Mořská čarodějka (20.3. - 2.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

To mohlo,mě bude chybět půl minuty.:cry:xDA do půlnoci opravdu čekat nebudu a ráno snad stihnu zasadit kolem půl osmé a stejně asi nebudu do dvanácti doma. Uvidím
    Tak všem přeji aby stíhali;):)

2. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Také tu šťastnou hodinku prošvihnu, no půl noc to jistí. Poprvé jsem dala velké políčka na rozpěstování. Navečer sklidím a dám malá políčka. A pak už to pojede.

3. pistule

pistule Pilný autor

Dob tomu rozumím, koupila jsem koš, vyplácala lahve, a teď nemůžu zpátky na farmu. Zasekla jsem se v minihře a nevím kudy ven. :(

Edit: Tak to abych to dneska raději zabalila. Spletla jsem si ten křížek s křížkem k opuštění farmy. Děkuju za pomoc a za to, že jsem se směla zesměšnit.

Naposledy upraveno: Čtvrtek v(e) 2:32 PM
  4. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

pistule přímo v okně s minihrou je křížek vpravo nahoře a v okně akce je tlačítko zpět vlevo nahoře.

5. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Jen se chci zeptat. Ta linka nebo násobič přesně znamená co.
    Např. Získej přesně násobič 30x za dlaždice uvnitř tvaru nebo může být i více ( 31x )?

6. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kutilka70 To znamená, že musíš vytvořit linku, která je složena přesně z daného počtu dlaždic, aby se ti mise započítala jako splněná. Není tedy možné vytvořit linku s vyšším počtem dlaždic a očekávat, že dojde ke splnění dané mise. A to samé platí pro násobič.

7. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Jsem si myslela, ale chtěla jsem potvrzení. Děkuji Dob

8. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

kutilka70 pozor na počet dlaždíc vo vnútri, ktoré obklopuješ... ak potrebuješ získať násobič 10, počet dlaždíc vo vnútri musí byť 9!

Vyčítala som to z tohto obrázku, ktorý je vo FAQ
    obklopených je 5 ks dlaždíc, ale násobiteľ je 6x....vyskúšala som to a funguje to tak.

Naposledy upraveno: Čtvrtek v(e) 4:06 PM
  9. karbar

karbar Baron fóra

Jako teda ty navýšené plodiny jsou super.
    Ale pro mne ouplně vedle časově.
    Akci jsem zatím moc nepochopila.
    Darovaná potápěčská lahev v čudu a jsem na nule.
    Ne na mé farmě ale na druhé, kterou mám kvůli podobným akcím jako zkušební.

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Lisbet304 to si ma zaskočila,potrebujem násobič 10,vo vnútri je 5 a násobiteľ je 6.Okolo je 12 dlaždíc tvar,čo z toho mi dáva správne číslo??? o_O Ako počas hry zistím,že je správne to,čo robím? Toto je maglajz! :cry:

11. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem se radovala, že to stihnu sklidit s bonusem, ale i když políčka ukazovala 4ks, sklidily se jen 2ks.
    Tak uvidíme, zda vydržím do půlnoci.

12. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

A první záclonka je doma :music:
    P.S. Nic jsem nekupovala, jen to co dala hra ;)

Peto121
    Násobič ti musí ukazovat přesně, tj. mne ukazoval x30 a záclonka je doma :)

13. stěby

stěby Hvězda fóra

Než byla apka, zkoušel jsem občas hrát v GCH. Vždycky se mi po pár minutách sekl mobil a musel jsem ho restartovat -.-.

14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

lacrima, INČUČUNA1959 a albína1927 tohle ocenili.
  15. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

Peto121 tiež som si myslela, že keď potrebujem násobič 10, tak má byť vo vnútri 10 dlaždíc, ale nie je to tak. Ono je to asi preto že 1.dlaždica ti pridá x2, druhá ti pridá x3,....9.dlaždica ti pridá x10...a to je to, čo potrebuješ dosiahnuť, ak systém od teba chce dodať násobič 10. Proste treba vždy obklopiť o jednu dlaždicu menej:
    Ak potrebuješ dosiahnuť násobič 30, treba obklopiť 29 dlaždíc
    Ak potrebuješ dosiahnuť násobič 15, treba obklopiť 14 dlaždíc, atď...

16. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

V tomto obrázku Ti to růžově ukazuje x6. Musí ti to ukazovat x10.

17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

kutilka70 áno,jasné,ale Lisbet304 tvrdí niečo iné.

Lisbet304 a na tom obr. je obklopených 9 dlaždíc? Tam je len 5 a ukazuje 6x.

18. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

No jo. Protože jednou mluví o dlaždicích a podruhé o násobiči.
    Když tvořím násobič, tak žádné dlaždice nepočítám, ukáže se ti samo.
    Jen pokud jsem měla moc nebo málo, tak jsem tvar zmenšila nebo zvětšila, až to bylo přesně.

Naposledy upraveno: Čtvrtek v(e) 5:51 PM
  19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No takto som to pochopil aj ja,len ma zmiatol jej príspevok.

20. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

Peto121 obrázok z FAQ som použila len ako ilustráciu toho že ak chceš dosiahnuť násobič určitej hodnoty, potrebuješ mať vo vnútri tvaru ktorý vytvoriš o jednu dlaždicu menej... na tom obrázku majú násobič hodnoty 6x, ale dlaždíc vo vnútri tvaru je len 5.