 200 350 asi jsem to blbě pochopila, myslela jsem, že musím udělat nějakých 20 příšer.

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem si to asi třema hrama zkusila na vedlejší farmě a mám hotovo 10 z 28 ;) dekorka doma a teď už pojedu jen na co největší zisk, co největší plochy, je času dost a tak budu dál jen pěstovat a mlet lahve, na hlavní farmě to zkusím zítra

8. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky :inlove:. Proč mi nejde ''šťastná hodinka" ???, nebo nějaký žert !!!

9. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Já takto :)
    [​IMG] [​IMG]
    A teď se vrhnu na plnění misí:music:
    Sklízím 4x za den, 3x ve šťastnou hodinku. 8 hodin spánku stačí ;)

10. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hnojivo,

obnovila si hru?

ak si zbieral počas šťastnej hodinky, rastliny sa do skladu pripočítali správne, aj keď graficky to ukazovalo len 2ks z políčka 1x1.
    Obnoviť hru je potrebné, len aby to bolo vizuálne správne.

11. Dave Lister

V pohodě, nic se neděje.
    Dílčí úkoly nalezneš, když otevřeš minihru, tak vpravo je tabulka s úkoly a tam plníš spojováním, podle toho jaké úkoly chceš dokončit.
    když si projdeš diskuzi a FAQ k této akci, tak nalezneš určitě spoust rad a tipů, jak ji plnit.
    ukoly.png

12. panda1183674

panda1183674 Aktivní autor

Nefungují řemeslné produkty, superhnojivo. Funguje bonus sklizně nebo Jackův dárek? Už jsem dlouho nepěstovala na speciální ploše, děkuji moc

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

panda1183674 nefunguje nič,chvíľami ani hra.Na Spešlploche je to len o hnoji a vode. ;)

14. Dave Lister

Ahoj panda1183674, nic z toho co píšeš na akční ploše nefunguje.
    Ale je možnost využít šťastnou hodinku, při které je bonus +2 ks akční rostliny.
    Mrkni do >>FAQ<<.

15. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky:inlove:. Tak jsem obtočil celé pole a dostal jsem jen 200 ušmudlaných bodů :cry:
    Vanda Příště zkusím vypnout a zapnout hru.

moncicak7070, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  16. Dave Lister

Ahoj hnojivo, tak jsi zřejmě nespojil tvar, ale udělal jsi jen linku. Musíš skončit kde jsi začal. Pokud to provedeš správně, tak se uvnitř tvaru zobrazí násobek bodů co dostaneš, když ne tak nemáš spojeno.

17. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hnojivo,

ak si zbieral počas šťastnej hodinky, rastliny sa do skladu pripočítali správne, aj keď graficky to ukazovalo len 2ks z políčka 1x1.
    Obnoviť hru je potrebné, len aby to bolo vizuálne správne.

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vše podstatné ve stodole,nyní budu čekat jen na padátka.Zvažuji,že ani nebudu čekat na šťastnou hodinu!Teď už je to víceméně jen o padátkách.

dodatek: při lelkování na farmě mi napadlo,že vlastně nemusím čekat na dvanáctou hodinu,ale klidně mohu sklidit v 0:58 ! Jelikož jsem sklidil těsně po 17 hodině,tak mi to výjde!! Jde to takhle sklízet bez čekání po celý den! Je to ale pouze pro silně závislé!:wuerg:
    Takže: první sklizeň a dále: 0:58,4:56-5:00,8:54-9:00,12:52-13:00,17:00,20:58
    Takže bez prostojů-nonstop!o_O

Naposledy upraveno: Sobota v(e) 8:10 PM
  19. ankajanko1

ankajanko1 Perspektivní autor

Dobré ránko. Prosím o radu. Ako mám postupovať ak mám mini hru vytvor čáry v počte 20. Stále spájam potvorky aj s kačičkami v počte 20, a nikdy mi neuznáva splnenú mini hru. Ďakujem za radu ako postupovať.

20. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ankajanko1 - je potřeba ten tvar udělat 20x a je jedno jak velké tvary vytvoříš.

Přeji hezký den